Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

KORUJEN KÄYTTÄMINEN HIUSKORISTEENA

Tyylikkäät hiuskoristeet syntyvät helposti myös koruista. Useimmilta löytyy varmasti koruja, joita ei vain tule käytettyä. Ehkä ne eivät ole enää muodissa tai eivät muuten vain sovi sen hetkiseen pukeutumiseen. Koruja voi kuitenkin käyttää myös hiuksissa, mikäli niiden käyttö itsessään on jäänyt vähemmälle. Monia kampauksia voikin piristää lisäämällä siihen korun, eikä korun edes tarvitse olla nimenomaan hiuksiin tarkoitettua. Hengettömillä hiuspinneillä saa kampauksiin kiinnitettyä niin kaulakorun, rannekorun kuin riipuksenkin. Näin kampaukseen saa vaihtelua ja tavallisestakin lookista tehtyä juhlavamman.

Hiuskoristeet

Vanha kaulakoru, jota ei ole tullut käytettyä enää pitkään aikaan, muuntautui käteväksi hiuskoruksi. Sitä voi pitää niin etupuolella, kuin takapuolellakin, kampauksesta riippuen. Ketjun voi halutessaan piilottaa hiuksien alle. Kaulakorun voi kiinnittää hiuksiin tavallisilla hiuspinneillä, jolloin se pysyy tukevasti paikallaan.

Hiuskoristeet

Hiuskoristeet

Tavallisen ponnarin pystyy piristämään kätevästi rannekorulla. Rannekorun on hyvä olla joustava, jotta sen saa kiristettyä hiusten ympärille. Myös joustamattomia rannekoruja voi kieputtaa ponnarin ympärille, mutta silloin kannattaa kiinnittää koru hiuksiin hengettömillä hiuspinneillä, jotka saa piilotettua ponnarin alle.

Hiuskoristeet

Hiuskoristeet

Ponnariin voi myös kiinnittää hiuspinnillä riipuksen, joka tuo kivan yksityiskohdan kampaukseen.

Hiuskoristeet

Nutturoihin ja erityisesti donitsinutturoihin sopivia koruja ovat pyöreät lyhyet kaulakorut. Korut saa helposti kiinnitettyä nutturan ympärille hengettömillä hiuspinneillä, jolloin kiinnitys on huomaamaton. Myös leveät kaulakorut sopivat hyvin donitsinutturan kanssa. Helminauhat käyvät myös hyvin nutturoiden koristeluun.

Hiuskoristeet

Hiuskoristeet

Hiuslakka kannattaa suihkia hiuksiin ennen korujen kiinnittämistä, jotta korut eivät saa pintaansa hiuslakkaa. Hiuslakka tekee koruihin helposti samean pinnan, jolloin niiden kimallus kärsii. Jätä siis korun kiinnittäminen aina viimeiseksi. Näin vanha koru saa uuden käyttötarkoituksen ja myös rikkinäiset korut voi kiinnittää pinnillä kampaukseen. Korujen hiuksiin kiinnittämisessä vain mielikuvitus on rajana!

Lue myös DailyChicin artikkeli DIY: Hiuskoristeet jos haluat tietää, miten saat helposti tuunattua hiuskoristeesi itsesi näköisiksi!

This article has 2 comments

  1. Hanna

    Ihania ideoita. Ei oo tullut mieleenkään kokeilla riipuksia hiuksissa!

    • Katariina Helén

      Kiitos Hanna! Ihana kuulla, että pidit näistä ideoista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X