Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Korujen säilytys
DIY ja Sisustus

KORUJEN SÄILYTYSRATKAISUJA

Korujen säilytys voi olla joskus ongelmallista, sillä esimerkiksi kaulakorut menevät helposti sotkuun ja voivat takertua toisiinsa. Korvakoruista häviää helposti toinen, jos niitä ei säilytä aina yhdessä. Perinteinen korulipas on hyvä tapa säilyttää koruja, mutta monesti niistä loppuu tila kesken. Tässä muutamia vinkkejä, miten koruja voisi säilyttää, jotta ne pysyisivät siistinä ja tallessa.

Korujen säilytys

 1. Mikäli nurkissasi pyörii turha avainkaappi, niin se kannattaa ehdottomasti ottaa hyötykäyttöön korujen säilytystä varten. Riippuvat korvakorut säilyvät kätevästi pareittain omassa naulassaan ja myös rannekorut ja kaulakorut saa ripustettua avainkaappiin siististi esille. Lisäksi kaapin oven saa kiinni, jolloin korut saa näppärästi piiloon. Kaapin voi laittaa joko pöydälle tai kiinnittää seinälle.

Korujen säilytys

 1. DYI – rannekoruteline. Tarvitset vain pätkän pahviputkea. Talouspaperirulla ei ole tarpeeksi vahva, mutta esimerkiksi isommissa paperirullissa on sisällään kätevä pahviputki, jonka voi leikata sopivan kokoiseksi. Rannekorut säilyvät hyvässä järjestyksessä putken ympärillä ja onhan se myös ihan näyttävä sisustuselementti. Siistimmän lopputuloksen saamiseksi voi putken myös päällystää esimerkiksi palalla samettia tai muuta kangasta. Palakankaita saa edullisesti kangaskaupoista.

Korujen säilytys

 1. Mikäs sen parempi vaihtoehto korujen säilytykseen kuin näppärä lokerikko, jossa on tarpeeksi monta lokeroa. Läpinäkyvästä muovista valmistettu lokerikko auttaa myös löytämään lempikorvakorut tai sormuksen nopeasti. Sopivia lokerikkoja saa esimerkiksi Ikeasta tai Tigerista. Myös netistä löytyy paljon vaihtoehtoja, joten kannattaa selata myös verkkokauppojen tarjonta.

Korujen säilytys

Mitä muita ideoita sinulla olisi korujen säilyttämiseen?

Käy myös lukemassa vinkit kosmetiikan säilyttämiseen tästä artikkelista.

This article has 2 comments

 1. Piia/aurinkokujalla

  Tosi käteviä korujen säilytys ratkaisuka.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  • Katariina Helén

   Kiitos Piia! Mukava kuulla, että pidit. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!