Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Aminah Abdul Jillil
Kauneus ja muoti

ESITTELYSSÄ: AMINAH ABDUL JILLIL

Varmasti kaikki meistä tietävät Guccin, Chanelin, Louis Vuittonin ynnä muut suuret muotitalot. Jatkuvasti markkinoille pongahtelee uusia merkkejä – toisten jäädessä tähdenlennoiksi toisista merkeistä tulee suuria ja kansainvälisiä, kuten Brian Atwoodille ja Christian Louboutinille on käynyt. Jatkossa tulemme esittelemään merkkejä ja uusia tulokkaita muodin saralla, jotka DailyChicin toimituksen mielestä ansaitsevat fanfaarinsa. Tällä kertaa esittelyssä on Aminah Abdul Jillil.

Aminah Abdul Jillil

Aminah Abdul Jillil on nainen samannimisen kenkämerkin takana. Historiasta sen verran, että Aminah on työskennellyt taustatanssijana mm. Britney Spearsille ja Janet Jacksonille. Tämä lupaava suunnittelija on huomattu mm. Voguessa ja monet tunnetut bloggaajat, kuten Atlantic Pacific blogin Blair Eadie, ovat Aminahin kengillä asujaan täydentäneet. DailyChic on rakastunut näihin upeisiin designeihin ja uskoo, että tämä suunnittelija on tullut jäädäkseen!

Aminah Abdul Jillil

Kengät ovat täynnä upeita yksityiskohtia: kristalleja, niittejä, paljetteja ja isoja rusetteja! Jokaisessa parissa on oma jujunsa. Kauniit värit ja ja jalkaa imartelevat mallit ovat varmasti tervetulleita jokaisen naisen kenkävalikoimaan.

Aminah Abdul Jillil

Valikoimista löytyy korkokenkien lisäksi upeita sandaaleita, joilla Aminah itseasiassa aloittikin mallistonsa. Lisäksi mallistossa on tällä hetkellä muutama pari kuumia bootseja.

Aminah Abdul Jillil

Yhdet Aminahin tunnetuimmista (ja kopioduimmista) kengistä ovat nämä syötävän suloiset Bow Pumpit! Isolla rusetilla varustettuja kenkiä saa useissa väreissä ja ne toimivat loistavasti niin housujen kuin hameenkin kanssa.

Mitä mieltä sinä olet Aminahin suunnittelemista kengistä ja minkä mallin sinä valitsisit itsellesi? Voit tutustua lisää Aminahin suunnittelemiin kenkiin täältä!

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!