Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

3 TAPAA STAILATA TIMBERLANDIT

Isot, kellertävän ruskeat maastokengät. Ei ehkä ensimmäinen veikkaus kauden halutuimmista ja trendikkäimmäistä talvikengistä. Kyseessä ovat Timberland kengät. Jalassa älyttömän mukavat sekä tukevat ja kävellessä tulee sellainen tunne, että näillä pysyy pystyssä vaikka tiet jäätyisivät talvella peilijäähän. Lisänä tulee vielä korkea varsi, joka lämmittää nilkkoja ja vedenkestävyys. Mitä enempää voisi talvikengiltä vaatia? Tuntuu, että Timberlandit ovat kuin suunniteltu meille suomalaisille. Timberlandeihin tuntuu pätevän se sääntö, että ne ovat niin rumat, että ne ovat jo hyvän näköiset. Mutta miten ne sitten stailataan asuihin?

Timberlandien kanssa käy melkein kaikki, uskokaa tai älkää! Ne toimivat hameiden, pillifarkkujen, boyfriend farkkujen ja jopa kapealahkeisten sikarihousujen kanssa. Kengät tuovat kokonaisuuteen sitä kaivattua rouheutta ja maskuliinisuutta. Ensimmäinen vaihtoehto on luottaa yksinkertaisesti mustiin pillifarkkuihin, niiden kanssa ei voi mennä pieleen! Yläosaksi riittää joko muhkea neule tai collegepusero. Farkkujen lahkeet kannattaa kääräistä ylös siten, että alle puetut tennissukat pilkottavat varsista. Tällä tavalla eivät myöskään nilkat palele viimassa.

Timberland kengät

Toinen vaihtoehto on ehkä se, mitä ei ensimmäiseksi kokeilisi nimittäin harmaa midimittainen kynähame! Vielä tarkenee midimittaisten hameiden kanssa, varsinkin jos kengät ovat lämpimät ja yläosaksi valitaan paksu pooloneule. Kokonaisuuden monokrominen värimaailma tekee asusta vähemmän silmiinpistävän jättäen Timberlandeille tilaa. Halutessaan sukanvarret voi kiskoa kenkien yläpuolelle tai jättää piiloon. Midihameen klassisuus ja Timberlandien maskuliinisuus luo mielenkiintoisen yhdistelmän joka toimii! Miksei Timberlandit toimisi myös lyhemmän A-linjaisen hameen kanssa.

timberland kengät

Kolmas klassisempi vaihtoehto on valita housuiksi rennot boyfriend- tai mommyfarkut, jotka toimivat parhaiten vähän revittynä versiona. Farkunsininen ja oranssinruskea yhdistelmä on kuin luotu toisilleen ja siksi jo kokeilemisen arvoinen. Jotta kokonaisuus ei kääntyisi liian maskuliiniseksi, yläosana toimii klassinen valkoinen kauluspaita. Rento ja huoleton kokonaisuus syntyy taas, jos yläosaksi vaihtaa villapaidan tai collegepaidan ja päähän kiskoo pipon! Timberlandit ovat varmin kenkävalinta tälle vuodelle, tällä kertaa ei tarvitse tinkiä lämpimien varpaiden ja trendikkään kenkävalinnan välillä!

timberland kengät muoti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X