Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
YLIPOLVENSAAPPAAT
Kauneus ja muoti

HOW TO STYLE OVER THE KNEE BOOTS?

Ylipolvensaappaat olivat syksyn ja talven kuumimmat kengät ja trendi jatkuu myös kevääseen. Saappaita on joko mustana, harmaana tai nudena, piikkikorolla, tolppakorolla tai ilman korkoa, mokkaisina tai nahkaisina, nyöritettyinä tai pelkistettyinä. Saapas valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Miten ylipolvensaappaat tulisi sitten yhdistää? Saappaat ovat itsessään jo hyvin sensuelli ja näyttävä asun osa, joten pitää olla tarkkana, ettei kokonaisuudesta tule liian yliampuvaa.

Pomminvarmin vaihtoehto on lähteä yhdistämään saappaat hameeseen, joka on viitisen senttiä lyhempi kuin saappaiden yläreuna. Hame voi olla, joko skater-tyylinen, A-linjainen tai kynähame! Pitkät saappaat mahdollistavat hameiden käytön kylmemmälläkin säällä, ja ollen suhteellisen peittävä asuste päälle voi huoletta pukea lyhemmän hameen ilman pelkoa siitä, että paljastaa liikaa. Kun hameeseen yhdistää villapaidan tai neuleen, on kokonaisuus väistämättäkin ihana! Hame-asujen kanssa sukkahousut taitavat olla ehdoton Suomen talvisäässä, ja yhdistettynä pitkään takkiin, jalkojen tulisi tarjeta hyvin.

YLIPOLVENSAAPPAAT

Sukkahousuilla pystyy myös helposti tuomaan eloa asuun, jos valitsee tavallisten, mustien, läpikuultavien sukkisten sijaan elegantit, mustat, pilkulliset sukkikset. Jos saappaat tuntuvat valuvan jalkaa pitkin alas kävellessä, kannattaa alle pukea pitkät polvisukat! Ne luovat kitkaa saappaan varteen, joten saappaat pysyvät paremmin menossa mukana. Saappaiden parhaiten toimivat hatut, jokin siinä yhdistelmässä vaan huutaa naisellisuutta, klassisuutta ja salaperäisyyttä. Hatun ei välttämättä tarvitse olla samaa sävyä saappaiden kanssa, vaan värin kanssa voi leikitellä vapaammin.

YLIPOLVENSAAPPAAT OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksinkertaisin vaihtoehto, ja varmasti helpoin, on pukea saappaat pitkän villapaidan/mekon kanssa ja asu on valmis! Joskus kaikista yksinkertaisimmat kokonaisuudet ovat juuri niitä parhaita, eikä tämä kokonaisuus vaadi mitään muuta seurakseen. Jos jotain haluaa asuun lisätä, on hatun päähän laittaminen hyvä vaihtoehto, koska hattujen kanssa ei voi oikein koskaan mennä vikaan! Asu voisi muuten vaikuttaa raskaamman puoleiselle, mutta se pieni kaistale reittä, joka jää mekon ja saappaan väliin, keventää kokonaisuutta sopivasti. Läpikuultavat sukkikset ovat taas varma valinta, kun taas koko mustat sukkikset peittävät liikaa tätä keventävää paljasta kaistaletta. Jos vaihtaa tasapohjaiset ylipolvensaappaat korollisiin, on kokonaisuus heti paljon juhlavampi ja naisellisempi, ainakin jos punaa huulet oikein tummanpunaisella huulipunalla!

 YLIPOLVENSAAPPAAT OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saappaat sopivat myös erinomaisesti farkkujen, niin mustien kuin sinisten pariksi! Kokomusta-asu pidentää kantajaansa, varsinkin, jos saappaissa on hiukankaan korkoa. Kun jättää yläosan laskeutumaan vapaasti farkkujen päälle, syntyy illuusio, että jalat eivät koskaan lopu! Poolovillapaita on varma valinta, lyöden kaksi trendiä yhdellä iskulla. Normaali villapaita hoitaa myös saman homman. Tämä kokonaisuus toimii aivan yhtä hyvin sinisten farkkujen kanssa, jolloin saappaat korostuvat erityisesti sinisen luoman kontrastin ansiosta. Saappaat pysyvät varmasti farkkujen päällä ilman pelkoa siitä, että ne alkavat valumaan ja tuovat lisälämpöä jaloille, varsinkin yhdistettynä pidempään takkiin. Ylipolvensaappaat soveltuvat melkein minkä tahansa kokonaisuuden kanssa, tosin kannattaa välttää liian pitkiä hameita, jotka peittävät saappaat. Tällöin jalat katkeavat väärästä paikasta, luoden illuusion lyhemmistä jaloista, kuin ne todellisuudessa ovatkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!