Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Hiusvinkit
Kauneus ja muoti

10 HIUSNIKSIÄ, JOTKA JOKAISEN NAISEN TULISI TIETÄÄ!

DailyChicin Julia kokosi hiusvinkit, jotka kaikkien naisten tulisi tietää. Nämä hiusvinkit kannattaa todellakin lukea!

1. Haluatko tuuheat ja elinvoimaisen näköiset hiukset? Kokeile pestä hiuksesi käänteisessä järjestyksessä. Pese hiukset ensin hoitoaineella ja vasta sen jälkeen shampoolla.

2. Haaveiletko paksummasta poninhännästä? Sen toteuttamiseen on monia konsteja, mutta yksi varmasti toimiva tulee tässä. Feikkaa paksumpi poninhäntä tuplaponnarin avulla, eli tee siis kaksi poninhäntää alekkain. Näin hiuksesi näyttävät laskeutuvan pidemmälle ja tuuheammin.

3. Suihkuta hiuspinneihin lakkaa tai kuivashampoota saadaksesi ne pysymään paremmin hiuksissa.

Hiusvinkit

4. Lyhyet ”vauvahiukset” kuriin! Suihkuta hiuslakkaa hammasharjaan, jonka avulla pienet hiussuortuvat saa helposti asettumaan.

5. Valitse hiustesi kanssa samanvärinen luomiväri, vahvista ja täytä sen avulla hiusrajaa.

6. Hoitoaine imeytyy hiuksiin paremmin lämmössä. Anna hoitoaineen vaikuttaa esimerkiksi hetki matalassa lämpötilassa saunassa (liian kuuma ei sen sijaan ole hyväksi). Lämpö avaa hiussuonia, joten hoitoaineen imeytyminen onnistuu tällöin paremmin.

Hiusvinkit

7. Helpon ja tehokkaan hoitoaineen tai hiusnaamion saa kotikonstein esimerkiksi kookosöljystä. Kookosöljy käy sellaisenaan hiusten kosteuttajana tai sitä voi käyttää raaka-aineena itsetehdyissä hoidoissa.

8. Kuivashampoon tilalla voi käyttää myös vauvatalkkia, joka myös auttaa likaisten hiuksien käsittelyssä. Se sopii kuitenkin paremmin vaaleahiuksisille vakoisen koostumuksensa takia.

9. Invisbobblet ja puhelinlankaponnarit ovat usealla naisella kovassa käytössä. Ne kuitenkin usein venyvät muodottomaksi käytössä. Ei hätää, kiehauta vesi ja laita ponnarit sinne pariksi minuutiksi. Näin ne palautuvat takaisin oikeaan kokoonsa ja muotoonsa, eikä ponnareita tarvitse enää heittää roskiin!

Hiusvinkit

10. Ilman lämpökäsittelyäkin on mahdollista saada monenlaisia kiharoita hiuksiin. Tee esimerkiksi hieman kosteisiin hiuksiin letit yön ajaksi. Mitä pienemmät kiharat haluat, sitä pienemmät letit kannattaa tehdä. Hieman isommat kiharat saat aikaan esimerkiksi käärimällä sukan nutturaksi hiuksiin.

+ Lue myös DailyChicin artikkeli hiusten hoitamisesta ja sävyttämisestä Color Maskien avulla.

This article has 2 comments

 1. Aliisannika

  Kivoja vinkkejä, tuli pari uuttakin! Tein juuri itse samantyyppisen postauksen jossa oli monta samaa hyvää vinkkiä ja vähän lisää 🙂 :http://aliisannika.blogspot.fi/2016/02/9-beauty-hacks.html?m=1

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Heippa, kiitokset viestistä 🙂 Mahtavia vinkkejä sulla! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!