Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
MEIKKITRENDIT
Kauneus ja muoti

KEVÄÄN MEIKKITRENDIT X 4

Uusia meikki-ideoita kaipailevat hereille! Kevään tullen on mukava uudistaa hieman omaa meikkipussiaan ja vaihdella arkimeikkiä pienin muutoksin. Inspiraatio omaan ulkonäköön ja juurikin esimerkiksi meikkaamiseen saattaa monella nousta ja kokeilunhalu uusiin juttuihin kivuta uudelle tasolle kevään edetessä. DailyChic kokosi kevään ihastuttavan freesit meikkitrendit ja ne tulevat tässä!

TÄYDELLISET KULMAKARVAT

MEIKKITRENDIT

Brows on fleek, eli ”kulmat viimeisen päälle” on ilmiö, jota julkkikset kuten Kim Kardashian ja useat kauneuden ammattilaiset ovat levittäneet myös meille tavallisille tallaajille muun muassa sosiaalisessa mediassa. Kuvat mitä upeammista ja viimeistellymmistä kulmakarvoista leviävät Instagramissa ja Facebookissa kulovalkean tavoin ja monen tytön tavoitteena meikkauksen saralla on saavuttaa ne täydelliset kulmat. Youtube on pullollaan tutoriaaleja kulmakarvojen meikkaamiseen ja niihin kannattaa ehdottomasti perehtyä! Kulmakarvat ovat tärkeä osa meikkiä ja kulmat luovat kasvoille ikään kuin kehykset, joten niiden laitossa ei kannata laiskistua. Tärkeimmät tuotteet viimeisteltyihin kulmakarvoihin ovat joko vahamainen kulmaväri siveltimineen tai terävä kulmakynä, kulmaharja, kulmakarvageeli sekä valkoinen tai vaalea korostusväri kulmaluulle.

NUDET MATTAHUULET

MEIKKITRENDIT

Kauniin luonnolliset nudeen taittavat sävyt jyräävät huulipunarintamalla. Tärkeää huulten meikkaamisessa on niiden huolellinen pohjustaminen ja sekä rajaaminen astetta tummemmalla huultenrajauskynällä. Edellämainitut seikat takaavat huulimeikin kestävämmän lopputuloksen. Mattamaisuus on huulissa ehdottoman in ja jos nuden sävyn sekä matta-efektin saa yhdistettyä, ovat kevään trendikkäimmät huulet valmiit. Esimerkiksi Urban Decayn matta-sarjasta löytyvä Stark Naked (kuvissa huulilla) on aivan loistava tähän käyttötarkoitukseen!

HARMAAT KYNNET

MEIKKITRENDIT

Harmaa takuuvarmasti lasketaan ihan oikeaksi väriksi tänä keväänä! Nude pysykööt tästä lähtien vain siellä huulissa ja kynnet lakattakoon tänä keväänä harmaan sävyillä. Essien lakka sävyssä Chinchilly on loistava esimerkki todella pitkään hyvänä pysyvästä ja kauniin kiiltävän pinnan jättävästä harmaasta kynsilakasta. Harmaita lakkoja löytyy jo jonkin verran tavaratalojen ja meikkikauppojen kynsilakkahyllyistä ja niiden sävyt vaihtelevat lämpimästä beigeharmaasta kylmään vaaleanharmaaseen.

RIPSIVÄRITTÖMYYS

MEIKKITRENDIT

Ripsivärin poisjättäminen ei usealle saattaisi tulla kuuloonkaan, kunnes vasta nyt. Luonnollisen ripsiväritön look toimii parhaiten silloin, kun kulmakarvat ovat kondiksessa ja huulet herättävät huomiota. Tällöin ripsivärittömyys ei kuitenkaan luo väsyneen viimeistelemätöntä vaikutelmaa kasvoille. Useat muotinäytökset ovat viimeaikoina pitäneet sisällään maskarattomia malleja ja yhä useammat kauneusbloggaajat ovat ryhtyneet kokeilemaan tätä ehkä hieman rohkeuttakin vaativaa trendiä. Jos kokonaisvaltainen volyymin puute ripsissä arveluttaa, ne kannattaa taivuttaa mahdollisimman huolellisesti. Helppo vinkki taivutuksen tehostamiseen on ripsentaivuttimien pieni lämmitys föönillä ennen varsinaista toimenpidettä. Loistavan niksin ansiosta ripset pysyvät mahtavalla kaarella koko loppupäivän ja ripsiväriä ei tarvita!

This article has 1 comment

  1. Nora

    Kiva ja kiinnostava postaus! Aloin jopa harkita ripsipidennyksistä luopumista, koska luonnollisempi, mutta huoliteltu look on kyllä tavallaan tosi kiva ja keväinen. No, ehkä ensi viikon pidennyshuolto pitää vielä ottaa, mut sen jälkeen sit. 🙂

    Ps. Blogissani on arvonta menossa, jos haluat osallistua.
    http://dreamerachiever.com/2016/01/06/hilfiger-bag-give-away/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *