Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

BALMAIN X H&M

Syksyn odotetuin mallisto on, mikäs muukaan kuin, H&M yhteistyössä Balmainin kanssa toteuttama! Mikä olisi kutkuttavampaa kuin päästä hipelöimään Balmain -luksusmerkin desing-vaatteita ja olemaan askeleen lähempänä sitä todellisuutta, että omistaa jotain näin ihanaa! Mallisto tulee myyntiin tänään, 5.11, niin nettikauppaan kuin Helsinkiin ja Turkuun, ja todettu on, että tässä tapauksessa nopeat syövät hitaat.

Mallistosta löytyvät tämän pikkujoulukauden parhaimmat luomukset, kuin myös aikaa kestävät it-maineen saaneet kipparitakit, ylipolvensaappaat, nahkahousut ja paljettimekot. Mallistossa yhdistyy klassinen ranskalainen couture ja urbaani chic-henki. Balmainin luova johtaja Oliver Rousteing on vasta 30 vuotias, ja juhlavan muodin edelläkävijä. Pukeutuessasi tähän mallistoon et taatusti jää huomaamatta.

balmain H&M

 

Helmikirjailtu pusero / Saappaat / Balmain t-paita / Liivi / Mokkalaukku / Kipparitakki / Balmain t-paita (musta) / Kirjailtu bleiseri / Paljettimekko 

Valitsimme mallistosta 9 tuotetta, jotka kannattaa napata, ennen kuin on liian myöhäistä. Balmain on tunnettu ylellisistä helmikirjailuistaan, joita löytyy myös tästä mallistosta useasta vaatekappaleesta. Täydellinen syvään uurrettu vihreä paljettimekko on todellinen show-stopperi, joka on uusi ”the-little-black-dress”. Myös uskomattoman upea hopeinen helmikirjailtu bleiseri tai kultainen samettipusero ovat vaatekappaleita, jotka toimivat aina eivätkä tarvitse seurakseen mitään muuta kuin mustat housut tai hameen.

Tämän kauden halutuin kenkämalli on ylipolvensaapas, ja Balmain toi mallistoonsa täydellisen reisipituisen mokkasaappaan punaisella piikkikorolla. Tätä paria on vaikea vastustaa! Asustepuolelta löytyy myös mokkanahkainen kirjekuorilaukku niin sinisenä, vihreänä kuin punaisenakin, ja joka ei edes rokota lompakkoa turhan paljoa. Miksi pikkulaukun tulisi olla aina musta? Klassiset Balmain-teepaidat ovat must-have jokaisen muotitietoisen kaapissa, eikä yksinkertainen t-paita ole koskaan näyttänyt näin hyvälle! Varsinkin musta versio mustalla sametti-printillä on yksinkertaisen tyylikäs.

Mallistosta löytyy myös klassinen kipparitakki kultaisilla napituksella ja muhkealla siluetilla. Kipparitakki on klassikko, joka säilyy vuodesta ja talvesta toiseen. Tämän takin saunatakkimainen vyö ja saalikaulus tekevät siitä trendikkään, kuten myös sen pidempi helmalinja. Viimeinen poiminta mallistosta on satiinikäänteinen italialaista villatvilliä oleva liivi, joka jättää sanattomaksi. Täydellisen liivin metsästys on loppunut, sillä tämä liivi on kaikkea mitä haluta saattaa. Suoralinjainen liivi imartelee käyttäjäänsä, laskeutuen hyvin ja satiinikäänteen kauluksissa ja rintataskussa tekevät siitä ylellisen.

Balmainin luovaa suunnittelijaa siteeraten, ”Kun pukeudut Balmainiin, tunnet voivasi valloittaa koko maailman”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X