Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
DIY ja Sisustus

DIY: KAUNIS JA HELPPO CHANEL-KUKKAMALJAKKO

Pienet sisustuselementit vaikuttavat radikaalisti huoneen sisustuksen kokonaisuuteen. Sisustuskukat, maljakot ja muut pienet koristeet toimivat tehokkaasti tunnelman luojina ja lisäksi niitä on helppo muokata vuodenajan mukaan. Tämä Chanel-kukkamaljakko on äärimmäisen helppo ja nopea tehdä sekä se on todella chic.

Chanel-kukkamaljakko_dailychic_tee_se_itse_ohje_diy_sisustus

Chanel-kukkamaljakkoon tarvitset: 

  • Chanel-logo tmv. tulostettuna
  • Kaksipuolista teippiä
  • Neliskanttinen lasimaljakko
  • Sakset
  • tekokukkia

Tulosta haluamasi logo paperille. Itse käytin tätä kuvaa, mutta muitakin kauniita vaihtoehtoja on netti pullollaan. Voit mitata logon haluamaasi kokoon, esim. 5 cm x 5 cm ja leikata viivojen mukaan. Itse boheemina katsoin silmämääräisesti logon olevan suora, joten skippasin edellisen vaiheen.

Chanel-kukkamaljakko_dailychic_tee_se_itse_ohje_diy_sisustus

Logon ollessa leikattuna ja sopivan kokoinen maljakkoon, on aika ottaa kaksipuolinen teippi esille. Teippi kannattaa liimata logon kaikille reunoille, jottei logo jää rumasti törröttämään. Tämän jälkeen voit asetella kukat maljakkoon ja olet valmis!

Chanel-kukkamaljakko_dailychic_tee_se_itse_ohje_diy_sisustus

Chanel-kukkamaljakko_dailychic_tee_se_itse_ohje_diy_sisustus

Valmiina maljakko näyttää kutakuinkin tältä. Mielestäni tämä superhelppo ohje on toteuttamisen arvoinen ja tekee arkisestakin maljakosta tyylikkään! Aiotko kokeilla tätä helppoa diy-ohjetta? Jaa mielipiteesi alla olevaan kommenttikenttään 🙂

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X