Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Chic-lifestyle

LINKKAA BLOGISI – INSPIROIVIN BLOGI PALKITAAN

Linkkaa blogisi!

Me DailyChicissa luemme mielellämme paljon erilaisia blogeja. Omia suosikkejamme ovat mm. omien sisällöntuottajiemme blogit: Fifty Ways, White & Sweet, Ruusulaakson Roosa, Anni.S, Emmi Hagman, Helmikuun Morsian, Sienna Kherry, Fashion Statement, Dazzling Glow, HannamariaHelmiäisen Hohteessa ja Salmiakki Sade.

Arvonta päättynyt 6.11.2015: Annamme nyt sinulle mahdollisuuden esitellä blogiasi, joten linkkaa blogisi kommenttikenttään 6.11.2015 mennessä ja kerro mikä blogin kirjoittamisessa on parasta? Käymme kaikki blogit läpi ja palkitsemme inspiroivimman blogin Victoria’s Secretin tuoksupakkauksella. Palkinto toimitetaan postitse Suomeen.

Kiitos kaikille bloginsa linkanneille! Upeita ja inspiroivia blogeja tuli niin paljon, ettemme osanneet valita vain yhtä parasta blogia, ja sen vuoksi arvoimme satunnaisesti voittajaksi Eevan blogillaan: Eeva Roots. Onnea Eevalle ja kiitos myös muille osallistuneille blogeille. Näissä blogeissa riittää luettavaa talven kylmiin hetkiin.

Linkkaa blogisi

This article has 61 comments

 1. Mere - Mom is the new black

  http://momistheblog.blogspot.fi/

  Mom is the new black kertoo meidän kaksilapsisen perheen elämästä arkineen ja juhlineen tietysti minun, perheen äidin näkökulmasta. Blogin kirjoittamisessa ehdottomasti parasta, ainakin mulle, on se, että saan kaikki ihanimmat muistot talteen, ja samalla jaettua meidän perheen kuulumiset kuvineen ja tunnelmineen kaikille meidän läheisille. Myös lukijat, heidän palautteensa ja vertaistuen ja inspiraation antaminen on myös tosi hieno juttu!

 2. Miia

  Miia täällä MiiaFixaa blogista joka vasta on alkanut siiryttyäni MF sivunlta facebookista blogin maailmaan. MiiaFixaa blogissa on omia DIY tuunauksia,askarteluja ja värkkäyksiä pienellä budjetilla! Toivottavasti tykkäätte! Tänää tulee postaus halloween aiheisista koristeista!

 3. Siiri S ja Siiri N

  Siiriandsiiri.blogspot.com

  Bloggaamisessa parasta on yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Se kun huomaa kehittyneensä.

 4. Tiia - Littlebigthings

  http://www.littlebigthings.fi/

  Littlebigthings on hyvän mielen blogi, kaikkine elämän kurjuuksineenkin.
  Blogin kirjoittamisessa parasta on antoisat keskustelut ja mielipiteiden vaihto lukijoiden kanssa. Ihanaa on myös bloggauksen kautta löydetyt uudet ystävät <3

 5. Pinja Alina

  Omassa blogissani jaan reseptejä, kuvia ja tekstejä tyylistäni ja elämästäni. Blogaamisessa ehdottomasti parasta oman luovuuden jakaminen ja välittäminen muille tekstin ja kuvien muodossa! On myös tosi hauskaa huomata oma kehityksensä bloggaajana, kirjoittajana ja kuvaajana. Itselleni onkin aina tärkeää kehittyä ja kasvaa. On hienoa jos se näkyy myös blogissani.

 6. Jasmin

  Blogissa kerrotaan 20-vuotiaan naisenalun matkaa kohti omia unelmiaan, intohimoinaan valokuvaaminen, matkustelu, muoti, kauneus, urheilu ja ruoka. Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ja kosmetologiksi. Nyt tavoitteena Oikeustieteiden kandidaatin tutkinto. En ole paholainen, joka pukeutuu Pradaan. Olen ennemminkin tuhkimo, joka haaveilee vielä omista lasikengistään.

 7. Nani

  Bloggaamisen parhaimpia juttuja on inspiroida muita ja uusien ihmisten löytäminen ! 🙂

 8. Oili-Maria

  Blogin kirjoittamisessa on parasta se, että saa jakaa omia ajatuksiaan asioista ja kenties saada aikaan jotain keskustelunpätkääkin. Aina kun joku uusi ihminen löytää oman blogin pariin ja kommentoi tai jopa jää seuraamaankin, niin se on todella iloinen asia 🙂

  Pidän käsityöpainotteista yleisblogia, tervetuloa vierailulle! 🙂

 9. Taru

  Pidän kosmetiikka/lifestyleblogia. Arjessa on mukana suurperheeni ja huumori. Parasta antia bloggaamisessa on dialoginen vuorvaikutus lukijoiden kanssa.

