Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

EDULLISTA RUOKAA!

Tänä päivänä eettisyys, kulutus ja kestävä kehitys ovat termejä, jotka aiheuttavat ihmisissä monenlaisia reaktioita. Tuhlaaminen on monen mielestä karannut hieman käsistä ja ihmiset etsivätkin tapoja vähentää kulutusta ja haluavat löytää edullisia vaihtoehtoja. Erityisesti tämä koskee ruoan kulutusta ja ruokahävikin vähentämistä, johon ruokakaupatkin ovat hienosti lähteneet mukaan.

Matsmart.fi on ruotsalainen yritys, jonka tarkoituksena on vähentää ruokahävikkiä tarjoamalla kuluttajille edulliseen hintaan tuotteita, jotka ovat ylijäämiä, sesonkituotteita, joiden pakkausmalli on vanhentunut tai joiden parasta ennen -päiväys on lähellä. Ostokset tehdään verkkokaupassa ja paketti tulee Postissa.

Tilasin Matsmart.fi-verkkokaupasta laatikollisen ruokaa, jossa parasta ennen -päiväys on lähellä. Tuotteet ovat alennuksiltaan -20-90 % normaalihinnasta. Koko laatikon hinnaksi posteineen tuli alle 50 euroa! Nämä tuotteet sain tuolla summalla:

 • 2 pss chian siemeniä
 • Neitsyt-kookosöljyä
 • 2 pkt Pauluns-muroja
 • Go Green -siemensekoituspussi
 • Axan myslipussi
 • Mysli-näkkileipäpaketti
 • 20 kpl raakapatukoita
 • Vaahtokarkkilevite
 • Karkkilaatikko

Raakapatukat maistuivat tuoreemmilta kuin kaupasta ostetut.

Tilaaminen oli kaikin puolin helppoa ja oma pakettini saapui alle viikossa. Palvelu on erityisen kätevä, jos ruoan kulutus on suurta, kuten suurissa perheissä. Tällöin ruokalasku saattaa pienentyä huomattavasti! Vinkkinä sporttipirkoille ja -jarmoille, sivustolla on jonkun verran lisäravinteita. Matsmart.fi pelastaa myös juhlien järjestäjän; herkkuja, kuten karkkeja ja sipsejä saa sivulta mielettömän edullisesti!

Postimaksut ovat normaalisti 6,90 €, jolla saa tilattua ruokaa 20 kg edestä. Sain kuitenkin jaettavaksi alekoodin joka oikeuttaa tilaukseen ilman postimaksuja! Koodilla Suvi saat yli 35 euron ostoksista 6,90 e alennusta. Koodi on voimassa 20.8.2017 saakka. Ostoksille pääset tästä! 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

This article has 6 comments

 1. Noora

  Ihana idea! Ruuan roskiin heittäminen on älyttömän typerää, joten tälläinen on ihan loistavaa. Pitääpäs mennä surffailemaan tuonne sivustolle 🙂

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Kiitos Noora kommentista! <3 Samoin mä koen, ja musta tää palvelu on tosi hyvä kun ei heitetä turhaan hyvää tavaraa pois ja itse samalla säästää. 🙂

 2. Heidi

  Tätä olisi mielenkiintoista testata! Pitääpä alkaa selaamaan 🙂

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Kiitos Heidi kommentista! <3 kannattaa ihmeessä, nyt kun on toi tarjouskin voimassa! 🙂

 3. Hanna-Mari

  Ruuan roskiin heittäminen on asia, jota yritän välttää itse kaikin mahdollisin keinoin. Onkin hienoa, että kaupat ja tällaiset erilaiset palvelut ovat lähteneet parantamaan ruuan hävikkiä! Todella fiksua palvelua! 🙂

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/

 4. Krista

  Olipa hyvä vinkki! Pitää ehdottomasti tsekata 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X