Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Mukaan festareille
Chic-lifestyle

20 ASIAA, JOTKA KANNATTAA PAKATA MUKAAN FESTAREILLE!

Vielä on kesää jäljellä ja niin on myös festareita. Laukkua pakatessa kannattaa ottaa huomioon festariolosuhteet, jotka ovat yllättävän erilaiset verrattuna muihin tapahtumiin. Kun ei ole välttämättä kattoa pään päällä ja juhliminen jatkuu useita päiviä, pienistäkin asioista, kuten korvatulpista, tulee tärkeitä. DailyChic listasi 20 asiaa, jotka kannattaa pakata mukaan festareille jo hyvissä ajoin. Lista kannattaa lukea etenkin, jos olet ensikertalainen.

Mukaan festareille

 1. Kuivashampoo – Jos edessä on pidempi festarireissu ja hiustenpesumahdollisuudet on heikot, tämä ihmeaine voi olla hiuslookkisi pelastaja. Voit kirjaimellisesti rokata hiuksillasi vielä yhden päivän lisää!
 2. Käsidesi – Huolehdi hygieniasta käsidesin avulla. Esimerkiksi The Body Shopissa myydään näppäriä ja hyväntuoksuisia käsidesejä, jotka sujahtavat helposti festarilaukkuun.
 3. Vessapaperirulla – Festarivessoissa on harvoin vessapaperia. Varaudu omalla rullalla ja pelasta tilanteet kuin tilanteet! Paperia voi tarvita myös muualla kuin vessassa.
 4. Sadetakki/-viitta ja kumpparit – Huonokaan sää ei pilaa tunnelmaa kun reissuun varustautuu hyvillä sadevarusteilla. Lisäksi sadetakin ja kumppareiden yhdistelmä on festareilla nykyään todella tyylikäs.
 5. Helppoa evästä – Pakkaa laukkuun esimerkiksi hedelmiä, proteiinipatukoita ja pähkinöitä. Näiden avulla energia ei lopu kesken!
 6. Meikinpuhdistusliinat – Näiden avulla meikin ja ylimääräisen lian poistaminen on kaikista helpointa ja onnistuu myös ilman vettä!
 7. Korvatulpat – Ne ovat apuna etenkin nukkumaan mentäessä.
 8. Puhelimen laturi ja/tai esimerkiksi powerpank – Ethän halua että puhelimestasi loppuu akku tärkeällä hetkellä?

Mukaan festareille

 1. Aurinkorasvaa – Etenkin jos oleskelet festarialueella jo päivällä ja sää on aurinkoinen, aurinkorasvalla varautuminen kannattaa!
 2. Lämpimiä vaatteita – Pienet shortsit ja toppi toimivat hyvin varsinaisena festariasuna, mutta kannattaa huomioida kaikki vuorokauden ajat ja lämpöasteet.
 3. Särkylääkkeet, laastarit ja rakkolaastarit – Ikinä ei voi tietää koska näitä tarvitsee! Kipeä rakko voi hidasta menoa toden teolla.
 4. Käsipeili – Peilejä alueelta on lähes mahdoton löytää. Kannattaa siis pakata oma pikkupeili mukaan, jotta tiedät miltä näytät. Käsipeilin avulla onnistuu niin meikkaus kuin hiustenlaittokin.
 5. Tyhjä pullo vettä varten – Festarialueelle ei saa yleensä ottaa täyttä vesipulloa, mutta tyhjän pullon täyttäminen onnistuu vesipisteellä. Raikas vesi maistuu hyvältä kuumana kesäpäivänä!
 6. Kesäkumit – Festareillakaan ei kannata tehdä mitään, mitä ei voi kesäkumittaa.

Mukaan festareille

 1. Deodorantti – Tanssiminen on yllättävän raskasta ja hikistä ihmisvilinässä. Deodorantti on hyvä pitää lähettyvillä!
 2. Aurinkolasit – Näitä tulee ikävä aurinkoisena päivänä, jos ne pääsevät laukusta unohtumaan. Onneksi festarialueelta aurinkolasit voi myös ostaa helposti.
 3. Pieni hiusharja ja pompula –Näiden avulla saat hiuksesi kuntoon!
 4. Jokin värikäs tai erikoinen asuste – Festareilla voi huoletta leikitellä tyylillä ja useat pohtivatkin asuaan pitkään. Nappaa mukaan esimerkiksi erikoiset aurinkolasit, värikäs lippis tai räväkät festarikorut, jolla luot kivan lisän festarityyliin.
 5. Hyvät kengät –Olivat ne sitten laukussasi tai jalassasi. Hyvät kengät ovat kaiken a ja o festareilla, jossa tulee oleskeltua jalkojen päällä hyvinkin pitkiä aikoja.
 6. Iloinen mieli! – Se kaikista tärkein! Nostata fiilistä esimerkiksi kuuntelemalla festivaaliesiintyjen musiikista koostettua soittolistaa ennen tapahtumaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X