Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

BANDAGE-MEKKOJEN HISTORIAA

Onko sinulle jo käsite bandage-mekko tuttu? Jos ei, niin nyt kannattaa lukea tarkkaan – hyppäämme tässä artikkelissa ajassa hieman taaksepäin, bandage-mekkojen historiaan.

Muodissa tulee aina välillä innoituksia, jotka jäävät nopeasti unholaan (esim. kiilakorkolenkkarit) ja sitten taas välillä hetken muoti-innoitus jatkuu ja muodostuu jopa ikoniseksi – näin on käynyt bandage-mekoille. DailyChicin toimitus ei ihmettele tätä yhtään, sillä niin kauniisti bandage-mekot imartelevat vartaloa. Mekko kiristää juuri oikeista paikoista ja toisaalta korostaa niitä naisellisia apuja. Bandage-mekko on monikäyttöinen, sillä mekko oikeassa mallissa ja värissä toimii loistavasti esim. töissä jakun kanssa ja illalla mekon kaveriksi voi heittää vaikkapa nahkarotsin.

vintage-bandage-herve-leger-dresses

Vintage Herve Legerit rivissä

Bandage-mekkojen historia menee yllättäen jo vuoteen 1989, jolloin Herve Peugnet lanseerasi Herve Leger -merkkinsä alla ”the bender” -mekon. Mekon nimi merkitsi naisen vartalon taivuttamista ns. täydelliseen muotoonsa. Vuonna 2008 bandage-mekot tuotiin uudelleen markkinoille BCBG Max Azria Herve Legerin toimesta. Vuodesta 2008 alkaen mekkoja on nähty kuumimpien julkimoiden päällä. Mekon ajaton malli ja idea korostaa naisen vartaloa on yksinkertaisesti loistava.

herve-leger-runway-vintage

Vanhempaa Herve Leger mekkomuotia

Bandage-mekkoja tulee eri malleissa ja väreissä. Bandage-mekon kangas on jämäkkää, mutta kuitenkin joustavaa, joten mekko tukee ja toimii samalla tavalla kuin muotoilevat alusvaatteet.

Omistatko sinä bandage-mekkoa?

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X