 10. Paula

  AESKA-blogini käsittelee enimmäkseen muotia, niin vaatteita kuin asusteitakin. Blogini on minulle sellainen rentoutumisen tyyssija minne voi aina mennä hyvällä mielellä. Blogissa mennään aina positiivisella asenteella, niinkuin teen ylipäätään omassakin elämässäni! Yksinkertaisuus on se juttuni, joka näkyy niin teksteissä kuin kuvissakin 🙂 Parasta tässä koko harrastuksessa on ollut se, että on löytänyt viereleen uusia oikeasti aitoja hyviä ystäviä.

 11. Anniina

  Bloggaamisessa parasta on omien ajatusten ja fiilisten taltiointi, niihin on kiva palata aina välillä 🙂 http://anniinanir.blogspot.fi/

 12. Susanna

  https://colouroutsidelines.blogspot.fi

  29-vuotias äiti kirjoittelee uusperheen arjesta, ammattikorkeakoulussa opiskelusta, ruoanlaitosta ja leivonnasta, vauvahaaveesta ja hääunelmoinnista.

 13. Nelli

  http://nellinadjaelisa.blogspot.fi/

  22-vuotias pohjoisen tyttö kirjoittelee jokapäiväisestä elämästään – tunnelmista, hetkistä ja kaikesta, mikä saa hymyilemään keskellä rankintakin sadetta.

 14. Emonen | Tipulassa

  Parasta bloggaamisessa on se, että löytää mainioita ideoita ja vinkkejä toisten blogeista ja pystyy itsekin jakamaan ajatuksiaan ja töitään. Harrastuksena bloggaaminen on yhdistelmä montaa eri lempparijuttua: valokuvaamista, kirjoittamista, tietokoneilua sekä varsinaista postauksiin päätyvää tekemistä. 🙂

  http://tipulassa.blogspot.fi/

 15. Sini

  http://andmaybethatsonlyanattraction.blogspot.fi/

  20-vuotias nuori nainen viettää unelmavuottaan au pairina Ruotsissa. Blogi kertoo seikkailuista lasten kanssa, shoppailusta ja niistä ostoksista mitä mukaan on lähtenyt, suosikkipostauksista, asuista ja kavereista. Mukaan mahtuu myös kissoja, mekkoja, kampauksia ja kaikenlaisia lettejä ja paljon muuta 🙂

  Musta blogin kirjottamisessa on parasta se, että saa käyttää luovuuttaan ja tehdä blogista just omanlaisen, kirjottaen mistä haluaa ja jakamalla asioita niin ystäville ku muulle maailmallekkin! Mulle blogi on myös kanava ilmaista itteään monin eri tavoin, rakastan kirjottaa, valokuvata, muokata blogin ulkoasua ja koota kaiken ton yhteen ja luoda täydellisen kokonaisuuden! Mä uskon, että bloggaamisella voi saada paljon aikaan, ja siitä saa paljon iloa niin itelle kuin muillekkin!

 16. Tuija

  blogini tuijastateofmind.blogspot.fi keskittyy lifestyle juttuihin. Parasta kirjoittamisessa on luovuus ja omien ajatusten pukeminen sanoiksi. On kiva jakaa sellaisia juttuja joista on hyötyä itsensä lisäksi myös muille. Blogin kirjoittaminen on inspiroivaa ja jäsentää ajatuksia mukavasti 🙂

 17. Katri

  http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä. Parasta bloggaamisessa on itsensä ja oman persoonansa ilmaiseminen sekä lukijoiden kanssa vuorovaikutuksessa oleminen. Se on ihan parasta, jos saa inspiroitua muita tai tehtyä jonkun mielen iloiseksi 🙂

 18. Maiju Kristiina S.

  http://maijukristiina.blogspot.fi/?m=0

  TERVETULOA nuoren Tamperelaisnaisen hempeään lifestyleblogiin, joka elää mukana elämässä sanoja säästelemättä läpi valojen ja varjojen. Olet lämpimästi tervetullut liittymään mukaan jengiin !

