Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
RANSKALAINEN TYYLI
Kauneus ja muoti

FRENCH WARDROBE TIPS

Ranskalaisten naisten huoletonta ja yksinkertaista tyyliä on ihailtu pitkään, eikä syyttä. Ranskattaret ovat tunnettuja asukokonaisuuksista, jotka näyttävät vaivattomilta, mutta silti niin mietityiltä ja mieleenpainuvilta. Kukapa ei haluaisi oman vaatekaappinsa olevan yhtä aikaa toimiva ja juuri oman näköinen? Jokainen meistä voi näiden muutaman ohjeen avulla kartoittaa omaa vaatekaappiaan ja tehdä suunnitelman, mistä tulisi luopua ja mitä tulisi hankkia lisää. Näiden ohjeiden avulla saadaan aikaan upea ranskalainen tyyli.

Ohjeet ovat helpot; ensiksi varmista, että omistat laadukkaat perusvaatteet jokaisessa vaatekategoriassa ja lahjoita tai myy pois vaatteet, joita et käytä tai rakasta. Muista, että laatu korvaa määrän. Toiseksi, rajoita uudet hankinnat viiteen uuteen ei-perusvaate kappaleeseen per vuodenaika, joiden avulla voit ilmaista omaa henkilökohtaista tyyliäsi ja virkistää kokonaisuutta. Muista että perusvaate on vaate, jota voit käyttää uudelleen ja uudelleen, kunnes se hajoaa, ja se käy kaiken kanssa mitä jo omistat. Perusvaatetta ilman et voisi elää ja se on valmistettu laadukkaasta materiaalista, jonka vuoksi se kestää käyttöä ja aikaa.

5 – PIECE BASIC PLAN

RANSKALAINEN TYYLI

Vaatekaapin kulmakivet voi jakaa viiteen osaan, yläosiin, takkeihin, alaosiin, kenkiin ja asusteisiin. Tärkeintä on koota oma vaatekaappi niistä osista, joissa tuntee itsensä parhaimmaksi ja joissa viihtyy! Yläosiin on hyvä sisällyttää esimerkiksi laadukas villapaita, valkoinen kauluspaita ja klassinen v-aukkoinen teepaita. Tai vaihtoehtoisesti hyvin istuva collegepaita, muhkea pooloneule ja spagettiolkaiminen satiinitoppi. Unohtamatta kuitenkaan sitä yhtä statement-kappaletta, joka tuo rutkasti itsevarmuutta. Tämän kevään kaunein yläosa taitaa olla olkapäät paljaaksi jättävä paita.

RANSKALAINEN TYYLI

Suomen säävaihteluihin tarvitaan todistetusti muutama erityyppinen takki. Paksun talvi-parkan lisäksi kannattaa miettiä sijoittamista kauniiseen villakangastakkiin, klassiseen trenssiin tai nahkatakkiin. Tänä keväänä voi myös harkita trendikään bomber-takin lisäämistä omaan kokoelmaan. Suurimman osan vuodesta takin joutuu nappaamaan ennen uloslähtöä mukaan, joten siihen kannattaa sijoittaa. Mikään ei viimeistele asukokonaisuutta paremmin kuin hyvännäköinen takki.

RANSKALAINEN TYYLI

Riippuen henkilöstä voi alaosa kategorian muodostaa joko hameiden tai farkkujen ympärille. Jokaiselle must have -housut ovat hyvin istuvat farkut mieluisassa värissä ja pesussa sekä mustat puvunhousut. Kynähame on myös klassinen valinta, joka toimii melkein minkä tahansa parina. Kun alaosan pitää klassisena, voi sen kanssa pukea helposti joko näyttävän tai klassisen yläosan riippuen päivästä ja omasta fiiliksestä. Culottes-housut voisivat olla nappivalinta tänä keväänä yhtenä viidestä vuodenajan valinnasta.

RANSKALAINEN TYYLI

Klassinen sanonta kertoo; anna naiselle oikeat kengät ja hän voi valloittaa maailman. Kengät ovat kiistämättä yksi tärkeimmistä osista asussa, joko viimeistellen kokonaisuuden tai jättäen sen vajaaksi. Kenkäkolmikko voisi koostua esimerkiksi klassista mustista korkokengistä, hyvistä tennareista, jotka soveltuvat päiviin, jolloin joutuu kävelemään paljon ja loafereista, jotka ovat mikä parhain valinta matalaksi kenkäpariksi. Tänä keväänä olemme ihastuneet erityisesti brogue-mallisiin kävelykenkiin.

RANSKALAINEN TYYLI

Asusteilla saa helposti muutettua asun kuin asun ilmettä, joten luottoasusteisiin on hyvä satsata. Kauniit statement-korvakorut ovat helppo tapa nostaa asukokonaisuus seuraavalle tasolle. Sanomattakin selvää taitaa olla, että laadukas käsilaukku, joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa, on must-have. Musta laukku toimii asuin kuin asun kanssa, mutta myös nudenvärinen tai ruskea ovat varmoja valintoja, joiden kanssa ei voi mennä pieleen. Huivi on asuste, jonka nimeen monet vannovat, ja joka toimii eri materiaaleissa niin talvella kuin kesälläkin. Tämän kevään valinta – ohut musta sifonkihuivi luo automaattisesti ranskalaisen tyylitaiturin vaikutelman kantajalleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X