Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kevään muoti
Kauneus ja muoti

KEVÄÄN MUOTI 2016

Mikä on tänä keväänä in ja mikä on out? Kevään tullen voi helposti käydä siten, että kaikki kevätvaatteet näyttävät niin houkuttelevilta vaatekaupoissa, että tekisi mieli ostaa ne kaikki kotiin omaan käyttöön. Järkevintä on kuitenkin poimia parhaat päältä miettien mitkä trendit tuntuu omilta ja miellyttää silmää. Tässä viisi tärppiä tälle keväälle ja tulevalle kesälle! Kevät- ja kesävaatteiden raja on häilyvä ja kerrostamalla tai lisäämällä takin taipuu vaate niin kylmiin kevätpäiviin kuin niihin lämpimiin helliviin kesä säihin. Katso alta mistä koostuu tämän kevään muoti!

Kevään muoti

Tämän kevään ehdoton voittaja tekstuureissa on vekit. Vekkejä löytyy niin midi ja mini mittaisista hameista, housuista kuin myös mekoista ja haalareista. Vekit toimivat niin vaaleissa väreissä kuin mustanakin, ja erityisesti metallinhohtoiset vekkihameet näyttävät syötävän hyville! Helpoin tapa toteuttaa tämä trendi on valita midi-mittainen vekkihame itselleen mieleisimmässä värissä; tällöin iskee kaksi kärpästä yhdellä iskulle midi-mitan ollessa edelleenkin se trendikkäin hameen mitta. Vekkihame toimii mitä loistavimmin teepaidan ja tennareiden kanssa arjessa, mutta sen pystyy helposti pukemaan juhlavasti. Takiksi arkiseen lookkiin voisi valita esimerkiksi nahkatakin.

Kevään muoti

Jos tulisi valita vain yksi trendi mitä lähtee kokeilemaan tänä keväänä, olis se leveät flared-malliset housut. Jos riittää rohkeutta, kannattaa ehdottomasti testata flared mallia farkuissa, mutta myös liehuvasta kankaasta ommellut ovat yhtä ihanat ja ehkä myös helpommin koordinoitavissa omaan vaatekaappiin. Toinen spin-off tästä trendistä on lyhyemmäksi pätkäistyt culottes-housut, jotka näyttävät avokkaisiin yhdistettyinä ihanalle. Leveälahkeiset housut on helppo pukea arkeen teepaidan kanssa, tai juhlaan juhlavamman topin ja korkokenkien kanssa. Korkokengät ja leveät lahkeet, yhdistettynä korkeaan vyötäröön, luo illuusion siitä, että jalat eivät koskaan lopu!

Kevään muoti

Bodyt, nuo vauvoille tarkoitetut vaatekappaleet. Miksi aikuisen ihmisen tulisi niitä käyttää? Koska niiden avulla voi topin selkämys olla uskaliaan avoin ilman vilauttelun vaaraa. Body pitää kaiken paikoillaa, pysyy paikoillaan ja on yllättäen vielä mitä mukavin päällä. Yksinkertainen body, jossa on avonainen selkä, on varma valinta juhliin, mutta toimii arjessakin erinomaisesti esimerkiksi mommy-farkkujen kanssa. Mitä yksityiskohtaisempi ja kauniimpi body on, sitä juhlavammaksi se tietenkin muuttuu.

Kevään muoti

Kevään trendikkäin mekko on ehdottomasti ribbineuloksinen halterneck kaula-aukkoinen bodycon mekko. Värinä toimii mikä tahansa sateenkaaren väreistä, mutta parhaimmillaan tämä ribbineulos näyttää neutraaleissa sävyissä, kuten harmaana, valkoisena, mustana tai beigenä. Midi-mitta tekee mekosta trendikkään, kun taas mitä lyhyemmäksi helma muuttuu sitä enemmän mekko alkaa muistuttaa bile-vaatetusta. Midi-mitta toimii loistavasti arkena, ja varsinkin yhdistettynä tennareihin on kokonaisuus rento ja leikkisä. Kontrastit pukeutumisessa lisää ehdottomasti asun mielenkiintoa.

Kevään muoti

Sandaalit ja nimenomaan ne perinteisimmiät Birkenstock-tyyliset sandaalit jatkavat tänä keväänä voittokulkuaan ja mikä parasta ne ovat jalassa maailman mukavimmat kesäjalkineet! Terveyssandaalit sopii asuun kuin asuun, niin mekkojen, hameiden kuin farkkujen ja shortsien kanssa, viimeistellen kokonaisuuden ja tehden siitä rennon mutta samalla chicin. Koko mustat sandaalit on helppo valinta, mutta myös raikkaat valkoiset ruskealla korkkipohjalla näyttävät erittäin hyville.

Näistä koostuu tämän kevään muoti! Mikä näistä trendeistä on sinun suosikkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X