Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
SISUSTUSVALOT
DIY ja Sisustus

DIY: SISUSTUSVALOT PAHVIMUKEISTA

Upeisiin ja erilaisiin sisustuskoristeihin ei tarvitse käyttää satoja euroja, sillä mielikuvituksen ja pienen vaivannäön avulla kodin saa näyttämään hetkessä upelta! Tässä ohje kuinka tehdä sisustusvalot pahvimukeista!

SISUSTUSVALOT

Näiden DIY -sisustusvalojen tekemiseen tarvitset esimerkiksi valoketjua, esimerkiksi jouluvalot käyvät hyvin. Valoketjun lisäksi tarvitset myös kasan pahvimukeja. Valitse itse haluamasi väriset ja kuvioiset pahvimukit. Valojen teko onnistuu myös esimerkiksi muffinssivuokiin.

SISUSTUSVALOT

Tee pahvimukeihin saksien avulla mahdollisimman pieniä reikiä tai viiltoja. On hyvä, että reiät ovat mahdollisimman pieniä, jotta valot pysyisivät mukeissa paremmin. Painele lamput mukien reijistä läpi. Jos lamput ovat langassa kovin tiheästi ja mukit isoja, riittää, että virität mukin joka toiseen lamppuun. Jos mahdollista, kannattaa muki kuitenkin asettaa jokaiseen valolamppuun kiinni.

SISUSTUSVALOT

Tältä näyttävät valmiit sisustusvalot! Kiinnitä valmiit valot esimerkiksi verhotankoon, seinälle tai vaaterekkiin ja nauti tunnelmallisesta valaistuksesta!

SISUSTUSVALOT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X