Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Laadukkaat Instagram kuvat
Chic-lifestyle

KUINKA OTTAA HUOMIOTA SAAVAT INSTAGRAM-KUVAT?

Etkö ole tyytyväinen julkaisemiisi Instagram-kuviin? Haluaisitko julkaista kerrankin onnistuneen otoksen? Dailychic kertoo vinkit, joiden avulla onnistut kuvien ottamisessa entistä paremmin ja saat Instagramisi kuvajanan uuteen loistoon. Näillä vinkeillä saat aikaan laadukkaat Instagram kuvat!

Laadukkaat Instagram kuvat

  1. Suosi luonnonvaloa – Luonnonvalo imartelee niin selfieissä kuin missä tahansa muissakin kuvissa. Kirkkaasti porottava aurinko saattaa silti olla haaste, joten on kannattavaa kiinnittää huomiota kuvausaikaan ja paikkaan. Selfiet onnistuu usein parhaiten ikkunan edessä ja tuotekuvia kannattaa räpsiä esimerkiksi terassilla.
  1. Sommittele – Pienellä vaivalla kuvien ilmettä saa muutettua täysin. Sommittelemalla saat asetelman näyttämään siistimmältä, mutta myös mielenkiintoisemmalta. Lisää kuviin myös pieniä yksityiskohtia, kuten kukkia, tuomaan näyttävyyttä. Valitse kuvien yksityiskohtiin esimerkiksi samoja sävyjä tai teemoja, joiden avulla kuvajana muuttuu yhtenäisemmäksi.

Laadukkaat Instagram kuvat

3. Huomioi kuvakulma – Kuvakulmalla voi vaikuttaa kuvan ulkomuotoon paljon. Ruokakuvat kannattaa yleensä ottaa ylhäältä alaspäin, kun taas selfieitä kuvatessa kännykkä saa olla lievästi yläviistossa. Älä kuitenkaan pelkää leikitellä erilaisilla kuvakulmilla ja kokeilla uutta!

4. Panosta kuvauskalustoon ja perehdy sen toimintaan – Vaikka instagram onkin puhelimella toimiva sovellus, myös kameralla otettujen kuvien siirto instagramiin onnistuu.  Kameralla otetut kuvat ovat usein parempilaatuisia kuin puhelimella otetut, joten kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan niitä. Onneksi myös kännykän kameralla on mahdollista ottaa upeita otoksia kunhan vain opettelet käyttämään sitä hyvin. Kuvaa ottaessa kannattaa tukea käsi esimerkiksi lattian tai seinään, jolloin kuva ei heilahda.

5. Muista kuvankäsittely – Kuvankäsittely ei pelasta huonoa kuvaa, mutta voi tehdä siitä huomattavasti paremman näköisen. Hyvääkin kuvaa kannattaa muokata kevyesti. Lisää esimerkiksi valoa ja varjoa ja muista suoristaa kuva. Unohda liiat filtterit ja kehykset. Kuvia voi muokata instagramia varten niin tietokoneen kuin puhelimenkin avulla.

Laadukkaat Instagram kuvat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X