Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

DIY: POLVISTA REVITYT FARKUT

Revityt farkut ovat olleet pitkään jo trendikkäät. Uusimpana tulokkaana on pelkästään polvien kohdasta revityt farkut. Näitä löytyy hyvin jo suomalaisista vaatekaupoistakin, mutta farkkujen ollessa hyvin standardi mitoitettua, voi lyhyillä tai pitkillä olla ongelmaa oikeanlaisten löytämisessä. Idea polvista revityistä farkuista menee vähän pieleen, jos viillot ovat reisissä tai puolessa sääressä. Hätä ei onneksi ole tämän näköinen, koska tämä revitty look on erittäin helppo toteuttaa itse kotona. Kaikki mitä tarvitaan on sopivat farkut ja kynsisakset.

DIY revityt farkut DailyChic

Vaihe 1

Pue farkut normaalisti jalkaa ja leikkaa kynsisaksilla pieni viilto keskelle, noin 1-2 cm. Mittaa oikea kohta siten, että viilto tulee täysin polvesi keskikohtaan. Kyykistyessä viillon tulisi olla juuri keskellä polvea. Jos olet epävarma, kannattaa viilto tehdä mieluummin keskikohdan alle kuin yläpuolelle. Toista toiseen polveen.

P9161342

Vaihe 2

Voit joko ottaa farkut jalasta tai pitää ne jalassa ja voit repiä viillon käsin, siten että se jatkuu sivusaumasta – sivusaumaan. Farkkua repiessä jälki menee suoraan. Vaihtoehtoisesti voit toki myös leikata viillon saksilla koko matkalta, mutta tällöin leikkausjälki jää hyvin siistiksi. Repimällä saa reunat autenttisemman oloisiksi.

P9161345

Vaihe 3

Halutessasi voit kynsisaksien terällä nirhoa lankoja hapsottamaan enemmän. Käytössä farkut muokkaantuvat ja hapsottavat luonnollisesti.

P9201388

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X