Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Juhlameikki
Päivä Prinsessana

MILLAINEN MEIKKI VANHOJENTANSSEIHIN?

Vanhojen tanssit lähestyvät, mutta millainen meikki on sopiva tansseihin? Vastaus on yksinkertaisimmillaan juhlameikki. Juhlameikki, voi olla mitä vaan kevyestä ehostuksesta näyttävämpäänkin meikkiin. Tärkeintä on kuitenkin, että meikki tuntuu hyvältä ja omalta. Ideoita meikin väritykseen voi hakea esimerkiksi mekosta, jolloin meikin saa hyvin mukaan kokonaisuuteen. Itse suosin juhlameikissä shimmeriä ja kimallusta, joten sen mukaan olen myös tämän vanhojen tanssi meikin esimerkkiversion tehnyt.

Juhlameikki

Vanhojen tansseja varten meikatessa kannattaa ottaa huomioon muutamia juttuja. Ensinnäkin, meikin tulee kestää hyvänä aamusta iltaan, joten kannattaa panostaa pohjustuksen laatuun. Toisekseen, tanssin lomassa saattaa tapahtua pientä hikoilua, joten myös siihen kannattaa kiinnittää huomiota. Meikin pohjalle kannattaa laittaa hyvä pohjustustuote, joka auttaa meikkiä pysymään hyvänä pidempään ja samalla myös tasoittaa ihoa. Meikkivoiteen valinnassa tulee ottaa huomioon oma ihotyyppi ja samalla meikin kestävyys. Superkestävän pohjan saa esimerkiksi Joe Blascon meikkivoiteella tai Jane Iredalen BB-voiteella, myös monet mineraalimeikit kestävät hyvin hikoiluakin.  Monilla merkeillä on myös erityisesti pitkäkestoisia meikkivoiteita valikoimissaan. Meikkivoidetta kannattaa levittää myös korvanlehtiin, sillä kylmä ilma ja tanssiminen saa korvat punoittamaan. Meikkipohja viimeistellään puuterilla ja halutessaan päälle voi suihkauttaa myös meikin kiinnityssuihketta. Avonaisessa puvussa puuteria voi lisätä myös hieman dekolteelle, jolloin saadaan piiloon myös mahdollista dekolteen punoitusta.

Juhlameikki

Luomiväreissä saa olla hohtoa ja kimallusta. Kokonaisuutta voi myös hillitä tummemmalla mattasävyllä. Esimerkkimeikissä on käytetty hohtavaa vaaleanpunaista sekä tummanhopeaa ja ulkonurkkaan on lisätty aavistus mattamustaa. Musta kissaliner tekee meikkiin vanhojen aikojen tuntua 50-luvulta. Liner ja ripsiväri kannattaa valikoida vedenkestävistä tuotteista, jotta vältytään niiden leviämiseltä. Huuliin voi sipaista lempikiiltoa tai tummaa punaista. Huulituote kannattaakin pitää koko päivän mukana, jotta sitä voi aina tarvittaessa lisätä. Poskipuna saa näkyä! Sillä saadaan myös luotua hieman vanhan ajan tunnelmaa meikkiin. Sitä ei silti kuitenkaan tarvitse levittää koko poskille, vaan poskiluun alareunaan. Mikäli hikoilu aiheuttaa kasvojen kiiltelyä, voi mukana pitää myös esimerkiksi Duroyn puuteripaperia, jolla ylimääräisen kiillon saa taputeltua kasvoilta. Näin ollen puuteria ei tarvitse jatkuvasti lisätä ja vältytään liian pakkelimaisesta fiiliksestä loppupäivänä.

Juhlameikki

Loppujen lopuksi meikissä ja koko vanhojen päivässä tärkeintä on se, että fiilis on hyvä ja olo on itsevarma. Ennen valokuvausta kannattaa pikaisesti kurkata peilistä, että kokonaisuus on kunnossa ja sen jälkeen käyttää sitä parasta meikkiä, mikä meiltä jokaiselta löytyy, nimittäin omaa hymyä!

Tanssipäivän meikkipussukan sisältö: 

– Huulituotteet 

– Puuteripaperi / Puuteri 

– Pikkupeili  

– Muista hymyillä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X