Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Farkkuopas
Kauneus ja muoti

THE ULTIMATE JEANS GUIDE

Farkut – vaate joka on jo kauan sitten saavuttanut klassikon maineen. Vaate joka mikä todennäköisimmin löytyy melkein jokaisen meidän vaatekaapista ja jonka nimeen moni vannoo. Farkkumalleja, -värejä, -pesuja ja -fiiliksiä on yhtä monta kuin kantajaansa. Mitkä niistä pitäisi omaan vaatekaappinsa kerätä? Yksi kevään 2016 kuumimmista trendeistä on ”stiff jeans”, tarkoittaen vanhoja kunnon venymättömiä farkkuja.

farkkuopas

RIPPED BLACK PAIR. Polvista revityt mustat farkut ovat raivanneet viimeaikoina tiensä trendikkäimmiksi farkuiksi, jotka tuovat rentoutta asuun kuin asuun ja sopivat kenelle tahansa. Mitä isommat reiät polvissa ovat, sitä trendikkäämpi on lopputulos. Musta farkku on monikäytteisempi klassikko verrattuna siniseen sisarukseensa.

dailychic_ultimate_jeans_guide_2

CLASSIC BLUE JEANS. Klassinen sininen farkku ei turhaan ole muodissa vuodesta toiseen muuntaen vain malliaan. Varma valinta on pillilahkeinen ja korkeavyötäröinen vaihtoehto keskisinisessä farkun värissä. Tasainen pesu ilman kulutuksia luo simppelin perustan asulle ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

dailychic_ultimate_jeans_guide_3

THE BOYFRIEND. Poikaystävän vaatekaapista vaikutteita saaneet farkut ovat olleet isoin trendi mommy-farkkujen rinnalla. Hyvin istuvat boyfriend-farkut löytyvät tosin todennäköisimmin kaupasta, kuin sieltä poikaystävän vaatekaapilta. Tämä malli toimii parhaiten revittynä, jotta rento vaikutelma säilyy. Jos pillifarkkuja löysempien farkkujen päälle pukeminen huolestuttaa, kannattaa kääräistä lahkeet muutamaan otteeseen, että vaikutelma säilyy kevyenä.

dailychic_ultimate_jeans_guide_4

WHITE. Valkoiset farkut eivät ehkä tulisi ensimmäisenä mieleen, kun kasataan täydellistä farkkukokoelmaa. Ennakkoluuloista huolimatta valkoinen farkku on yllättävän monikäyttöinen ja muuntautuu asusta asuun, kesästä talveen, kunhan muistaa valita tarpeeksi paksun farkkukankaan. Valkoiset farkut on loistava pohja trendikkäälle all white -asukokonaisuudelle ja helpoin kesävaate.

dailychic_ultimate_jeans_guide_5

TURSTED SKINNY BLACK. Mustat pillifarkut korkealla vyötäröllä taitaa olla suosituin farkkumalli, mikä tuskin tulee kenellekään yllätyksenä. Ei ole asukokonaisuutta, johon mustat pillifarkut ei sopisi, sillä ne ovat monikäyttöisemmät kuin sininen versio. Sen oman täydellisen parin löydyttyä kannattaa niitä ostaa muutamat varastoon!

dailychic_ultimate_jeans_guide_6

BONUS DUNGAREE. Farkkuhaalari kannattaa ottaa mahdollisuutena, eikä uhkana. Haalari toimii niin valkoisena, mustana kuin farkkusinisenäkin, niin paksun villapaidan kuin crop-topin kanssa. Haalari luo kevyen mutta tyylikkään kokonaisuuden, eivätkä haalarit turhaan ole olleet pinnalla muina materiaaleinakaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X