Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
MINERAALIKOSMETIIKKA
Kauneus ja muoti

8 SYYTÄ KÄYTTÄÄ MINERAALIKOSMETIIKKAA

Markkinointiyhteistyö: Everyday Minerals

Mineraalimeikit ovat puhtaista raaka-aineista valmistettuja puuterimaisen rakenteen omaavia meikkejä. Mineraalikosmetiikka on ehtinyt viedä jo monen naisen sydämen. Lue kahdeksan syytä, joiden takia juuri sinun kannattaisi käyttää mineraalimeikkejä.

MINERAALIKOSMETIIKKA

1. Mineraalimeikit sopivat kaikille ihotyypeille. Kuivasta ihosta kärsineet ovat raportoineet, että mineraalimeikkiä käyttäessä heidän ihonsa kosteustasapaino on parantunut, mutta kehuja on tullut myös epäpuhtauksiin taipuvilta ihotyypeiltä. Tämä perustuu siihen, että mineraalimeikit sisältävät mahdollisimman puhtaita ainesosia, joten ihoa ärsyttäviä kemikaalisia rasitteita ei ole koostumuksessa juurikaan. Tästä syystä meikki ei myöskään tuki ihoa. Kannattaa kuitenkin olla tarkka meikkejä ostaessa, sillä yhä useampaa tuotetta markkinoidaan mineraalimeikkinä. Jos mineraalimeikki on nestemäistä tai kiinteää, se vaatii silloin myös lisäaineita.

2. Mineraalimeikkipohja on ikään kuin peitevoide, meikkivoide ja puuteri samassa paketissa. Pohja peittää ja tasoittaa ihon virheitä peitevoiteen ja meikkivoiteen tavalla, mutta lopputulos on silti puuterimaisen kevyt. Meikkaaminen on todella helppoa ja nopeaa!

MINERAALIKOSMETIIKKA

3. Mineraalimeikit ovat peittäviä, vaikka siihen ei aina uskotakaan. Tarkoitukseen sopivat siveltimet parantavat lopputulosta ja peittävämmän lopputuloksen saa aikaan, kun levittää usean ohuen kerroksen mineraalimeikkiä päällekkäin.

4. Lopputulos on todella luonnollinen ja kevyt. Ihan kuin et olisi meikannut juuri lainkaan ja ihosi olisi silti täydellisessä ehostuksessa. Tämä on lopputulos, josta suurin osa meistä vain haaveilee!

MINERAALIKOSMETIIKKA

5. Mineraalimeikki sopii kaikenikäisten ihmisten käyttöön. Vasta meikkaamista aloittelevat eivät voi epäonnistua tai saada liian rajua lopputulosta aikaan. Nuoret voivat nauttia kauniista, luonnollisen peittävästä, meikistä, eikä vanhempienkaan tarvitse jännittää meikkitaitojensa pätevyyttä.

6. Puhtaat mineraalimeikit eivät käytännössä vanhene koskaan, sillä jos mineraalimeikki sisältää pelkkiä puhtaita mineraaleja, sieltä ei pitäisi löytää mitään vanhenevia ainesosia. Näin ollen sinun ei tarvitse huolehtia meikin säilyvyydestä, vaan voit huoletta käyttää tuotetta niin kauan kuin sitä riittää. Mineraalimeikit ovat usein myös todella riittoisia ja kestävät käytössä pitkään.

MINERAALIKOSMETIIKKA

7. Everyday Mineralsin mineraalikosmetiikka on täysin vegaanista, ympäristöystävällistä ja eläinkokeetonta, joten luonnonmukaisuus on otettu huomioon tuotteita valmistaessa. Meikit sopivat hyvin myös näitä arvoja kunnioittaville.

8. DailyChicin testaamat mineraalimeikit ovat olleet todella pitkäkestoisia ja pysyneet kasvoilla vaivattomasti koko päivän. Viimeisessä kuvassa meikki on ollut kasvoilla jo kahdeksan tuntia, eikä kulumista näy kuin hiukan nenänpielissä!

MINERAALIKOSMETIIKKA

Vinkki! Everyday Mineralsin tuotevalikoimassa on todella monta sävyvaihtoehtoa meikkipohjille, joten sopiva sävy löytyy varmasti jokaiselle. Katso Julian meikkitutoriaali -videolta, miten teet itsellesi täydellisen meikkipohjan mineraalimeikeillä.

This article has 2 comments

  1. TiinaFitfatmama

    Mielenkiintoista, pitäisikin kokeilla 🙂 Itellä rasvoittuva iho :/

    • Diina-Maria Laakso

      Kannattaa kokeilla, meidän Julia tykkäsi ihan hirveästi mineraalikosmetiikasta. Everyday Minerals tarjoaa meidän lukijoillemme tämän kuun loppuun -15% ostoksista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X