Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Edulliset lomamatkat
Matkustaminen

12 MATKAILUSIVUSTOA EDULLISEN MATKAN ETSINTÄÄN

Matkailu avartaa, sanotaan ja kokemuksien tuomaa rikkautta ei voi rahassa mitata. No, olisi se mukavaa saada matkakokemuksia kuitenkin mahdollisimman edullisesti, eikö totta? Edulliset lomamatkat voivat välillä tuntua olevan kiven alla. Tässä sinulle muutamia hyviä lomamatkojen suunnitteluun, sekä edullisten hintojen bongailuun tarkoitettuja sivustoja. Näiltä sivuilta löydät edulliset hotellit, lennot ja vuokra-autot.

MAJOITUS

www.trivago.fi 

Hyvät ja selkeät sivut, joista hotellien hintoja on helppo vertailla, ja valita edullisin. Trivagossa voit käyttää erilaisia suodattimia, joiden avulla saat rajattua hakua esimerkiksi lähelle kaupungin keskustaa tai jotakin nähtävyyttä, tai voit valita hotellin, jonka hintaan kuuluu aamiainen, Wi-Fi, tai jokin muu itsellesi tärkeä kriteeri. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen sivusto!

Edulliset lomamatkat

www.hotels.com 

Hotels.com on toinen loistava hotellinen etsimiseen tarkoitettu sivusto, josta voit myös suodattimien avulla löytää juuri sinun tarpeillesi sopivan majoituksen. Hotels.comissa on mahdollista kerryttää hotelliyöpisteitä, ja tällä tavalla saada ilmaisia yöpymisiä. Kun varaat hotels.comin kautta kymmenen hotelliyötä, saat yhden palkintoyön. Kannattaa käydä kirjautumassa sivustolle!

www.airbnb.fi

AirBnb on sivusto, johon voit itse ilmoittaa oman kotisi vuokrattavaksi, tai voit vuokrata kohdemaasta jonkun toisen, paikallisen henkilön kodin, huoneen tai muun tilan itsellesi käyttöön.  Sivustolla näet kuinka paljon kyseinen henkilö on saanut palautetta, ja minkälaista palaute on ollut. Valitettavasti näilläkin sivuilla pyörii huijareita, joten kannattaa olla tarkkana ja valita vuokraaja, jolla on positiivista palautetta runsaasti. Tämä on kuitenkin oiva tapa elää kohdemaassa kuin paikallinen.

Edulliset lomamatkat

www.alehotellit.fi

Täältä löydät suuren määrän hotelleja, joiden hintoja voit vertailla ja valita itsellesi paras. Nämä sivut ovat helppokäyttöiset ja voit tutkailla erilaisia vaihtoehtoja vaikkapa nähtävyyksien läheisyydestä. Nämä sivut ovat myös varsin mielenkiintoiset ja ehdottomasti tutustumisen aroiset!

Edulliset lomamatkat

HOTELLI & LENNOT

www.momondo.fi

Momondosta pystyt varaamaan hotellit ja lennot, sekä voit vuokrata auton kohdemaassa. Tämän sivuston käyttö on helppoa ja nopeaa. Momondosta löydät myös inspiroidu!-osaston, josta voit käydä lukemassa mielenkiintoisia juttuja eri kohteista. Jos et vielä tiedä mihin haluat matkustaa, käy lukemassa vaikka mistä löydät maailman parhaat lentokenttäbaarit, tai parhaimmat ruokatorit. Lisää tämä sivusto kirjanmerkkeihisi!

www.rantapallo.fi

Täältä voit varata lennot, hotellin tai vaikka risteilyn. Jos haluat nopeasti vaihtaa maisemaa, käy lukemassa parhaimmat äkkilähdöt, ja valitse mieleisesi.

Rantapallossa voit selata matkailuaiheisia blogeja, ja saada sieltä inspiraatiota seuraavalle matkallesi! Rantapallo on kattava matkailusivusto, jossa aika kuluu mukavasti haaveillessa ihanista matkoista!

Edulliset lomamatkat

www.skyscanner.fi 

Täältä löydät niin hotellit, lennot kuin autonvuokrauksen. Skyscannerilla on oma mobiilisovellus, jolla lentolippujen varailu käy kätevästi missä tahansa oletkin. Lataa ilmainen sovellus puhelimeesi, ja aloita selailu. Skyscannerista voit lukea matkailuartikkeleja, ja saada vinkkejä mitä tehdä kohdemaassa. Käy tutustumassa!

www.top10matkatarjoukset.com

Top10matkatarjoukset sivustolta löydät niin hotellit, lennot kuin erilaiset äkkilähdötkin. Sivustolla on myös erilaisia matkadiilejä, jotka ovat voimassa tietyn aikaa. Kannattaa käydä katsomassa millaisia diilejä on tarjolla, ja ostaa kiinnostava matka määräaikaan mennessä, niin säästät selvää rahaa!

Edulliset lomamatkat

www.lentodiilit.fi

Nimestään huolimatta tällä sivustolla pystyt etsimään edullisia majoitusvaihtoehtoja, sekä matkavinkkejä, lentojen lisäksi. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa sivuston tarjoamiin vinkkeihin, siitä mitä voit esimerkiksi Lontoossa tai Oslossa tehdä ilmaiseksi. Hyviä vinkkejä!

www.napsu.fi

Napsu on sivusto josta löydät valmismatkoja ja äkkilähtöjä, mutta voit halutessasi valita pelkästään hotellin tai lennot, sen mukaan mitä tarvitset. Täällä voit selata kohdemaan kuvia ja lukea käyttäjien matkakertomuksia. Nämä sivut ovat helppokäyttöiset, ja mukavat. Kannattaa käydä katsomassa!

Edulliset lomamatkat

www.ebookers.fi

Sivustolta pystyt etsimään yllämainittujen sivustojen tapaan hotelleja ja lentoja, kuten myös vuokra-autoja. Näet äkkilähtötarjouksia ja päivän diilit helposti jo etusivulta! Ebookerssilla on käytössä bonus-järjestelmä, sekä mobiilisovellus. Käy tutustumassa!

Edulliset lomamatkat

www.norwegian.com/fi

Tunnettu halpalentoyhtiö Norwegian tarjoaa edullisia lentoja, ja hyviä tarjouksia, joita kannattaa käydä katsomassa. Voit päästä matkalle muutamalla kympillä! Näiltä sivuilta voit varata myös hotellin ja auton. Aivan ehdoton sivusto matkan suunnitteluun!

Vinkki: vaikka moni sivusto käy samojen hotellien tai lentoyhtiöiden sivuja läpi, kannattaa silti katsoa useammasta paikasta, sillä joillakin sivustoilla voi olla omia diilejä, jolloin saat saman matkan tai hotellihuoneen halvemmalla kun jostain toisaalta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X