Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Juhannustaika
Chic-lifestyle

TAIKOJA JUHANNUKSEEN!

Juhannus on yöttömän yön juhla ja perinteisesti juhannukseen on kuulunut myös taikoja. Taikoja tekemällä pyrittiin hyvään onneen koskien erityisesti tulevaa satokautta ja rakkautta. Kokosin vinkit juhannustaikojen tekemiseen sen rakkaansa löytämiseksi ja ennustamiseksi. Erityisesti siis kumppania etsivien kannattaa kokeilla juhannuksena taikojen tekemistä. Ehkäpä juhannustaika tuo hyvän onnen rakkauteen ja eipä näistä taida haittaakaan olla!

Juhannustaika

Seuraavat taiat ovat hyvää naimaonnea tuottamaan.

 1. Kieriskele kasteisella niityllä alasti.
  Tämä on melko helppo toteuttaa ja jos et löydä niittyä, niin nurmikkokin varmasti käy. Varo nokkosia!
 2. Kävele yhdeksän tienristeyksen yli, niin löydät rakkaasi viimeistä risteystä ylittäessäsi.
  Melko helppo toteuttaa ainakin kaupungissa. Lähdet vain kulkemaan eteenpäin ja lasket monta risteystä ylität! Tässä ei myöskään tarvitse olla alasti, eikä varmaan ainakaan kaupunkialueella kannatakaan olla.
 3. Kerää seitsemän kukkaa seitsemältä eri niityltä ja laita ne tyynyn alle. Tällä varmistat sen, että tuleva puoliso tulee unessasi käymään.
  Seitsemän niityn löytäminen voi olla nykypäivänä haastavaa, joten riittää, että keräät seitsemän eri kukkaa. Kannattaa myös laittaa paperia suojaksi, niin lakanat eivät mene sotkuun.

Juhannustaika

 1. Mene istumaan veden ympäröimälle kivelle, niin tuleva puolisosi näyttäytyy. (Alun perin miehille tarkoitettu juhannustaika, mutta eihän se haittaa naistenkin kokeilla.)
  Kannattaisikohan tämäkin tehdä alasti, ihan vain varmuuden vuoksi?
 2. Juokse, kieri ja lakaise alasti.
  On useita taikoja, joissa joko juostaan kaivoa, saunaa tai peltoa ympäri alasti. Lisäksi jos lakaisi makuuhuonettaan alasti, niin puoliso tulee tervehtimään. Joten varmuuden vuoksi voi tehdä kaiken yhtä aikaa ja juosta saunaa ympäri alasti lakaisten! Kyllä tuntuisi puolisoehdokkaiden jo saapuvan! Varsinkin jos sauna on talon yhteydessä ja joudut kiertämään koko talon.
 3. Peruuta paljain pakaroin kohti halkopinoa. Taakseen ei saa katsoa, ennen kuin joku haloista osuu sinuun. Jos halko, joka osuu ensimmäisenä, on halkaistu, on tuleva puolisosi leski. Jos halko taas pyöreä niin tuleva puolisosi on poikamies.

Juhannustaika

Taikoja löytyy pilvin pimein netin syövereistä. Lisäksi taikoja on yleensä tehty varsinaisena kesäpäivänseisauksena, joten taikoja voi alkaa tehdä jo tiistaina 21.6. Ja parhaan onnen saavuttamiseksi ne voi toistaa vielä juhannuksenakin. Jos ei näillä taioilla puolisoa löydy, niin kannattaa myös kuunnella käen kukkumista. Niin monta kertaa, kun käki kukkuu, niin monta vuotta menee puolison löytymiseen. Jos käki taas ei kuku, puolison löytää vielä samana vuonna.

Onnea taikojen tekemiseen ja hyvää juhannusta!

This article has 2 comments

 1. Piia/aurinkokujalla

  Lapsena tehtiin aina juhannustaikoja.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X