Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

IKI-IHANAT MISELLIVEDET

Joko teille ovat misellivedet tuttuja? Näistä on kohistu viimeiset kuukaudet ja niiden suosio näyttää vain kasvavan. Uusia misellivesiä tupsahtelee kauppoihin monelta eri merkiltä.

Misellivesi on meikinpoiston ihmevesi. Se on helppokäyttöinen ja tehokas 3-in-1 tuote, joka poistaa silmä-, kasvo-, ja huulimeikin. Vedessä on lipidimolekyylikoostumus, joka vetää puoleensa magneetin lailla ihon pinnalta kaiken lian ja meikin.

Se eroaa kasvovedestä siten, että kasvovesi viimeistelee meikinpoiston, eikä poista iholta yksinään kaikkea meikkiä. Misellivesi taas soveltuu yksinään meikinpoistoon ja puhdistaa ihohuokoset. Se ei sisällä saippuaa, joten sitä ei tarvitse huuhdella pois. Misellivesi myös soveltuu hyvin kuiva- ja herkkäihoisille sen kosteuttavien ominaisuuksiensa puolesta.

21406289762_3922f52665_c

Jokainen varmasti löytää oman mieluisan tapansa puhdistaa kasvonsa. Tässä ovat DailyChicin vinkit helppoon ja nopeaan kasvojenpuhdistukseen.

Aloita meikin puhdistaminen misellivedellä. Laita sitä vanulappuun ja poista sillä ensimmäisenä silmämeikki. Pidä kosteaa vanulappua hetken aikaa silmän päällä, jonka jälkeen pyyhkäise kevyesti. Näin lähes kaiken silmämeikin saa irtoamaan vanulappuun ripsiväriä myöten. Tämän jälkeen voit vain viimeistellä puhdistuksen muutamin kevein vedoin ja silmämeikin osalta olet valmis! Älyttömän helppoa ja nopeaa, ilman ohuen silmänympärysihon hankaamista.

Tämän jälkeen puhdista vielä kulmakarvat, huulet ja loput pohjameikistä.

Misellivettä voi käyttää yksinään poistamaan meikin, mutta kasvot voi vielä lopuksi puhdistaa kevyesti vedellä. Näin varmistat, että iho on varmasti puhdas ja kaikki meikki lähtenyt.

21417174185_2e3b60d6ab_c

DailyChic suosittelee misellivesiä varsinkin kaikille herkkäihoisille, sillä tuote ei ärsytä ihoa. Tuote on myös erinomainen, jos vettä ihonpuhdistukseen ei ole saatavilla tai jos iho on niin kiristävä ja kuiva, jolloin vesi vain kuivattaisi sitä lisää.

Oletteko te jo kokeilleet misellivesiä?

This article has 2 comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X