Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Fashion editors styling tips
Kauneus ja muoti

5 FASHION EDITORS STYLING TIPS

Fashion editors styling tips

Fashion editors styling tips

Lahkeiden kääriminen farkuista on pysynyt pitkään trendikkäänä, varsinkin kevät- ja kesäaikaan. Lyhyille ihmisillä lahkeiden kääriminen taitaa valitettavasti olla elinehto farkkuja käytettäessä! Lahkeiden käärimistapoja taitaa olla yhtä monta kuin farkkutyttöjä; stylistien suosima tapa on kääräistä ensin lahjetta reilusti, jonka jälkeen tehdään tuplakäännös, siten että farkunlahkeen sauma jää näkyviin. Tällöin lopputulos on täydellisen epätäydellinen paljastaen nilkkurit tai korkokengät kokonaisuudessaan ja luoden boyfriend-farkkuhin viimeistellyn vaikutelman.

Fashion editors styling tips

Villapaitojen tai bleisereiden hihat näyttävät usein parhaimmalta ylös kääräistynä, mutta ongelmaksi muodostuu aina hihojen valuminen. Jokaiselta luulisi löytyvän suuriksi venyneitä hiuslenkkejä, jotka ratkaisevat tämän pulman!

Fashion editors styling tips

Hiuslenkki pujotetaan käteen, siten että verenkierto ei esty kyynärpään yläpuolelle. Tämän jälkeen kerää lenkin alle hiha, siten että haluttu mitta saadaan aikaiseksi ja tämän jälkeen piilota lenkki kerrosten mutkaan. Tärkeää on valita tarpeeksi löysä hiuslenkki tai kuminauha, ettei käsiä ala pakottaa.

Fashion editors styling tips

Kauluspaidoissa hihat näyttävät myös paremmille käärittyinä ja stylistien ratkaistu tähän on ”Jenna Lyons” kääräisy, joka näyttää tyylikkäämmälle kuin normaalisti rullatut hihat.

Fashion editors styling tips

Ideana on kääräistä hiha kaksin kerroin kyynärpäähän asti, jonka jälkeen taitetaan käännetty hiha uudelleen, siten että hihan rannesauma jää näkyviin ylimpänä. Näin hiha pysyy paremmin paikoillaan ja on helpompi kääräistä ylemmäs!

Fashion editors styling tips

Fashion editors styling tips

Editors Shirt Tuck ja Fral Shirt Tuck. Kun toispuolisesti asettelee kauluspaidan farkkuihin, on lopputulos rento, mutta huoliteltu. Tämä kikka on erityisesti muoti-bloggaajien käytössä, koska se korostaa vyötäröä, näyttämättä kuitenkaan liian pitkälle mietitylle. Toinen vaihtoehto kauluspaidalla on front tuck, eli kauluspaidan etuosan asetteleminen farkkujen sisälle, jolloin takaosa jää rennosti vapaaksi. Tällöin lopputulos on myös huoliteltu, mutta kuitenkin laid back.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X