Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Chic-lifestyle

DESIGN MARKET 2015

Pohjoismaiden suurin muotoilualan varastomyynti, Design Market, järjestettiin jälleen kuluneena viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla. Design Marketissa oli myynnissä lähes 200 myyjältä ja suunnittelijalta alennushintaisia huonekaluja, sisustustuotteita, printtejä, vaatteita ja asusteita. Sateisesta säästä huolimatta paikalle oli tullut erittäin runsain mitoin ihmisiä; nuoria, vanhoja, pareja, perheitä ja kaveriporukoita. Tästä on tullut melkoinen kansantapahtuma.

1Y-iZWPFjYFCj8aLNnl-SLJ_K2-Zvqj2V1p3b5R0o-8

Huvittavin paikan päällä kuultu kommentti oli ”Täähän on kuin Hullut Päivät, mut kalliimmat hinnat”. Lausahdus kuvastaa melko osuvasti ihmispaljouden lisäksi myös sitä, että tuotteita myydään pienissä erissä ja osa myytävistä tuotteista on II-laatuista designia sopuhintaan.

Mitä tapahtumasta taltioitui kännykkäkameraan?

38ETZyD_sfyiFrBKX8mxLuwiH5q93NiiO972eX0VGUo

Matot tekivät hyvin kauppaansa ja näissä korostuivat graafiset kuviot, pehmeys, luonnonmateriaalit ja maanläheiset värit.

cDwH_Su9Smb8Uz9prmQSKfU9PIgA7GNa8J79OzZd5oE

Marmori on edelleen suosittu sisustusmateriaalina. Design Marketissa sitä ei ollut myynnissä ihan niin paljoa kuin olisi voinut kuvitella, mutta marmorista oli tarjolla aiempaa monipuolisempaa väritystä. Jos nyt ostat marmoria, vihreää sen olla pitää.

Ckp2LyhsKnbp0fPzMsSpZd2hL2jVjYq0etGDZm2meto

Huonekalujen muotoilussa tulivat esiin selkeät ja suoraviivaiset linjat, hieman jopa futuristisella tavalla.

jcfQBTTddim234GNCVeg78DG74Vdqy1DOAy58E7ZbfM

Sisustusesineitä ei oltu myöskään unohdettu.

XPZn_qboJ1WWii1NYkank9CfU4gSpaB4uToZoIQotHM

sTX11OhIvzN47NM0DxRDFvhFeL0W5sL5bMt8GVYyvr8

Valaisimissa kiinnitti huomiota, että materiaaleja oli yhdistetty mielenkiintoisesti: metallia – puuta, marmoria – metallia, muovia – betonia.

BTWZ2Ig97t0QxBkxf_zlUQWlmXfymLCTQQyZv5zxo7k

Printit ovat pitäneet pintansa pohjoismaalaisessa sisustamisessa jo parisen vuotta. Tälle rintamalle kaivataan jo jotain uutta, jota edustikin vanerille printatut kortit ja taulut.

Inspiraatiot syksyyn eivät vielä tähän loppuneet. Seuraava isompi sisustustapahtuma, Habitare, on jo ihan nurkan takana. Habitare Helsingin Messukeskuksessa 9.-13.9.2015.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X