Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Lahjavinkit
Chic-lifestyle

KESÄN TRENDIKKÄIMMÄT LAHJAVINKIT

Kaupallinen yhteistyö: Elämyslahjat.fi 

Onko lahjaidea kesän juhlakalulle vielä hukassa? Haluaisitko antaa lahjaksi jotain uniikkia, mutta tuntuu, että hänellä on jo kaikkea? Tavaralahjaa ostettaessa on monesti se vaara, että lahja ei ole sopiva tai tarpeellinen saajalle. Meillä kaikilla on varmasti jokin lahjaksi saatu tavara kaapin perällä pölyttymässä ja viemässä tilaa. Vaikka lahjaksi saadulle tavaralle löytyisikin käyttötarkoitus, tavara kuitenkin vanhenee ajan mittaan ja joutuu lopulta roskakoriin. Elämänkokemukset kuitenkin pysyvät muistoissamme aina. Jos mietit itseäsi vanhuksena, uskotko todennäköisimmin muistelevasi sitä korua, jonka sait valmistujaislahjaksi vai sitä elämystä ja kokemusta, jonka olet saanut aikanaan kokea? Sen sijaan, että antaisimme läheisillemme lahjaksi kaapin täytettä, voimme antaa heille elämyksen, jonka he tulevat muistamaan ikuisesti.

Lahjavinkit

Nykyään on todella helppoa antaa lahjaksi erilaisia elämyksiä. Netistä löytyy vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin – aina perinteisestä hieronnasta jopa hurjimpiin seikkailuihin. Vaihtoehtoja löytyy myös jokaisen hintahaarukkaan ja sijaintiin sopivasti. Mikäli et ole varma, mikä olisi sopiva elämys saajalle, voit antaa hänelle myös avoimen lahjakortin, jolloin saaja pääsee itse valitsemaan itselleen mieluisimman elämyksen. Helppoa sekä lahjan ostajalle että saajalle!

Jotta sopivan lahjan löytäminen olisi astetta helpompaa, kokosimme yhteen trendikkäimmät lahjavinkit erilaisiin kesän juhliin.

Lahjaksi hääparille:

Hääparit haluavat viettää kahdenkeskeistä laatuaikaa romanttisessa tunnelmassa, joten miltä kuulostaisi esimerkiksi romanttinen Sunset Cruise Helsingin saaristossa auringonlaskun aikaan mansikoiden ja kuohuviinin kera? Mikäli veneily oli hyvä idea, mutta haluaisit tehdä jotain mielummin päiväsaikaan ja nähdä ehkä hieman enemmän erilaisia maisemia, niin vaihtoehtoisesti voit valita veneretken Helsingistä Hankoon. Myös upea Dinner in the sky Helsingin kaupungin yllä sekä suosittu illallinen pimeässä ovat ehdottomasti hienoja ja unohtumattomia kokemuksia hääpareille.

Lahjavinkit

Lahjaksi valmistuvalle:

Valmistuvat ovat juuri saaneet suuren työurakan päätökseen, joten heille voisi sopia hyvin rentouttavat elämykset.  Erikoiset spa -hoidot kuten hermoratahieronta tai yrttinyyttihieronta ovat loistavia tapoja rentoutua. Hurjapäille ja seikkailunjanoisille puolestaan sopisivat esimerkiksi tandemhyppy, benjihyppy tai jopa laskuvarjohyppy. Tai miten olisi vesipedolle kesäinen Flyboard?

Lahjavinkit

Syntymäpäivälahjaksi:

Mikä olisi sen kesäisempää kuin suppailu! Entä miltä kuulostaisi sukeltaminen avovedessä tai huipputrendikäs, Suomeenkin rantautunut Wakeboard?

Lahjavinkit

Vuosipäivän juhlintaan:

Tuleeko suhteessanne merkittävä juhlapäivä vastaan? Tehkää yhdessä jotain erityistä. Body Relax -sauna tai Ruususauna sopivat rentoutumista kaipaavalle ja melontareitti seikkailunhaluisemmalle pariskunnalle.

Lahjavinkit

Elämykset kuuluvat elämään myös silloin, kun ei ole juhlapäivä ja niitä voi toteuttaa myös ryhmänä. Elämykset ovat esimerkiksi loistava tapa nostattaa ryhmähenkeä työpaikalla tai olla vaikkapa ikimuistoinen juhlanumero polttareissa. Sinä päätät! Tässä vielä esimerkkejä elämyksistä, jotka sopivat hyvin suuremmille porukoille.

Työporukalle:

Yhteiset aktiviteetit kasvattavat ryhmähenkeä työporukan kesken ja esimerkiksi huippusuositut pakohuonepelit kasvattavat tiimityöskentelytaitoja hauskalla tavalla. Loistavia kesän ryhmäaktiviteetteja ovat esimerkiksi Karting tai ralliajelut.  Myös erittäin mielenkiintoinen kokemus voisi olla kuplafutis tai Hollantilaisella juustofarmilla kehitetty hauska Farmersgolf!

Lahjavinkit

Tekemistä polttareihin:

Kesäisiin polttareihin sopiva ohjelmanumero naisille voisi olla esimerkiksi purjehdusretki Suomenlahdella auringosta nauttien ja rentoutuen. Myös drinkkikurssi on hauska idea polttaripäivälle! Miehille puolestaan voisi sopia rallikyyditys, Crosskart tai vaikkapa Paintball. Vai miten olisi vaikka olutkoulutus?

Lahjavinkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X