Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Treenivaatteet
Terveys

5 VINKKIÄ: TREENIVAATTEET

On turha väittää, etteivätkö mieluisat treenivaatteet parantaisi motivaatiota ja treenitehoa. Parhaimmillaan mukavat ja kivannäköiset urheiluvaatteet saavat sinut liikkeelle useammin ja innokkaammin ja siksi onkin välillä hyvä katsastaa ja päivittää myös sitä mahdollisesti vähemmälle huomiolle jäävää treenivaatekaappia. Näillä täsmävinkeillä pääset ainakin alkuun!

Treenivaatteet

  1. Käytännöllisyys on ehdottomasti ykkösprioriteetti. Jos et pysty liian kireiden trikoiden takia kyykkäämään sovituskopissa, jätä pöksyt suosiolla kauppaan. Liian napakka, liian löysä, liian raskas tai liian paksu eivät sovi käyttöön päätyvien urheiluvaatteiden kanssa samaan lauseeseen.
  2. Leikittele väreillä. Jos arkityylisi on tummanpuhuva tai valko-harmaa-beige, on treenisali tai vaikka lenkkipolku mitä loistavin areena värikkäämpään pukeutumiseen. Unohda värisäännöt ja yhdistä violettia rohkeasti keltaiseen ja pinkkiä vihreään. Toisaalta taas musta on aina varma vaihtoehto, joten jos se tuntuu omimmalta, siinä on hyvä pysytellä.

Treenivaatteet

  1. Löydä tyylisi myös treenivaatepuolella. Hutiostoilta on toisinaan vaikea välttyä, mutta osta vain sellaisia vaatteita, jotka ihastuttavat saman tien. Jos sporttikaupassa tuntuu siltä, että ”pääsisimpä jo tämä päällä treenaamaan”, ostaminen useimmiten kannattaa.
  2. Pidennä käyttöikää tuulettamisella. Jokaisen treenin jälkeen ei ole tarpeellista pestä koko treenivaatekerrastoa, joten toisinaan kannattaa suosia pelkkää tuulettamista. Yhden treenin päällä olleet ja yön yli parvekkeella roikkuneet urheilurintsikat ja –toppi ovat seuraavana päivänä good to go!
  3. Kokeile rohkeasti erilaisia merkkiyhdistelmiä. Päästä varpaisiin Nikeen pukeutuminen saattaa tuntua toisinaan hyvältä idealta, mutta se ei ole millään lailla must! Poimi eri valmistajilta parhaat treenivaatteet ja kokoa niistä mieleisesi kombo.

Treenivaatteet

Liikunnan iloa kaikille ja tsemppiä kesän treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X