Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
KUIVASHAMPOO
Kauneus ja muoti

TESTISSÄ: KUIVASHAMPOIDEN TOP 5

Markkinointiyhteistyö: Bangerhead

Kuivashampoo, tuo arjen pelastaja. Joskus hiukset vain jäävät syystä tai toisesta pesemättä. Oli syy sitten unohduksen, kiireen tai vilpittömän halun parantaa hiusten kuntoa, lopputulos on usein sama. Aamulla peilistä kurkistettaessa katseeseen vastaa likainen takkutukka ja silloin jos joskus huonon hiuspäivän ainekset ovat täydellisesti kasassa.

Onneksi olemassa on kuitenkin kuivashampoot, joiden avulla hiuspehko voi muuttua hetkessä paljon raikkaamman näköiseksi. Kuivashampoo poistaa hiusten rasvaisuutta, sekä useimmiten tekee hiuksista myös tuuheamman näköiset. Kuivashampoo ei ole siis välttämättä vain likaiselle tukalle tarkoitettu tuote, vaan se voi antaa rakennetta ja pohjaa myös puhtaisiin hiuksiin.

Testasimme viittä erilaista kuivashampoota ja tässä tulee suosikkimme! 🙂

Kuivahampoo 5_m

LERNBERGER & STAFSING DRYCLEAN

TUOTTEEN TOIMIVUUS: Todella toimiva kuivashampoo, jota ei tarvitse suihkuttaa kovinkaan paljoa raikkaan ja tuuhean lopputuloksen saamiseksi. Pakkaus vaikuttaa laadukkaalta ja tuotteen suihkuttaminen onnistuu helposti.

PAKKAUKSEN ULKOASU: Tuotteen pakkaus on erittäin tyylikäs ja erottuu tumman värinsä ansiosta hetkessä muista kuivahampoopulloista. Ripaus kultaista kirjailussa tuo extraylellisyyttä tuotteelle!

TUOTTEEN KOKO & RIITTOISUUS: Tuote on kooltaan 80 ml, joka on melko pieni verrattuna artikkelin viimeisiin tuotteisiin. Tämä on kuitenkin melko riittoisaa ja loistava valinta mukaan esimerkiksi matkalle lähtiessä.

TUOKSU: Tässä tuotteessa on artikkelissa esiintyvistä tuotteista voimakkain tuoksu. Tuoksu kestää hiuksissa pitkään ja muistuttaa etäisesti jopa hajuvettä, joka on makean kukkainen, mutta voimakas. Jos pidät voimakkaista ja jopa hienostuneista tuoksuista, tämä on juuri sinulle tehty!

HINTA: Tuotteen hinta-laatusuhde on toimiva, sillä tuote maksaa n. 8,30 €.

Kuivashampoo 4_m

LÖWENGRIP CARE & COLOUR – GOOD TO GO DRY SHAMPOO

TUOTTEEN TOIMIVUUS: Tavalliseen tapaan toimiva kuivashampoo!

PAKKAUKSEN ULKOASU: Pakkaus on erittäin suloinen ja tyttömäinen, mutta se säilyttää myös tyylikkyytensä ja yksinkertaisuutensa. DailyChicin suosikki ulkoasu!

TUOTTEEN KOKO JA RIITTOISUUS: Tämä kuivashampoo on samankokoinen kuin edellinen eli loistava valinta etenkin matkusteluun.

TUOKSU: Tuotteen tuoksu on suloinen, aivan kuten pakkauksen ulkoasukin. Tuoksu ei kuitenkaan tällä kertaa ole kukkainen kuten voisi päätellä, vaan se tuoksuu enemmänkin hieman toffeiselta vaniljalta. Tuote sopii tuoksunsa ja ulkoasunsa puolesta etenkin nuorten tyttöjen ja tyttömäisyyttä rakastavien naisten käyttöön.

HINTA: Tuottella on hintaa edellisen tavoin 8,30 €.

