Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Chic-lifestyle

HÄÄT PERUUNTUIVAT! LAHJOITAN HÄÄPUVUN!

Miltä tuntuu kun häät peruuntuvat ja visio omasta tulevaisuudesta viskataan nurkkaan? Ei kauhean mukavalta. Kliseisesti elämä ei mene aina niin kuin itse toivoo ja unelmoi, mutta onneksi uskon siihen, että paremmat ajat ovat edessä päin! Kuitenkin tässäkin asiassa löytyy se ”silver lining”, eli tuo käyttämätön hääpuku, jonka nyt tahdon jollekin morsiamelle lahjoittaa.

Hääpuku on Enzoanin Blue by Enzoani mallistosta ja kooltaan UK 10. Puku on tehty laadukkaasta Duchesse-satiinista ja sitä koristavat rinnuksissa ja selässä upeat kristallikoristeet. Edestä puku on melkoisen avoin, joten rinnuksiin on harsottu kiinni kristallikoriste, jonka saa halutessaan irti. Vannehame tulee puvun mukana. Puku on ollut mallikappaleena, joten mm. laahuksessa näkyy hieman käytön jälkiä.

Oletko kiinnostunut puvusta? Tai tiedätkö jonkun joka tarvitsee hääpukua kipeästi? Lahjoitan mieluusti puvun jollekin apua oikeasti tarvitsevalle. Mailia koskien pukua voit laittaa osoitteeseen suvi.saranki@dailychic.fi, liitäthän mukaan pienen perustelun, miksi olet kiinnostunut puvusta. Pukua voi tulla sovittamaan, sijaitsee Helsingin Jätkäsaaressa.

Suvi Saranki

DailyChic - Fashion & Lifestyle by Suvi Saranki on blogi, jonka ideana on tarjota vinkkejä ja neuvoja kauniiseen arkeen! Oman elämänsä Martha Stewartin intohimoina elämässä ovat yrittäjyys ja liiketoiminta, sijoittaminen, DIY, korkeat korkokengät, eläimet, muoti, kauneus, hyvä ruoka ja matkustus.

This article has 6 comments

 1. Virva

  Hei, todella kurjaa että päivää jona olisit saanut olla maailman onnellisin ja kaunein ei tullutkaan.
  Kirjotustasi lukiessa minulle tuli mieleen myös vaihtoehto, että viet Helsingissä sijaitsevaa Lovebirds liikkeeseen. Lovebirdssissä ”kierrätetään” hääpukuja ja joku toinen morsian ostaa sinun puvun ja sinä saat summan jota puvustasi pyydät. Lovebirdissä on vielä kaiken lisäksi todella ystävällinen palvelu. Tässä sinulle siis vaihtoehto joka myös tekee jonkun morsiammen onnelliseksi.

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Heippa Virva! Kiitos kommentistasi! Lovebirds kävi mielessäni, mutta koin, että haluan luovuttaa puvun jollekin ihmisille, joka apua tarvitsee 🙂

 2. Teeea

  Onpas kaunis puku mutta vielä kauniimpi on nainen sen sisällä! Todella ihana ele! Voimia ja onnea tulevaisuuteen! ♡ 🙂

 3. Anu

  Oulussa on laadukas hyväntekeväisyyttä tekevä kirppari Dom, mikä antaa veloituksetta lainaan hääpukuja. Varmasti Helsingissäkin joku vastaava paikka löytyisi. Näin puvusta olisi iloa mahdollisimman monelle, eikä se ainakaan päätyisi käytön jälkeen myyntiin.

  • Suvi Saranki
   Suvi Saranki

   Moikka Anu 🙂 Kiitos kovasti vinkistä! Olen ollut jo yhteydessä muutamaan, jotka puvusta olivat kiinnostuneita. En kuitenkaan ole saanut vastausta, joten tällainenkin vaihtoehto voisi olla toimiva!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X