Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Kirpputori vinkki
Chic-lifestyle

KIRPPUTORIVINKKI: ITSEPALVELUKIRPPUTORI AINO

”Konmaritus” eli kaikesta turhasta eroon pääseminen ja yksinkertaistaminen on trendikkäintä sisustusrintamalla juuri nyt. Kaikkea hyvälaatuista tavaraa ei kannata kuitenkaan heittää pois, vaan on hyvä muistaa, että toisen roska voi olla toisen aarre. DailyChicillä onkin tarjota teille mahtava kirpputori vinkki!

Jos aivan Helsingin ydinkeskustan ulkopuolelta kirpputoreja kaipailee, niin kannattaa suunnata Kannelmäen Ainoon. Sijainti kirpputori Ainolla on aivan mahtava, sillä Helsingin keskustasta sinne matkustaa junalla noin 20 minuuttia ja liiketila on käytännössä asemalla. Kauas ei tarvitse siis kuljeskella mikäli Kannelmäki ei ole muuten tuttua seutua.

Kirpputori vinkki Kirpputori vinkki

Kirpputori Aino on ollut olemassa jo vuodesta 2001 alkaen. Omistaja on kylläkin tuona aikana välillä vaihtunut ja nykyisiin tiloihin kirpputori on muuttanut 2006. Kirpputorilla on yksityisten myyjien käytettyjen tavaroiden lisäksi myynnissä uusia tuotteita muutaman hyllyllisen verran ja huonekaluja on kertynyt pieneen nurkkaukseen jo muutamia kappaleita. Uusimpia myyntituotteita lienee kukat ja viherkasvit. On melko kätevää ostaa viherkasvi ja siihen sopiva ruukku käytettynä samasta tilasta.

Kirpputori vinkki Kirpputori vinkki

Kipputori on avoinna kaikkina muina päivinä paitsi maanantaisin se on suljettu. Mikäli myyminen Ainossa kiinnostaa, niin pöydän voi vuokrata mistä tahansa päivästä alkaen. Perushinta sisältää hyllykön sekä vaaterekin. Ainossa on myös vuokrattavissa pelkkiä hyllyjä hieman edullisempaan hintaan. Verrattuna muihin Helsingin itsepalvelukirpputoreihin, niin täällä myyntituotto on yleensä ollut aina oikein hyvä. Harmillista vain on, että uusimman omistajavaihdoksen myötä tulivat myös provisiomyynnit eli sen lisäksi, että maksat viikkovuokraa, niin myyntijakson päätyttyä joudut maksamaan provisiota omasta myyntituotostasi. Tämä on selkeä miinus aiempaan.

Kirpputori vinkki

Kannattaa tutustua Ainon nettisivuihin, josta löytyy hinnastot, aukioloajat ja muut yhteystiedot mikäli innostaa ajatus lähteä ostoksille tai myymään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X