Kuivashampoo 3_m

LABEL.M DRY SHAMPOO

TUOTTEEN TOIMIVUUS: Todella toimiva ja ammattimainen kuivashampoo! Tämä antaa hiuksille samettimaisen mattapinnan! Tuotteen kyljessä lukee, että se on Lontoon muotiviikon virallinen hiustuote, joka tuo tuotteelle vakuuttavuutta rutkasti.

PAKKAUKSEN ULKOASU: Pakkauksen värit ovat musta ja metallinen harmaa, joten tuote on ulkoasultaan melko yksinkertainen ja laadukkaan oloinen.

TUOTTEEN KOKO JA RIITTOISUUS: Tuote on iso ja riittoisa (200ml) eli sopii hyvin päivittäiseen käyttöön.

TUOKSU: Tuotteessa on hyvin kevyt ja hiustuotteelle ominainen tuoksu eli sopii varmasti käyttäjille, jotka eivät piittaa voimakkaista tuoksuista.

HINTA: Tämä kuivashampoo on hinnaltaan 23 €, mikä on tavallisten markettituotteiden rinnalla hieman suuren kuuloinen, mutta tuote on kyllä myös todella toimiva ja pidetty!

Kuivashampoo 2_m

BANGERHEAD PROFESSIONAL – FRESH ME UP!

TUOTTEEN TOIMIVUUS: Tästä tuotteesta mielenkiintoisen tekee se, että se on Bangerheadin omaa sarjaa! Tuotte sisältää gojimarjaa, jolla on hiuksia hoitava ominaisuus. Erittäin toimiva ja vakuuttava kuivashampoo!

PAKKAUKSEN ULKOASU: Tuotteen nimi ”Fresh me up!” on erittäin hauska ja piristävä nimi kuivashampoolle. Myös pakkauksen muu ulkoasu miellyttää kaikessa suloisuudessaan ja värikkyydessään.

KUIVASHAMPOO

TUOTTEEN KOKO & RIITTOISUUS: Iso ja riittoisa tuote (200ml).

TUOKSU: Kerrassaan herkullinen ja makean marjaisa tuoksu. DailyChicin suosikkituoksu!

HINTA: Tuotteen hinta on 13,90€ ja tämän tuotteen hinta-laatusuhde on ehdottomasti paras! Tuote on edullinen ja toimiva, mikä on tärkeää.

KUIVASHAMPOO

DAILYCHICIN SUOSIKKI: BALMAIN PARIS – DRY SHAMPOO

TUOTTEEN TOIMIVUUS: Tuote on todella laadukas ja sillä on helppo saada hiukset kuntoon hetkessä. Jo muutamalla suihkauksella tuotteen saa levitettyä kaikkialle hiuksiin. Erityisesti tämän tehokkuutensa takia Balmainin kuivashampoo ansaitsi paikkansa DailyChicin lempikuivashampoona.

PAKKAUKSEN ULKOASU: Pakkauksen ulkoasu on hyvin pelkistetty ja yksinkertainen, mutta tyylikäs. Tuotteen sisältämät aineet ovat myös nähtävillä heti tuotteen alakulmasta, joten niiden selvittäminen on nopeaa.

BALMAIN KUIVASHAMPOO

TUOTTEEN KOKO & RIITTOISUUS: Tuote kestää käytössä todella pitkään ja onhan se toki isoinkin tässä artikkelissa esitellyistä kuivashampoista (300ml). Myös tästä syystä DailyChic piti tätä tuotetta parhaana, sillä kuivashampoo on yleensä todella nopeasti kuluva ja jopa päivittäisessä käytössä oleva tuote!

TUOKSU: Tuote tuoksuu makealta ja hyvältä, mutta ei yhtään liian voimakkaalta. Tuoksu on oikein sopiva!

HINTA: Tämän hinta on 26 €, mikä kuulostaa myös hieman korkealta, mutta täytyy kuitenkin ottaa huomioon tuotteen koko ja laatu!

KUIVASHAMPOO

Hiukset näyttävät todella raikkailta kuivashampookäsittelyn jälkeen!

