Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kampausvinkit likaisiin hiuksiin
Kauneus ja muoti

4 HELPPOA KAMPAUSVINKKIÄ LIKAISIIN HIUKSIIN!

Hiostavan kuuma kesä, kiireinen aikataulu treenaamisen ja töiden välillä, temppuilevat hiukset. Likaiset hiukset ovat varmasti kaikille tuttu ongelma, jonka kanssa usein täytyy vain pärjätä. Hiuksia ei tarvitse kuitenkaan pestä päivittäin, sillä tarjolla on myös muita ratkaisuja. Dailychic kertoo nopeat ja helpot kampausvinkit, joilla saa likaisetkin hiukset näyttämään kauniilta. Tässä parhaat kampausvinkit likaisiin hiuksiin!

Kampausvinkit likaisiin hiuksiin

Vinkki: Kuivashampoo on ykköstuote likaisten hiusten laittamisessa, koska se tuuheuttaa, tuo rakennetta ja tekee hiuksista raikkaamman näköiset.  Kaikissa tämän artikkelin kampauksissa on käytetty Biozellin tuuheuttavaa kuivashampoota.

Tiukka ponnari

Sido hiukset tiukasti kiinni pompulalla mahdollisimman ylös niin, että lopputuloksesta tulee terhakka. Kiedo pompulan ympärille hiussuortuva tai haluamasi koriste.  Tiukasta ponnarikampauksesta saa tarpeen tullen tehtyä todella huolitellut näköisen ja se sopii myös työkampaukseksi. Halutessasi voit asettaa hiussortuvat paikalleen hiuslakalla.

Kampausvinkit likaisiin hiuksiin

Siisti niskanuttura

Kiinnitä hiukset pompulalla niskaan ja pujota ne pienen hiusdonitsin läpi. Asettele hiukset hiusdonitsin ympärille ja kiinnitä pompulalla. Kiedo tai letitä yli jäävät hiukset nutturan ympärille. Tämä nuttura on paras vaihtoehto silloin, kun haluat olla huoliteltu!

Kampausvinkit likaisiin hiuksiin

Messy bun

Tämä on kampauksista nopein, eikä sen tekeminen vaadi edes huolellisuutta. Kokoa hiukset ylös, muotoile nuttura ja kiinnitä pompulalla. Tämä kampaus sopii rentoon lookkiin ja on toimiva esimerkiksi koulukampauksena!

Kampausvinkit likaisiin hiuksiin

Puolinuttura

Aseta sormet  kulmakarvojen kohdalle ja vedä hiukset siltä kohdalta taakse pompulalle. Tee pieni nuttura.  Jos et halua pitää hiuksiasi kokonaan kiinni, valitse tämä kampaus!

Kampausvinkit likaisiin hiuksiin

Katso myös 10 hiusniksiä, jotka jokaisen naisen tulisi tietää ja How to: afrokiharat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X