Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kauneus ja muoti

KESÄN HAJUVESI: HERMÈS EAU DES MERVEILLES

Monille meistä tuoksut herättävät vahvoja tunteita ja muistoja, jotka saattavat viedä vuosikymmenien taakse. Tuoksut vaikuttavat mielialaan ja itselleni ainakin hajuveden laittaminen on päivittäinen rutiini, valitsen myös hajuveteni huolella. Haluan hajuveteni luovan minulle tietynlaisen tunteen; päivätuoksuna suosin kevyitä ja raikkaita tuoksuja, jotka tekevät minusta energisen ja pirteän. Illalla dinnerille lähtiessä tuoksu saa olla jotain täysin muuta; viettelevä ja erittäin naisellinen, jolloin tuoksu luo seksikkään olon. Vuodenaika vaikuttaa myös tuoksun valintaan, kesällä suosin ehdottomasti sitruksisia tai marjaisia tuoksuja!

Hajuvesien ostaminen on usein haastavaa, sillä ihmisen ominaistuoksu vaikuttaa hajuveden tuoksuun ja koska tuoksu on monirakenteinen, se saattaa ensin tuoksua hyvälle, mutta esimerkiksi jälkituoksussa saattaa olla ainesosa, joka ei sovi oman nenän tuoksupalettiin. Hajuvedet muodostavat haihtuessaan kolme eri tuoksuosaa; alkutuoksun, sydäntuoksun ja jälkituoksun. Suihkuttaessa hajuvettä alkutuoksun haistaa heti, sydäntuoksu taas alkaa muodostua iholla 10 minuutin jälkeen ja se on hajuveden ns. ominaistuoksu. Jälkituoksulla tarkoitetaan tuoksuainesosia, jotka kestävät iholla tuntikausia. Usein jälkituoksuista löytyy voimakkaita ainesosia, kuten puuta, sammaleita, myskiä tai mausteita.

Olen jo pitkään halunnut Hermésin Eau Des Merveilles tuoksua omaan tuoksukokoelmaani. Mielestäni tuoksu on aivan ihana, raikas ja energinen, sekä se kestää iholla hyvin! Ainoa miinus siinä on ollut sen korkeahko hinta ja huono saatavuus. Lentokentiltä ja laivoilta olen tuoksua löytänyt, mutta aiemmin tuoksu ei ole päätynyt kotiini. Satuin kuitenkin löytämään tuoksun nettioutlet.fi-verkkokaupasta ja hinta oli lähes 20 euroa edullisempi kuin muualla! Ikävä kyllä tällä hetkellä tuoksu on loppu nettikaupasta, mutta varmasti sitä on myöhemmin saatavilla.

Hajuveden ensituoksun luovat appelsiini, sitruuna ja inkivääri. Sydäntuoksusta löytyvät meripihka, orvokki sekä puna- ja mustapippurit. Lopputuoksusta tulevat esiin mm. kuusi ja setripuu. Sitrustuoksujen, etenkin appelsiinin, sanotaan lisäävän onnellisuuden tunnetta.

Nettioutlet.fi-verkkokaupasta löytyy paljon tuotteita, joita ei muualla ole ja vieläpä edulliseen hintaan! Jos siis innostuit tästä hajuvedesta tai olet etsinyt muita Hermésin hajuvesiä, kannattaa kurkata nettioutletin valikoimaa!

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!