Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
DIY ja Sisustus

KOTIESITTELY: KYLPYHUONEEN SISUSTUSVINKIT

Yhteistyössä: Cobello

Kylpyhuone on ollut sisustuksen kannalta minulle aina äärimmäisen tärkeä. Rakastan kauniita kylpyhuoneita, laadukkaita kylpypyyhkeitä, spa-fiilistä ja niitä pieniä sisustuselementtejä, jotka tekevät kylpyhuoneeseen luksusfiiliksen. Mielestäni kylpyhuoneessa kuuluu olla puhdasta, siellä kuuluu tuoksua raikkaalle ja tekstiilien kuuluu kutsua koskettelemaan niitä. Tervetuloa tutustumaan kylpyhuoneeseeni ja ottamaan kylpyhuoneen sisustusvinkit vastaan!

1. Valitse kylpyhuoneen sisustukselle värisävyt. Pienessä tilassa värit kannattaa pitää raikkaina ja melko neutraaleina, jotta tila tuntuu isommalta ja harmoniselta. Isommassa kylpyhuoneessa voi revitellä väreillä enemmän. Oman kylpyhuoneeni sisustuksen pääväreinä toimivat valkoinen ja harmaa.

2. Kylpyhuoneesta jokaiselta löytyy purkkia jos toista. Yleisesti kylpyhuoneesta tulee epäsiisti, jos kaikki purkit ovat näkyvillä. Valitse siis muutamia kauniita purkkeja, jotka laitat esille. Itselläni on esillä Lumenen kauniit meikkipurkit sekä Hermesin hajuvesi.

3. Tarjottimelle voi laittaa kauniit meikkipurkit esille tai esimerkiksi järjestää omat lempihajuvedet näkyville. Tarjottimet pitävät tavarat järjestyksessä ja pöydälle ei kerry turhaa sälää. Itse käytän sisustuksessa jonkun verran tarjottimia ja pikkukippoja, joihin voi kerätä kaiken irtotavaran.

4. Muistatteko tämän maljakon, jonka tein taannoin? Se sai siirtyä uudessa asunnossa keittiöstä kylpyhuoneeseen, sillä keittiön ja olohuoneen ollessa yksi tila, ei tämä maljakko sopinut yhteen olohuoneen sisustuselementtien kanssa. Kylpyhuoneeseen Chanel-maljakko sopii kuin nenä päähän! Kylpyhuoneeseen saa helposti spa-fiilistä lisäämällä sinne esimerkiksi tekoviherkasvin.

5. Pienet tavarat kannattaa säilyttää kipoissa, jotta  yleisilme pysyy siistinä. Säilytysastioina kylpyhuoneessani toimivat marmorikipot, joissa pidän yksittäisiä meikkejä, ponnareita ja pinnejä. Aika usein kipoista löytyy myös kaikkea sinne kuulumatonta, kuten pyyhekumi. Do not ask. 

6. Halusin luoda spa- ja hotellifiilistä laittamalla pyyhkeet kauniisti esille. Tekstiilit tuovat lämpöä ja pehmeyttä muuten kylmään ja kovaan tilaan. Pyyhkeet ovat kaikki Lexingtonin ja mielettömän pehmeitä! Rullasin pienet kasvo-/vieraspyyhkeet ja ne ovat valmiina vieraille käytettäväksi. Juuri tällaiset yksityiskohdat tuovat sitä luksusfiilistä kylpyhuoneeseen! Harmaat, isot, kylpypyyhkeet odottavat myös käyttäjiä. Kun kylpypyyhkeet ovat esillä, ne eivät vie turhaa tilaa kaapissa ja ne toimivat sisustuselementteinä sekä vieraat voivat itse ottaa tarvittavat pyyhkeet käyttöönsä!

7. Kylpyhuoneen matoksi kannattaa valita kestävä matto, joka pysyy paikallaan. Maton värin valinnassa kannattaa ajatella kokonaisuutta; miten matto sopii kylpyhuoneen lattiaan ja muihin kylpyhuoneen tekstiileihin. Kuvioidut ja värikkäät matot ovat myös kiva ja piristävä yksityiskohta kylpyhuoneessa. Tällöin maton kannattaa kuitenkin olla melko pieni, jotta se ei hyökkää liikaa silmille. Oman kylpyhuoneen matolle oli kolme kriteeriä; sen tuli olla imukykyinen, pehmeä ja harmaa. Cobellossa silmäni osuivat Spa-mattoon, joka on Riviera Maisonin. Kohokuvioitu Spa-teksti tuntuu mukavalta jalkojen alla ja kiva yksityiskohta matossa! 🙂

8. Panosta kauniisiin saippuapulloihin! Saippuaa tulee käytettyä useamman kerran päivässä, joten kauniit saippuapullot ovat piristävä lisä kylpyhuoneen sisustuksessa. Itse suosin kertakäyttöisiä, sillä pulloihin kerääntyy helposti bakteereja. Tosin ekologisista syistä uudelleen täytettävät pullot olisivat järkevin ratkaisu. Rakastan (näköjään ainoa verbi, jota osaan käyttää) Ritualsin tuotteita! Ne ovat laadukkaita, tuoksuvat ihanille ja plussana nuo kauniit purkit! Saippua ja käsivoide tuoksuvat kirsikankukille – sopii hyvin vuodenaikaan 🙂 Kylpyhuoneessa kädet saa pyyhkiä näihin Lexingtonin pehmeisiin käsipyyhkeisiin.

9. Kuten aiemmin sanottua, kylpyhuoneessa saa tuoksua raikkaalle! Huonetuoksut viimeistelevät kylpyhuoneen, sillä hyvälle tuoksuvassa kylpyhuoneessa on mukava olla. Huonetuoksut /-kynttilät ovat myös kauniita sisustuksellisia yksityiskohtia! Huonetuoksuja löytyy monelta eri merkiltä, omani on AmandaB:n ja tuoksu Fresh Linen.

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X