Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

HERKULLINEN YHDEN PANNUN PESTOINEN KANARUOKA!

Muutaman ainesosan terveellinen kanaruoka on loistava vaihtoehto niin päivälliseksi kuin lounaaksi. Tämä ruoka on superhelppo ja nopea (n.20-25 min) tehdä ja aah, niin ihanan värikäs! Ja ruoassa värit ovat pelkästään hyväksi. Tämä yhden pannun ruoka ei teetä paljon sotkua ja siksi saa mun peukun pystyyn! Olen nimittäin superlaiska siivoamaan, joten mitä vähemmän sotkua keittiössä, sen parempi.

Makunsa tämä herkullinen ruoka saa pestosta. Ja kyllä, me kaikki tiedetään että pestossa on paljon kaloreita. Jos haluat säilyttää terveellisen elämäntyylin, kannattaa huomioida, että kyseessä ei ole mikään kisa siitä, kuka selviää vähimmillä kaloreilla pisimpään. Terveellinen elämäntyyli ja ruokavalio koostuu tasapainosta ja tämä tarkoittaa myös sitä, että ruoassa täytyy olla myös makua. Näin pystyt oikeasti säilyttämään terveellisen elämäntyyliin ja tekemään hyviä valintoja, päivittäin.

Kannattaa muistaa, että ruoka on muutakin kuin kaloreita. Se on meille tärkeitä ravintoaineita, jotka vaikuttavat holistiseen hyvinvointiin. Ruoasta (eikä sen mausta) siis saa tinkiä. Mutta, näiden ajatusten jälkeen, sen reseptin pariin.

Yhden pannun pestoiseen kanaruokaan tarvitset:

  • punasipuli (omavalintainen)
  • 2 kynttä valkosipulia (omavalintainen)
  • Kanan rintafileetä paketillinen
  • Puolikas iso paprika tai pieni kokonainen
  • Aurinkokuivattuja tomaatteja 2 rkl
  • Pestoa 2 rkl
  • Kirsikkatomaatteja n. 150-200 g
  • Lehtikaalta maun mukaan.

Näin teet yhden pannun pestoisen kanaruoan:

1. Pilko punasipuli ja valkosipuli ja laita ne pannulle ruskistumaan. Sipulit voit myös jättää pois, jos et tykkää sipulin mausta.

2. Lisää kanat pannulle. Kun kanat ovat lähes kypsiä, lisää joukkoon pesto ja mausta esimerkiksi sormisuolalla.

3. Pilko paprika, puolita tomaatit ja revi lehtikaali.

4. Lisää  ensin pannulle aurinkokuivatut tomaatit ja paprikat, 2-5 minuuttia sen jälkeen kirsikkatomaatit ja kun kasvikset ovat lähes kypsiä heitä joukkoon lehtikaalia haluamasi määrä. Huomaa, että lehtikaali kutistuu paljon, joten sitä voi laittaa melko reippaalla kädellä.

 

Ja on muuten superhyvää, ravitsevaa ja terveellistä <3

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!