Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kestävä arkimeikki
Kauneus ja muoti

KESTÄVÄ ARKIMEIKKI KARDASHIAN BEAUTYN MEIKEILLÄ

Jokaisen naisen elämässä tulee varmasti vastaan tilanteita, joissa pitäisi lähteä esimerkiksi töistä suoraan juhliin tai illanistujaisiin. Tällöin tulee tarve laittaa kestävä ja neutraali meikki päiväksi, mutta saada se myös nopeasti ja helposti muutettua iltameikiksi. Testasin, kuinka Kardashian Beautyn meikit selviäisivät tästä haasteesta.

Kestävä arkimeikki:

Kestävä arkimeikki

Kun tarkoituksena on luoda pitkäkestoinen meikki, jonka päälle rakennetaan myöhemmin vielä iltameikki, kannattaa panostaa hyvään ja kestävään meikkipohjaan. Käytin meikin pohjustamiseen Kardashian Beauty K24 Prime -pohjustusgeeliä. K24 Prime on glitterimäinen voide, joka levitetään kasvoille, annetaan vaikuttaa 5 minuuttia ja pestään sitten huolellisesti pois. Tuotteen tarkoitus on valmistaa iho pysyvälle meikille. Tämän jälkeen kasvoille laitetaan kosmetiikkaa normaalisti oman maun mukaan. Pakkauksen glitterimäinen ulkoasu vaikutti minusta hieman pelottavalta. Ehkäpä hillitympi paketointi voisi tehdä tästä tuotteesta hieman helpommin lähestyttävän? Tuote itsessään oli miellyttävä kasvoilla ja teki mielestäni tehtävänsä. Tämä tuote kannattaa kuitenkin pestä erittäin huolellisesti pois, sillä siitä jää helposti glitteriä kasvoille.

Meikkivoiteen kiinnitin Kardashian Beautyn puuterilla, joka minulla oli sävyssä ”Nude/chair 502”. Tämä oli ehkä minun ihon sävyyn hieman liian tumma, mutta laadultaan erittäin hyvä. Puuteri jätti todella kauniin ja luonnollisen sileän lopputuloksen, joka voitti tämänhetkisen puuterisuosikkini – Maybelline Fit Me -puuterin. Lisäksi puuteri vaikutti huomattavasti keskiverto puuteria kevyemmältä.

Kestävä arkimeikki

Poskipunana testasin Kardashian Beautyn Radiant Ombre Blushia. Tämä antoi ihanan hempeän pinkin vivahteen poskille ja sai meikin näyttämään raikkaalta. Tästä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Toimi hyvin eikä ollut liian pigmenttinen.

Ripsiin käytin Kardashian Beautyn Stroke of Midnight -maskaraa. Ripsiväristä jäi minulle hieman ristiriitaiset tunteet. Stroke of Midnight pysyy loistavasti pitkänkin päivän ilman pienintäkään varisemista tai suttaantumista, josta olin todella mielissäni. Ripsiväri itsessään on kuitenkin todella vaikea saada nopeasti näyttämään siistiltä. Ensimmäinen kerros jää hieman mitäänsanomattoman näköiseksi ja toista kerrosta laitettaessa ripsiväri paakkuuntuu todella ärhäkästi. Tämä ei siis kovinkaan hyvin sovi kiireessä laitettavaksi ripsiväriksi, mutta kunnolla laitettuna se kuitenkin kestää äärimmäisen hyvin. Suosittelen tätä siis pidempiin päiviin kun ripsivärin tulee kestää pitkään, mutta en ehkä niinkään nopeaan arkimeikkiin.

Kestävä arkimeikki

Arkimeikistä tuli luonnollinen ja kestävä – täydellinen pitkään päivään ja töihin. Mikäli haluat tietää kuinka tästä meikistä siirrytään Kardashian Beautyn tuotteilla tehtyyn iltameikkiin, pysy kuulolla! Arvomme myös tuotepaketin, joka sisältää kaikki artikkelissa näkyneet tuotteet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X