Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
HUULIRASVA
Kauneus ja muoti

DIY: HUULIRASVA

Talviaikana huulet kuivuvat ja rohtuvat helpommin, ja tällöin olisi hyvä olla vaikka jokaisessa laukussa tai takin taskussa huulirasva. Kaupoista löytyy laaja valikoima erilaisia huulirasvoja, mutta jos kuitenkin haluaisit itse testata huulirasvan tekoa, on se superhelppoa näiden ohjeiden avulla! Testaa vaikka itse!

Huulirasvan tekoon tarvitset:

 • Mehiläisvahaa
 • Kookosöljyä
 • E-vitamiini-tippoja
 • Eteeristä öljyä
 • Pieni muovinen astia tai vanha huulirasvapurkki, johon valmiin huulirasvan voi kaataa.

HUULIRASVA

Ohjeet:

1. Ota yksi mehiläisvaha-apila ja suurinpiirtein saman verran kookosöljyä (reilu 1 ruokalusikallinen).

2. Sulata seos kattilassa vesihauteessa ja kun ainekset on sulannut, lisää teelusikallinen e-vitamiinia ja muutama tippa eteeristä öljyä antamaan tuoksua.

HUULIRASVA

3. Kaada seos purkkiin. Seos jähmettyy purkissa erittäin nopeasti joten se on käyttökelvollista erittäin äkkiä – tämän huulirasvan tekemisessä ei mene edes kymmenen minuuttia! Tästä seoksesta tuli kaksi noin 15 ml kokoista purkkia.

This article has 2 comments

 1. A

  Miksi ihmeessä tarvitaan d-vitamiinitippoja? Luulisi että kuuma tekee jo vitamiinille itsessään jotain, eikä se ulkoisesti edes imeydy. Kysyn siis ihan mielenkiinnosta.

  • Saara Jansson

   Hei A! Itselleni on näemmä tullut kirjoitusvirhe pariinkin kohtaan, on pitänyt kirjoittaa e-vitamiini. E-vitamiinia laitetaan juurikin kauneudenhoitotuotteisiin, koska se edistää ihosolujen kosteuden säilyttämiskykyä ja hapensaantia. Kiitos huomiosta, muokkaan sen artikkeliin! 🙂 Mukavaa kevään odotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X