Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Auringolta suojautuminen
Kauneus ja muoti

AURINGOLTA SUOJAUTUMINEN LUONNONKOSMETIIKALLA

Markkinointiyhteistyö: Biosolis & Sugar Helsinki

Kesä lähestyy hurjaa vauhtia ja auringon ihanasta lämmöstä on päästy jo nauttimaan pitkin Suomea. Auringon valosta ja lämmöstä nauttiessa täytyy kuitenkin muistaa myös ihon suojaaminen auringon haittavaikutuksilta. Turvallisena vaihtoehtona ovat Biosoliksen aurinkosuojatuotteet. Biosoliksen tuotteet ovat epäilemättä luonnonkosmetiikan aurinkotuotteiden parhaimmistoa. Tuotteissa yhdistyy toimivuus, käyttömukavuus ja tehokkuus. Tuotteissa on fysikaalinen suoja, joka tarkoittaa sitä, että suoja jää ihon pinnalle ja heijastaa auringon säteet pois. Tällainen suoja on saatu aikaiseksi mineraalien ja kasvien avulla. Tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä, joten niitä voi käyttää hyvällä omalla tunnolla.

Auringolta suojautuminen

Biosoliksen sarjasta löytyy useita erilaisia koostumuksia ja eri suojakertoimella olevia tuotteita. Osa tuotteista on pakattu kätevään pumppupulloon, mutta myös tuubissa olevia löytyy. Yllätyin kovasti siitä, että jopa 50+ suojakertoimella oleva aurinkosuojasuihke levittyi iholle ohuesti ilman ongelmia. Iholle ei jää valkeaa tahmaa, vaan aurinkovoide sulautuu ihoon levityksen jälkeen. Pumppu toimii niin hyvin, että tuotteen levittäminen onnistuu suihkuttamalla tuotetta suoraan iholle ja viimeistelemällä levitys käsin hieroen.

Auringolta suojautuminen

Oma suosikkini on kuitenkin 20 suojakertoimella oleva aurinkosuojaöljy. Öljy on kätevässä suihkepullossa, joten sen levittämisestä selviää vähemmällä sotkulla. Suosin aurinkosuojaöljyjä, sillä öljy antaa aurinkosuojan lisäksi iholle myös kosteutta. Öljy myös kestää iholla pitkää. Suojaöljyä voi myös hieroa kosteisiin hiuksiin suojaamaan auringolta ja kuivuudelta.

Auringolta suojautuminen

Auringolta suojautuessa ei pidä unohtaa kasvoja. Biosolikselta löytyy myös kasvoille sopivaa suojaa. Kasvoille on hyvä käyttää omaa suojatuotettaan, koska monet vartalolle tarkoitetut aurinkosuojatuotteet voivat tukkia kasvojen ihoa. Kasvoille tarkoitettu aurinkosuojavoide on näistä kolmesta tuotteesta se paksuimman oloinen. Se kuitenkin häviää ihoon todella nopeasti, joten ei kannata säikähtää sen koostumusta. Tuote sopii hyvin myös meikin alle.

Auringolta suojautuminen

Monissa meikkivoiteissa on itsessään suojakerroin, mutta silti kannattaa aina laittaa alle myös erikseen aurinkovoidettakin. Näin suoja pysyy pidempään ja koska meikki aina kuluu jonkin verran kasvoilta, ei sen antama suoja ole tarpeeksi pitkäaikainen. Aurinkovoiteet kestävät myös paremmin hikoilua kuin meikkituotteet.

Auringolta suojautuminen

Kaikki Biosoliksen tuotteet kestävät jonkin verran vettä, mutta jos oleskelet pitkään vedessä tai pyyhit itseäsi pyyhkeellä uinnin jälkeen, kannattaa tuotetta lisätä. Ja olipa aurinkosuojatuote mikä hyvänsä, kannattaa sitä päivän mittaan lisätä iholle. Näin varmistut siitä, että saat suojattua ihon koko päivän.

Auringolta suojautuminen

Biosoliksen aurinkosuojatuotteita voit ostaa Natural Goods Companyn verkkokaupasta. Nautitaan auringosta koko kesä. Turvallisesti ja ympäristöystävällisesti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X