Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kevätmessut
DIY ja Sisustus

KEVÄTMESSUJEN PARHAAT PALAT

Kevätmessut pidettiin Helsingin Messukeskuksessa 7.-10.4.2016. Ainakin sunnuntaina aurinko hemmotteli kaikkia messuvieraita, ja mikäs inspiroivempaa kuin mennä fiilistelemään kevään ja tulevan kesän tuotteita kun aurinko saattelee oikeaan tunnelmaan.

Kevätmessut

Keväinen messutapahtuma kokosi yhteen useampia osioita: OmaPiha, OmaKoti, OmaMökki, Sisusta ja Lähiruoka&Luomu. Liekö aurinko saanut ihmiset liikenteeseen vai messujen monipuolinen tarjonta, mutta vierailijoita oli runsaasti vielä viimeistenkin tuntien aikana. Viimeiset tunnit olivat myös hankintoja tekeville edukkaat, sillä monet messujen näytteilleasettajat myivät alennetuin hinnoin osastolla olevia tuotteita – niiden normaalien messutarjousten lisäksi.

KEVÄT KOTIIN, MÖKILLE TAI VAIKKA TAKKATUPAAN 

Messuilla oli useita sisustettuja mökkejä, saunatupia, makuutiloja ja grillikatoksia/patioita. Kaikissa näkyi se, ettei mökki ole enää ”mummonmökki” vaan enemmänkin vapaa-ajanasunto, jossa sisustus on tyylikästä sekä värisävyt harkittuja ja toisiinsa sopivia. Enää ei siis mökille roudata kaupunkiasunnosta eripariastiastoja ja tarjouskoreista halvimpia kuviotekstiilejä.

Kevätmessut

KEVÄÄLLÄ JA KESÄLLÄ OLESKELUSTA NAUTITAAN ULKONA

Sanomattakin lienee selvää, että pitkän talvikauden jälkeen kaikki haluavat viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona – säävarauksella :). Ulkona toki saa (ja joutuu) tehdä säännöllisesti pihatöitä, mikäli oma piha löytyy, mutta myös rentoutumiseen ulkona halutaan panostaa. Messuilla vapaa-aikaan löytyi useita ideoita, joista alla kolme kuvasarjaa:

TYYLIKKÄIMMÄT JA KÄYTÄNNÖLLISIMMÄT PIHAKALUSTEET 

Kevätmessut

TEHOKKAIMMAT GRILLIT

Kevätmessut

KAUNEIMMAT KUKAT JA KASVIT

Kevätmessut

Tällaisia löydöksiä DailyChicin Hanna teki messuilta. Joko siellä ruudun toisella puolella on kevättä ilmassa ja innostusta laittaa pihaa, parveketta tai mökkiä kesäkuntoon? Toivottavasti näistä kuvista löytyy ideoita ja inspiraatioita kesään valmistautumiseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!