Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
DIY ja Sisustus

KUINKA TEHDÄ KANANMUNAKENNOSTA JOULUVALOT?

Tämän vuoden joulukoristelun teemana ovat toimineet ekologisuus ja budjettiystävällisyys. Mielestäni joulukoristeiden ei tarvitse olla kalliita ollakseen kauniita. Tämä jouluvalosarja on hyvä esimerkki ekologisesta ja budjettiystävällisestä DIY-projektista.

Jouluvalot ovat itseasiassa tehty käyttäen hyödyksi kananmunakennoa. Hauskaa sinänsä, että asunnossani käyneet vieraat eivät ole huomanneet jouluvaloissa mitään erikoista, kehuneet vaan kauniiksi. Vähän ideoimalla voi roskastakin luoda jotain kaunista. Onko sinun nurkissa kenties roskia tai muuta turhaa tavaraa, joista voisi vielä luoda jotain kaunista?

Jouluvalosarjaan tarvitset: 

  • Valosarjan
  • Kananmunakennon
  • Spraymaalia
  • Askarteluglitteriä tai glittersuihketta

Näin teet jouluvalot kananmunakennosta:

1. Laske kuinka monta lamppua valosarjassasi on ja leikkaa vastaava määrä kananmunakennosta irti ”kukkia”.  Kannattaa katsoa kummin päin kennosta tulee mielestäsi kauniimpia kukkia, puolet nimittäin vaihtelevat hieman. Toiselta puolelta leikatessa ”terälehdet” ovat hieman kapeampia kuin taas toiselta puolelta leikatessa.

2. Puhko jokaisen kukan pohjaan reikä esimerkiksi neulepuikolla.

3. Spraymaalaa kukat haluamallasi värillä. Itse käytin hopeaa ja mielestäni se toimi upeasti, sillä valosarjan johto oli melkein samanvärinen. Kun olet spraymaalannut kukat, ripottele kosteaan pintaan glitteriä.

4. Paina valo läpi kukan pohjassa olevasta reiästä ja olet valmis.

 

LUE MYÖS: KUINKA TEHDÄ KAUNIS JA EDULLINEN JOULUKRANSSI HELPOSTI?

LUE MYÖS: 8 SÄÄSTÄMISVINKKIÄ, JOITA ET HALUA MISSATA!

AJANKOHTAISTA: JOPA 20 % KORKOA SIJOITUKSELLESI!

 

LATAA ILMAINEN OPAS TÄSTÄ: 

 

Mitä mieltä olet tästä valosarjasta? Tuleeko mieleesi jotain hyviä DIY-ideoita? 

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!