Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kevätvaatteet
Kauneus ja muoti

KEVÄTVAATTEET TALVELLA

Viimeistään helmikuussa alkaa tuntua siltä, että talvivaatteita on käytetty jo ihan tarpeeksi. Asiaa ei auta se, että vaatekaupat alkavat tuomaan kevään ensimmäisiä mallistoja myymälöihin. Kuinka paljon ihanammille kevätvaatteet näyttävätkään kuin paksut villapaidat ja talvitakit? Moni meistä taitaa sortua tekemään ensimmäiset hankinnat keväälle jo helmikuussa, eikä millään malttaisi odottaa niiden käyttöönottoa. Onneksi kevätvaatteet pystyy ujuttamaan talvisempaan pukeutumiseen helposti kerrostamisen avulla.

Kevätvaatteet

Tämän kevään kuumin takkimalli on ehdottomasti bomber. Vielä ei ehkä tarkene pelkällä bomber-takilla ulkona, mutta kun sen pukee villakangastakin alle, on tarkeneminen ja tyyli taattu. Tuplatakista ei varmasti tuule lävitse! Mustan villakangastakin alle puettu vihreä tikattu bomber luo kontrastin eri materiaaleista olevien takkien välille ja kokonaisuus muodostuu sporttisemmaksi. Toinen helppo yhdisteltävä on nahkatakki, joka toimii mustan villakangastakin alla yhtä hyvin erilaisten materiaalien pelatessa yhteen.

Kevätvaatteet

Haalarit ovat olleet trenditietoisen valinta juhlaan jo muutaman kauden ajan niiden helppouden ja näyttävyyden vuoksi. Haalari on ajaton valinta vaatekaappiin, mutta ohutolkaimisena se saattaa olla liian viileä valinta talvijuhliin. Kun alle pukee samanvärisen tai erivärisen poolon, muotoutuu kesäisestä haalarista heti talvikelpoinen ja tyylikäs kokonaisuus, joka taipuu niin arkeen kuin juhlaankin oikein asustamalla.

Kevätvaatteet

Kuinka moni muistaa nuorena pukeneensa teepaidan ja topin päällekkäin? Yllättäen tämä ysärin trendi näyttää jälleen hyvälle, kun spagettiolkaiminen toppi on sifonkia ja teepaita valkoinen. Tupla-paita kokonaisuus on leikkisä ja saa varmasti kantajansa erottumaan joukosta! Tämä taktiikka toimii loistavasti myös slip-on mekkojen kanssa, tehden niistä hieman arkisempia ja ei niin yöpaitamaisia. Tämän kerrospukeutumisen avulla sifonkitoppien käyttömahdollisuudet kaksinkertaistuvat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X