Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
TREFFIPURKKI
DIY ja Sisustus

DIY: TREFFIPURKKI LAHJAKSI

Välillä on ihana yllättää tyttö- tai poikaystävä pienellä, mutta hyvin kauniista ajatuksesta syntyneellä lahjalla. Treffejä ei voi olla koskaan liikaa ja mikä olisikaan parempi lahja sille paremmalle puoliskolle kuin rakkaudella askarreltu treffipurkki täynnä treffi-ideoita! Kun tekemisen puute yllättää tai treffihammasta kolottaa, on tämä suloinen purkki teidän yhteinen pelastus.

TREFFIPURKKI

TREFFIPURKKI TARVIKKEET:

-Kannellisen purkin

-Muutamaa eriväristä kartonkia ja kynät

-Sakset sekä liimaa

-Etiketit

-Mielikuvitusta

OHJEET: 

Kiinnitä purkkiin haluamasi tyyliset etiketit, jotka kertovat mistä on kyse. Voit askarrella ne itse, tai mennä helpomman kautta ja käyttää valmiita liimapintaisia etikettejä. Leikkele jokaisesta kartongista sopivan kokoisia lappuja ja varmista että ne mahtuvat purkkiin.

TREFFIPURKKI

Jokaisen kartongin väri edustaa tiettyä treffikategoriaa, jonka voit valita itse. Tämän purkin treffi-ideoiden kategoriat olivat kotona vietettävät, edulliset ja ei-niin-edulliset treffit. Esimerkkejä kotona vietettäviin treffeihin voisivat olla leffamaraton, yhteinen kuntopiiri tai lettukestien järjestäminen. Edullisten treffien joukosta sen sijaan voisi löytyä esimerkiksi kehotus pizzalle, keilaamaan tai uimahalliin lähdöstä.

TREFFIPURKKI

Ei-niin-edulliset treffit voivat olla vaikka viikonloppureissu Tallinnaan, kylpylähemmottelu hierontoineen tai kolmen ruokalajin illallinen lempiravintolassanne. Kun laput (itse kirjoitin noin 15/väri) ovat valmiita, sulje purkki ja anna se rakkaallesi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X