Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Ruoka & Juoma

KESÄN PARAS (JA EDULLINEN) LAHJAVINKKI!

Kesälle ajoittuu monenlaista pientä juhlaa kuten synttäreitä, tupareita, mökki-iltoja jne. Hyvien lahjojen löytäminen on ollut äärimmäisen työlästä hommaa, lahjan tulisi miellyttää lahjan saajaa ja toisaalta sen tulisi myös olla hinnallisesti järkevä. Olen noudattanut periaatetta, että lahjan tulee olla joko poltettavaa, syötävää tai juotavaa viimeisten vuosien ajan ja tuo periaate onkin toiminut hyvin. Kuitenkin ainainen shampanjapullo tai tuoksykynttilä voi käydä hieman tylsäksi tuliaisiksi.

 

Nicholas Vahen ylelliset mausteseokset (ja tietysti muutkin ruoka-aineet!) täyttävät loistavan lahjan kriteerit. Kauniit lasipullot toimivat sisustuksessa ja ne on kiva jättää esille ja käden ulottuville. Lahja on käytännöllinen, joten se ei taatusti jää hyllyyn pölyttymään! Lisäksi tuotteissa on mielestäni loistava hinta-laatusuhde. Itseltäni löytyy sarjan pippuri- ja suolaseos sekä yrttimauste lihalle. Ruoan maustamisessa en enää kauheasti muita mausteita käytäkään, niin käteviä ja hyvänmakuisia nuo mausteet ovat! Tällainen lahja ilostuttaa taatusti uuden kodin juhlijaa tai mökkijuhlien järjestäjää!

 

Nämä mausteet kuuluvat myös aamupalapöytään; pippuri- ja suolaseokset nimittäin toimivat loistavasti avokado-kananmunaleipien mausteena. Nicolas Vahen neitsytoliiviöljy on maultaan erittäin miellyttävä ja sopii loistavasti esim. salaatinkastikkeeksi. Oliiviöljyä voi tietysti käyttää paistamiseen ja kaunista mustavalkoista pulloa on kiva pitää esillä lieden vieressä. Nicholas Vahen tuotteita saa mm. Sisustusliike Dreamsista.

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X