KUIVASHAMPOO

+ VAIHTOEHTO KUIVASHAMPOOLLE: BUMBLE & BUMBLE – PRET-A-POWDER

Jos tavanomainen kuivashampoon käyttö ei luonnistu, varteenotettava vaihtoehto on hiuspuuterit, jotka poistavat myös tehokkaasti hiusten rasvaisuutta. Hiuspuuteria ravistetaan hiuspohjaan, jonka jälkeen hiuspohjaa hierotaan kevyesti sormien avustuksella. Hiuspuuterilla on tuuheuttava ja muotoilullinen ominaisuus, joka on ehkä hieman kuivashampoota tehokkaampi.

This article has 24 comments

 1. Anu

  Käytän kuivashampoota hiusten kohotukseen, pikaiseen ”puhdistukseen” ja kampausten teossa. 🙂

 2. jenna

  Hiuksia ei oo pakko pestä joka päivä ja kuivashampoo tuuheuttaa, puhdistaa ja antaa hyvän tuoksun 🙂

 3. Erika Huhta

  Rakastan kuivashamppoota vaikkakin olen käyttänyt Kicksistä saatavaa huonoa sellaista.
  Pörrönen tukka tai ainakin kaikkea muuta kuin lättänä on se mun juttu. Sanotaanki ihan minua kuvaillessa ”sellanen ilonen pörröpää” vaikka ikääki alkaa jo olemaan sen verran että kuulostaa turhan tyttömäiseltä omaan korvaan ? Kuivashamppoo on siis minulla melkein jokapäiväisessä käytössä!

 4. Hanna

  Käytin yhdessä vaiheessa Batisten kuivashampoota, mutta lopetin käytön sillä siitä jäi kauheat valkoiset jäämät hiuksiin joka ei lähtenyt pois edes syväpuhdistavalla shampoolla :/ Olisi ihan huippua löytää joku oikeasti hyvä kuivashampoo jonka kanssa ei olisi tätä ongelmaa, sillä ahkerana treenaajana päänahka hikoilee paljon ja rasvoittuu helposti sen takia, enkä ihan joka päivä viitsisi hiuksia pestä, sillä sekään ei tee hyvää..

 5. Eve

  Olen vasta viime kuukausina löytänyt kuivashampoon omien hiustenhoitotuotteiden joukkoon ja enää en luopuisi siitä ihanuudesta! Pelastaa toden totta kiireiset arkiaamut. 🙂
  Koska olen vasta yhtä merkkiä ehtinyt kokeilemaan niin tästä postauksesta sainkin heti ostoslistalle uusia kokeilemisen arvoisia vaihtoehtoja, kiitos!

 6. Noora

  En käytä kuivashampoota koska en vaan ole löytänyt hyvää sellaista! Yleensä vaan huonoina hiuspäivinä laitan tukan kiinni niin silläkin pärjää ihan hyvin. Toki olis kiva pitää hiuksia auki toisenakin päivänä pesusta.

 7. hemis

  kuivashampoo pelastaa huonon hiuspäivän.. ja jos tukka näyttää omasta mielestä ”ei niin puhtaalta”, tätä on hyvä suihkauttaa.

 8. Nonnuska

  Löysin kuivashampoon vasta viime vuonna ja nyt en pystyisi elään ilman sitä 😀 Se on täydellinen pelastus kiireisen kotiäidin elämään, jossa aikaa hiustenpesulle ei aina ole 😀

 9. Mari

  En ole koskaan käyttänyt, ei ole vaan tullut ostettua. Olisi kiva päästä kokeilemaan. Ja olis kyllä ihan tarpeellinen kun hiukset rasvoittuu todella nopeesti.

 10. tt3

  Käytän kuivashampoota pidentämään hiustenpesuväliä. Hyvässä kuivashampoossa on raikas tuoksu, mutta ei kuitenkaan liian voimakas. Markettituotteista Herbinan kuivashampoo on mielestäni joitain kampaamossa myytäviä kuivashampoita huomattavasti toimivampi ja lompakkoystävällisempi vaihtoehto.

