Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Jyväskylän ruokamessut
Ruoka & Juoma

JYVÄSKYLÄN RUOKAMESSUT

DailyChicin Emmi vieraili kuluneena viikonloppuna Jyväskylän Paviljongissa katsastamassa Ruoka 2016 -messujen tarjonnan. Paviljongissa riitti vilinää ja vilskettä, sillä ruokamessujen lisäksi ohjelmassa olivat sekä viini-, kirja- että lemmikkimessut! Tämä artikkeli keskittyy kuitenkin ainoastaan otsikon mukaisesti vain siihen mitä Jyväskylän ruokamessut tarjosivat.

Jyväskylän ruokamessut

Ruokamessujen alue oli kohtalaisen pieni verrattuna muiden messujen tiloihin, mutta kojuja, maisteltavaa ja ihasteltavaa riitti. Lähes jokaisella ruokamyyjällä oli tarjolla tuotteiden maistiaisia, mikä ilahdutti kovasti. Erityismaininnan saavat ainakin Jukolan Juuston loistava cheddar, Ruoveden Herkun valkosipulimajoneesi sekä Sate Herkkutuotteen käsintehty tumma suklaa.

Jyväskylän ruokamessut

Kauniisti pakattuja tuotteita löytyi pilvin pimein ja ystävälliset myyjät kertoivat mielellään tuotteistaan. Messuilla on aina omanlaisensa tunnelma, sellainen utelias ja kuhiseva. Muutamat ravintolapakutkin olivat saapuneet messuille, ja Kimchi Wagonin nuudeliannos tulisella minttutofulla sai minut kaikkien maistiaisten jälkeen aivan lopulliseen ähkyyn.

Jyväskylän ruokamessut

Messuilla on silloin tällöin todella kiva piipahtaa nautiskelemassa ja ruokkimassa silmää, kehoa ja mieltä. Ideoita ja inspiraatiota omaan keittiöön ja kokkaamiseen saa väkisinkin ja maistelukierrosten herkullisimmat tuotteet ovat ihania kotiin tuomisia. Monia suloisia lahjavinkkejä (kuten alemman kuvan suklaalevyt) on myös tarjolla, joten tulevien päivänsankareiden lempiherkut kannattaa pitää mielessä!

Jyväskylän ruokamessut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X