Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI
Päivä Prinsessana

GLITTER – VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

Yhteistyössä: Glitter

Päivä Prinsessana -hyväntekeväisyystapahtumaan korut ja asusteet lahjoittaa Glitter. Kävimme Citycenterin Glitterissä tutustumassa koruvalikoimaan ja valitsemassa hyväntekeväisyystapahtumaan valitulle Jeninalle korut ja asusteet! Asiantunteva Glitterin tiimi auttoi Jeninaa valitsemaan korut täydentämään hänen juhlapukuaan! Samalla saimme tilaisuuden haastatella Citycenterin myymäläpäällikköä, Emmi Arvelia, siitä millaista on tämän vuoden  vanhojentanssien korumuoti.

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

Onko vuosien aikana tullut selkeää muutosta siihen, millaisia koruja käytetään vanhojentanssipuvun kanssa?

Vuosien aikana vanhojentanssikoruissa suurin muutos on ollut se, että nykyään käytetään selkeästi ja rohkeammin isompia koruja. Muistan, kun olen itse tanssinut vanhojen tanssit, minulla oli pienet napit ja siro kaulakoru ja ne eivät näy valokuvista. Nykyään nuoret tytöt haluavat, että kun on näyttävät puvut, niin korut edustavat samaa linjaa ja ne näkyvät! Voisin uskoa, että seuraavan parin vuoden aikana suunta saattaa mennä jopa siihen, että korut eivät aina ole strassikoruja, vaan ne voivat olla jotain erikoisempaa, värikästä tai vastaavaa. Tähän mennessä suosituimpia koruja vanhojentansseissa ovat olleet kimaltavat strassikorut.

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

Ovatko esimerkiksi näyttävät kaula- tai korvakorut lisänneet suosiota?

Näyttävät kaula- ja korvakorut ovat lisänneet suosiotaan ja itseasiassa tosi monet ovatkin rohkeasti valinneet isoja korvakoruja, ja nyt viime joulusta lähtien trendinä ovat olleet isot ja näyttävät korvakorut sekä paljon ranteissa koruja, mutta dekoltee ollaan jätetty paljaaksi. Veikkaan, että tänä vuonna tansseissa monessa puvussa on erikoisempi kaula-aukko, ja erikoisempaan pääntiehen sopii useasti paremmin isot korvakorut, kuin kaulakoru.

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

Kuinka korut kannattaa valita, jotta ne sopivat vanhojentanssipukuun? (Kannattaako esimerkiksi välttää sekä näyttävää kaulakorua että näyttäviä korvakoruja yhdessä?)

Jotkut tykkäävät yhdistää näyttävän kaulakorun näyttävien kaulakorujen kanssa. Joissain tapauksissa se sopiikin loistavasti, että korva- ja kaulakorut ovat näyttävät, esim. jos mekossa ei ole paljon koristelua. Nyt on ollut trendinä puvut, joissa on paljon itsessään jo strassia, ja jos tällaiseen pukuun yhdistää vielä näyttävät kaula- ja korvakorut voi lopputulos olla joulukuusimainen. Itse valitsisin jommankumman, ison kaulakorun tai sitten isot korvakorut, joiden kaveriksi vaikka näyttävät rannekorut. Jos tuntuu, että kaulakoru ei ole se oma juttu, niin mahdollisuushan on kokeilla pääkorua, jotka ovat yleistyneet huimasti. Trendi alkoi viime kesänä ja tänä vuonna moni kyselee hius- ja pääkoruja. Yhtenä vaihtoehtona on kiinnittää kaulakoru pääkoruksi, jolloin vaihtoehdot kasvavat huimasti. Tähän parhaiten toimivat v-malliset kaulakorut.

VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI  VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI  VANHOJENTANSSIEN KORUMUOTI

Päivän tapahtumat ja tunnelmat pääset kertaamaan alla olevalta videolta!

Korut: Glitter

Kuvat: Patrick Karkkolainen Photography

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X