Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

DIY-HIUSTENLEIKKUU

Joskus naisen elämässä tulee hetkiä, jolloin on valittava kampaamokäynnin tai uuden hankinnan väliltä. Mikäli hankinta menee edelle – ja yleensähän se menee – voi kotona onneksi leikkiä itseoppista kotikampaajaa. Lopputulos ei välttämättä vastaa ammattilaisen käsittelyä, mutta varsin onnistuneen lopputuloksen voi saada itsekin.

Tällä menetelmällä hiuksista ei tule aivan tasaiset, vaan ne jäävät sivuilta hieman pidemmiksi. Leikkauksen jälkeen hiukset on kuitenkin nopea tasata myös sivuilta, mikäli lopputuloksesta haluaa aivan tasaisen. Mitä lyhyemmät hiukset ovat, sitä suurempi kontrasti etu- ja takahiusten välillä on. Tämän takia menetelmä soveltuu erityisesti pitkille hiuksille. Tarvitset vain kamman, sakset ja kaksi ponnaria. Kaveri helpottaa työvaiheita, mutta yksinkin pärjää.

Jos menetelmä ei ole tuttu ja hiuksia on tarkoitus lyhentää paljon, kannattaa ainakin ensimmäisellä kerralla leikata hiuksia useammassa erässä vähän kerrallaan, jotta työvaiheet tulevat tutuksi ja lopputulos on onnistunut.

Ennen:

Hiustenleikkuu

Hiukset on leikattu kertaalleen tällä menetelmällä ennen tutorialkuvien ottamista.

Vaiheet:

1.Pese hiukset, mutta älä kuivaa niitä. Kampaa hiukset ja aseta ne keskijakaukselle.

Hiustenleikkuu

2. Kun hiukset on kammattu tasaisesti, aseta hiukset mahdollisimman alas niskaan ja sido ne poninhännälle. Jos mahdollista, kaveri helpottaa erityisesti tässä työvaiheessa. Pidä huoli, että ponnari on aivan keskellä niskaa ja varo ettei hiuksiin ole jäänyt silmukoita.

Hiustenleikkuu

3. Kampaa poninhäntä tasaiseksi

Hiustenleikkuu

4. Aseta toinen ponnari alas siihen kohtaan, mistä haluat hiukset leikata. Tässäkin on hyvä olla kaveri apuna, jotta hiukset pysyvät mahdollisimman suorina. Pienikin epätasaisuus näkyy lopputuloksessa.

Hiustenleikkuu

5. Leikkaa hiukset mahdollisimman tasaisesti. Mitä paksummat hiukset ovat, sitä vaikeampaa tämä vaihe on.

Hiustenleikkuu

6. Valmis!

Hiustenleikkuu

Hiustenleikkuu

Henna Johansson

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X