Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

5 TRICKS TO SUCCEED WITH ATHLEISURE TREND

Athleisure-trendi, eli sporttisen tyylin yhdistäminen arkipukeutumiseen kuntosalin ulkopuolella, on tullut jäädäkseen. Viime vuodet ovat olleet vasta lämmittelyä ja nyt tänä vuonna athleisure-trendi on enemmän pinnalla kuin koskaan. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita sitä, että olisi trendikästä lähteä ulos kotiverkkareissa. Muiden trendien tavoin toimii tämäkin trendi parhaiten, kun kulkee sitä kuuluisaa kultaista keskitietä. Athleisure-trendin kanssa voi olla vaikeaa tietää, mikä toimii kaupungilla ja mitkä vaatekokonaisuudet tulisi jättää vain kuntosalille tai lenkkipolulle. Avain onnistuneeseen asukokonaisuuteen on balanssi urheilullisten vaatteiden ja tavallisten vaatteiden kanssa. Näiden seuraavan viiden vinkin avulla pärjää pitkälle!

dailychic_muoti_reetta_pellikka

Yhdistä urheilulliset tennarit/lenkkarit normaaliin klassiseen asuun. Niin Adidaksella, Nikellä, Pumalla kuin New Balancella on laaja valikoima sporttisia tennareita, jotka soveltuvat täydellisesti arkikäyttöön. Valkoiset tennarit nostavat muuten klassisen kokomustan asukokonaisuuden uudelle tasolle luoden kontrastin kahden eri tyylisuunnan välillä. Sijoita kuitenkin uusiin kauniisiin tennareihin, äläkä kaiva vanhoja ja kuluneita lenkkareita kaapista tämän vinkin toteuttamiseen! Ja mikä parasta, tennareilla jaksaa kävellä vaivatta koko pitkän päivän!

dailychic_muoti_reetta_pellikka

Valitse tavallisen farkku-asukokonaisuuden yläosaksi sporttinen huppari, collegepusero tai verkkatakki sen normaalin villapaidan sijaan. Collegepuserot ja hupparit ovat tyylikkyyden lisäksi myös erittäin mukavia päällä. Älä kuitenkaan pukeudu kokonaiseen veryttelypukuun niinkuin mitä todennäköisimmin teit lapsena, vaan muista balanssi urheilullisen ja klassisen välillä! Vaatekaupat ovat myös pullollaan trendikkäitä joggers-housuja, jotka imitoivat verkkahousuja hienostuneella tavalla. Joggersit toimivat esimerkiksi nahkatakin kanssa. Joggersit eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ovat myös erittäin mukavat jalassa ja sopivat rentoihin tilaisuuksiin. Unohda kuitenkin joggersit, jos olet menossa ilta-tapahtumaan.

dailychic_muoti_reetta_pellikka

Lisää muuten klassiseen ja siistiin kokonaisuuteen sporttinen takki, kuten baseball- tai bombertakki. Parhaalta sporttinen takki näyttää esimerkiksi kynähameen ja kauluspaidan kanssa, jolloin asukokonaisuuden perusta on hyvin juhlava, mutta takki toimii dress-down -elementtinä! Vältä liian löysiä vaatteita, joiden kanssa kokonaisuudesta saattaa tulla liian raskas ja sekava.

Athleisure-trendi eli sporttisen tyylin yhdistäminen arkipukeutumiseen kuntosalin ulkopuolella on tullut jäädäkseen. Viime vuodet ovat olleet vasta lämmittelyä ja nyt tänä vuonna athleisure-trendi on enemmän pinnalla kuin koskaan. Tämä ei kuitenkaan valitettavasti tarkoita sitä että olisi trendikästä lähteä ulos kotiverkkareissa, vaan kuten muutkin trendit toimii tänä parhaiten kun kulkee sitä kuuluisaa kultaista keskitietä. Athleisure trendin kanssa voi olla vaikeaa tietää mikä toimii kaupungilla ja mitkä vaatekokonaisuudet tulisi jättää vain kuntosalille tai lenkkipolulle. Avain onnistuneeseen asukokonaisuuteen on balanssi urheilullisten vaatteiden ja normaalien vaatteiden kanssa. Näiden seuraavan viiden vinkin avulla pärjää pitkälle! kuva 2 Yhdistä urheilulliset tennarit/lenkkarit normaaliin klassiseen asuun. Niin Adidaksella, Nikellä, Puumalla kuin New Balancella on laaja valikoima sporttisia tennareita, jotka soveltuvat täydellisesti arkikäyttöön. Valkoiset tennarit nostavat muuten klassisen koko mustan asukokonaisuuden uudelle tasolle, luoden kontrastin kahden eri tyylisuunnan välillä. Sijoita kuitenkin uusiin kauniisiin tennareihin, äläkä kaiva vanhoja ja kuluneita lenkkareita kaapista tämän vinkin toteuttamiseen! Ja mikä parasta, tennareilla jaksaa kävellä vaivatta koko pitkän päivän! kuva 3 Valitse tavallisen farkku-asukokonaisuuden yläosaksi sporttinen huppari, collegepusero tai verkkatakki sen normaalin villapaidan sijaan. Collegepuserot ja hupparit ovat tyylikkyyden lisäksi myös erittäin mukavia päällä. Älä kuitenkaan pukeudu kokonaiseen veryttelypukuun niinkuin mitä todennäköisimmin teit lapsena, vaan muista balanssi urheilullisen ja klassisen välillä! Vaatekaupat ovat myös pullollaan trendikkäitä joggers-housuja, jotka imitoivat verkkahousuja hienostuneella tavalla. Joggersit toimivat esimerkiksi nahkatakin kanssa. Joggersit eivät pelkästään näytä hyvältä, vaan ovat myös erittäin mukavat jalassa ja sopivat rentoihin tilaisuuksiin, joten unohda nämä jos olet menossa ilta-tapahtumaan. kuva 4 Lisää muuten klassiseen ja siistiin kokonaisuuteen sporttinen takki, kuten baseball- tai bombertakki. Parhaalta sporttinen takki näyttää esimerkiksi kynähameen ja kauluspaidan kanssa, jolloin asukokonaisuuden perusta on hyvin juhlava, mutta takki toimii dress-down elementtinä! Vältä liian löysiä vaatteita, joiden kanssa kokonaisuudesta saattaa tulla liian raskas ja sekava. kuva 5 Kokeile yhdistää sporttisen näköiset housut, esimerkiksi sellaiset joissa on sivuilla koko matkan kulkeva raita nilkkureiden ja villakangastakin kanssa. Pystyraita luo sporttisen vaikutelman kokonaisuuteen, joka on muuten klassinen ja chic. Muista pitää kokonaisuus kuitenkin tarpeeksi rentona ja säästä esimerkiksi korkokengät juhlaviin tilaisuuksiin.

Kokeile yhdistää sporttisen näköiset housut, esimerkiksi sellaiset joissa on sivuilla koko matkan kulkeva raita, nilkkureiden ja villakangastakin kanssa. Pystyraita luo sporttisen vaikutelman kokonaisuuteen, joka on muuten klassinen ja chic. Muista pitää kokonaisuus kuitenkin tarpeeksi rentona ja säästä esimerkiksi korkokengät juhlaviin tilaisuuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X