Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Hiusten peseminen palashampoolla
Kauneus ja muoti

HIUSTEN PESEMINEN PALASHAMPOOLLA

Hiusten peseminen palashampoolla on ekologinen vaihtoehto tavalliselle shampoolle. Palan muodossa olevasta shampoosta ei jää pakkausjätettä ja näin se säästää luonnonvaroja ja edesauttaa ympäristön suojelemista. Miksi et siis kokeilisi tätä tavallisen shampoon sijasta?  Dailychic kertoo sinulle kaiken tarvittavan palashampoosta!

Hiusten peseminen palashampoolla

Palashampoota käytetään kuten tavallistakin shampoota. Ensin hiukset kastellaan kosteiksi ja sen jälkeen shampoota hierotaan kosteisiin hiuksiin niin että tuote vaahdottuu kunnolla. Vaahdottamisen jälkeen hiukset huuhdellaan huolellisesti ja etenkin pitkiä hiuksia pestessä käytetään myös hoitoainetta. Peseminen on siis yhtä helppoa kuin nestemäiselläkin shampoolla, eikä se tuo mukanaan yllätyksiä! Kannattaa kuitenkin järjestää etukäteen shampoon säilyttämiselle oma paikkansa, esimerkiksi jokin alusta, koska se ei pullottoman muotonsa takia ole valmiiksi säilytysrasiassa.

Hiusten peseminen palashampoolla

Puhdistaako palashampoo hiukset kunnolla? Entä jättääkö se hiukset ikävän tuntuisiksi? Nämä asiat tuntuvat mietityttävän ihmisiä eniten. Palashampoo vaahdottuu jopa paremmin kuin tavallinen shampoo ja pesee hiuksia tehokkaasti. Joskus toinen vaahdotuskerta voi tulla tarpeeseen, mutta suurimmalle osalle yksi kerta riittänee hyvin. Usein palashampoon puhutaan jättävän nihkeä tunne hiuksille, mutta tämän shampoon kanssa tunnetta ei tullut. Hieman erilainen tuntu hiuksissa on pestäessä, mutta ei enää silloin, kun hiukset ovat kuivuneet.  Palamuotoinen shampoo on tietysti uudenlainen aine hiuksille, joten ne tottuvat siihen muutaman pesukerran kuluessa.

Kuten nestemäisiäkin shampoita, palashampoita on tehty erilaisiin tarpeisiin. Kuvissa esiintyvä Nurmen hamppuöljy-shampoopala sopii sekä normaaleille että rasvoittuville hiuksille ja sen ominaisuudet rauhoittavat päänahkaa ja suojaavat hiuksia ympäristön haitoilta. Lisäksi Nurmella on omat shampoopalansa vaaleille ja tummille hiuksille.

Hiusten peseminen palashampoolla

Kaiken kaikkiaan shampoopala on ekologinen ja hellävarainen hiuksille. Shampoota kuluu kerrallaan pienempi määrä verrattuna nestemäiseen shampooseen ja näin se myös kestää käytössä pidempään. Tämän shampoopalan koko on 100 g. Erityisen hyviä shampoopalat on matkoilla, jolloin voi luopua ylimääräisestä nestemäisestä kosmetiikasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X