 11. Sannamarianna

  Olen kuivashampoiden suurkuluttaja. Kun ei oo väriä päässä ja oma juuri on niin terve, että hiukset rasvoittuu tosi nopeasti, on kuivashampoolla helppo pidentää hiustenpesyväliä. Pitkää tukkaa kun ei jaksa pestä joka päivä. Kuivashampoo myös kohottaa ihanasti, parhaan rakenteen saa, kun eilen pestyyn ja föönattuun tukkaan laittaa kuivashampoota.

 12. Riikka

  Pesen hiukset 2-3 kolmen päivän välein, ja viimeisenä päivänä käytän kuivashampoota raikastamaan ilmettä! 🙂

 13. Katja

  Olipa kiva postaus kuivashampoista! Itse käytän kuivashampoota tuomaan hiuksiin volyymia ja hiuksia on helpompi hieman tupeerata tyvestä kun ne eivät ole niin liukkaat. Käyttämäni kuivashampoot ovat lähiaikoina olleet aika edullisia ja ne eivät ole tuoneet freesiyttä hiuksiin. Olisi kiva kokeilla jotain laadukkaampaa kuivista ja katsoa saisiko toisella merkillä pidennettyä hiustenpesujen väliä ?

 14. Sanna P

  En ole vielä kokeillut, en oikein tiedä miksi, koska ajoittain kyllä olen miettinyt, että voisi kokeilla 😀 kaipa olen epäillyt tehoaan

 15. Piias

  Käytän tarvittaessa tuuheuttamaan ja poistamaan alkanutta rasvoittumista.

 16. Kia

  Käytän kuivashampoota antamaan volyymia, raikastamaan hiuksia, sekä pidentämään hiustenpesuväliä.:)

 17. Anna

  Ehdottomasti raikastamaan hiuksia ja pidentämään pesuväliä.

 18. Saana Rajala

  Käytän kuivashampoota mikäli hiusten peliväli venyy vähän pidemmäksi tai jos urheilen monta päivää peräkkäin enkä viitsi joka päivä pestä hiuksia. Huipputuote!:)

 19. Nella / Neiti Minttukihara

  Käytän kuivashampoita aina hiustenpesujen välissä freesaamaan tukkaa ja tekemään siitä puhtaamman näköisen. Minulla kuluukin kuivashampoita aika reippaasti, n. 1 purkki per kuukausi. Tuo Bangerheadin Fresh Me Up! on minunkin suosikki, joten olisi tosi kiva saada sellainen taas käyttöön 🙂

 20. Milla

  Olen pitkään halunnu testata jotain uutta kuivashampoota, mutta en ole tiennyt mikä olisi hyvä. Olen käyttänyt muutamaa eri kuivashampoota ja huomannut sen pelastavan arkeni. Hiukseni rasvottuvat nopeasti, mutta pyrin silti vain pariin hiustenpesu kertaan viikossa. Täydellistä kuivashampoota en ole vielä löytänyt mikä pitäisi hiukseni freesinä ja tuuheana, enemmänkin olenkin käyttänyt sitä vaan ponnarin kanssa.

  • Diina-Maria Laakso

   Hei Milla! Onneksi olkoon: voitit kuivashampoo arvonnassa. Olen ottanut sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä palkinnon toimittamista varten. Onnea ja ihanaa uutta viikkoa! 🙂

 21. eLiina

  Käytän kuivashampoota sen takia, että se helpottaa hiusten muotoilua huomattavasti, koska hiuksista tulee tuuheammat ja ”karheammat”. Ihan huippukeksintö siis tällaiselle lättätukalle!

 22. Ai mitkä ruuhkavuodet

  Käytän kuivashampota, koska olen äiti. Aamukiireessä on arjen luksusta, kun ei tarvitse superryönäsenä kuivashampoon ansiosta heittää esikoista päiväkotiin.

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Kuivashampoiden käyttö tosiaan helpottaa aamukiireitä! 🙂 Miten on ennen kuivashampoita pärjättykään? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X