Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

3 VINKKIÄ KERROSPUKEUTUMISEEN

Kerrospukeutuminen, tuo käsite, joka tuo ensimmäisenä mieleen villahousut ja lämpökerrastot. Se on Suomen syksystä selviytymisen avain. Miten tehdä se tyylikkäästi, niin ettei näytä siltä, että on vaan lätkinyt kerroksia päällekkäin lopputuloksen ollessa sekamelska? Nyrkkisääntönä kannattaa pitää mielessä se, että kerroksia valitessa kannattaa suosia eri materiaaleja ja eripituisia kerroksia. Kerrospukeutuminen alkaa hyvän valkoisen kauluspaidan ostosta. Kun käyttää valkoista kauluspaitaa asun pohjana on mahdotonta epäonnistua. Kiireisinä aamuina kun ulkona on pimeää ja kylmää, houkuttaa kiskaista päälle vain villapaita ja farkut. Mutta jos muistaa lisätä alle sen valkoisen kauluspaidan, nostaa kaulukset esiin ja kääräistä hihansuista valkoista näkyviin, on kokonaisuus heti suunnitellumman ja trendikkäämmän näköinen! Kun jättää valkoista kauluspaitaa näkymään hihansuista, kaula-aukosta ja helmasta, kokonaisuus on kevyt ja soveltuu minne tahansa on menossakin. Yläosasta löysä kokonaisuus toimii parhaiten tiukkojen pillifarkkujen kaverina, mutta rohkeampi lähtee yhdistämään istuvien puvunhousujen kanssa tai a-linjaisen mokkahameen!

Kerrospukeutuminen

Poolopaidat jyräävät tänäkin syksynä paikan trendikkäimpien villapaitojen kärkikolmikkoon ja antavat oman haasteensa kerrospukeutumiseen. Yhtenä mahdollisuutena on yhdistää ensimmäisen esimerkin mukaan, jättäen kauluspaidan helman ja hihansuut näkyviin. Toinen vaihtoehto on yhdistää poolopaita bleiseriliiviin! Liivi korostaa poolopaidan parhaimpia ominaisuuksia, tuoden samalla asuun yllätyselementin. Liivin alle voin pukea minkä tahansa villapaidan ja joka kerta kokonaisuus toimii, ollen chic. Alaosaksi kannattaa valita joko pillifarkut tai hame, kun haluaa pitää kokonaisuuden skarppina. Mutta jos tavoitteena on saavuttaa rento kokonaisuus, ehdoton valinta housuiksi ovat revityt boyfriend-farkut.

Kerrospukeutuminen

Syksyn tullen ensimmäinen teko on kesämekkojen tunkeminen kaapin uumeniin. Syksyllä tarkenee kuitenkin mekoissa, kun päälle pukee villapaidan ja jalkaan kiskoo ylipolven saappaat! Mekot näyttävät erittäin hyville saappaiden kanssa ja saappaat tuovat juuri sen tarvittavan lisälämmön jaloille. Tämä yhdistelmä toimii tietenkin myös hameiden kanssa! Mekko valitessa kannattaa päälle pukea se yksilö, jonka helma esiintyy edukseen. Toinen mahdollisuus on pukea mekon päälle paksu neuletakki, jolloin koko mekko pääsee esille. Kerrospukeutumisessa on loputon määrä vaihtoehtoja ja mitä enemmän sitä tekee, sitä enemmän uusia yhdistelmiä vaatekaapistaan keksii. Loppujen lopuksi mielessä kannattaa pitää vain se, että kokeilemalla selviää mikä on juuri sinun jujusi!

Kerrospukeutuminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X