 19. Kadri

  Täällä kirjoittelee 21- vuotias mimmi keski-suomesta, blogissa on vähän kaikkea mutta enimmäkseen ajatuksia arjesta ja elämästäni, myös löytyy ruoka / leivonnaisten ohjeita, kauneudesta ja muodista myös. Käy tietenkin tutustumassa blogiin <3 🙂

 20. heidi

  savonlinnalainen 18-vuotiaan opiskelija tytön lifestyle blogi. kirjoittelen kissoista,laukuista ja muusta mitkä liittyy elämäänä tällä hetekllä. lisäksi julkaisen vinkkejä bloggaamiseen ja postausideoita. blogini on kaikille avoin !

  http://asustefriikin.blogspot.fi/

 21. Rosa-Maria Ryhänen

  Parasta bloggaamisessa on se, että saa luoda juuri omanlaisen sivuston ja höpistä siitä, mistä haluaa! Kirjoittaminen, ulkoasun muokkaaminen ja valokuvaaminen ovat kaikki mukavaa luovaa puuhaa< 3 Yritän myös ylläpitää englannin kielen taitoa postauksia kääntäessä, vaikka välillä se tuntuu pitkästyttävältä. Pystyy myös samaistumaan ihmisten kokemuksiin ja tunteisiin sekä saamaan muilta inspiraatiota, kun lukee muiden blogeja!

 22. Eeva

  https://eevaroots.wordpress.com/

  Erilainen ja tyylikäs muoti- ja lifestyleblogi, keskeisenä osana katumuoti ja second hand, sekä ajatuksia elämästä ja yrittäjyydestä.
  Blogin kirjoittamisen / ylläpitämisen paras puoli on itse kirjoittaminen josta nautin sekä visuaaliseen puoleen panostaminen, omannäköisen blogin tekeminen.

  Tervetuloa tutustumaan, rokrok!
  /Eeva

 23. mira kotorinne

  Rantapallo.fi/mirannn

  Kerron mun matkoista 🙂

 24. Eve

  http://www.rantapallo.fi/meianmatka/

  Joensuulainen parin matkablogi.
  parasta on bloggaamisessa on jakaa tietoa muilleja jakaa omia kokemuksiaan ja vinkkejä muille. 🙂

 25. Minna

  Bloggaamisessa on parasta vuorovaikutus lukijoihin, onnistumisen fiilikset ja blogimaailman kautta syntyneet uudet ystävyyssuhteet <3 Kuvatessa ja kirjoittaessa saa olla luova ja kertoa juuri niistä aiheista, jotka ovat itselle tärkeitä.

 26. Tiia Juutinen

  Olen 18-vuotias valokuvaajan alku Oulusta. Olen opiskellut vuoden verran videopainotteista media-alaa Oulussa ja suorittanut vuoden kestävän valokuvaus-kurssin Kuusamossa. Tällä hetkellä opiskelen kuvallista ilmaisua Torniossa. Aloitin mun blogin noin kolmisen vuotta sitten, koska halusin saada kuvistani enemmän palautetta ja kritiikkiä. Koen asiassa tähän mennessä onnistuneenikin, ja se on yksi bloggaamisen parhaita puolia. Tietysti myös se tunne, kun saa lisää motivaatiota esimerkiksi lisääntyneen lukijamäärän, ihanan kommentin tai uuden yhteistyön vuoksi. Tähän voisi tietysti mainita bloggaamisen parhaaksi puoleksi lukijat, mutta koska tahdon vastata kerrankin jotain erilaista, sanon parhaaksi puoleksi bloggaamisen tuomat mahdollisuudet. Blogin perustaminen on yksi elämäni parhaimmista päätöksistä!

 27. Anu

  Parasta postauksien kirjoittamisessa on se, että voi kirjoittaa juuri omalla tyylillään itselle mieluisista asioista niin luovasti kuin pystyy ja niin usein ku haluaa.

 28. Sini

  http://bluehiraeth.blogspot.com/

  Blogi toimii minulle inspiraation lähteenä. Seuraan paljon blogeja oman tyylin piristämiseksi, ja tämän takia jaankin omia asujani ja muita inspiroivia asioita blogissani. Aika muotipainoitteinen blogi onkin, mutta matkustelu ja muut harrastukset ovat teksteissa ja kuvissa läsnä. Samalla blogi toimii ns. kuvapäiväkirjana.

 29. Noora

  http://beawbe.blogspot.com
  BEAW nimisessä blogissa kurkataan 16-vuotiaan, liikuntaneuvojaksi opiskelevan tytön arkeen. Blogista löytyy postauksia liikunnasta, hyvinvoinnista kuin myös tavallisesta arjesta opiskeluiden keskellä. Tavoitteena motivoida lukija liikkumaan ilman turhaa stressiä, hyvän olon takia tietty.

  Parasta bloggaamisessa on oman luovuutensa valloilleen päästäminen ja lukijoiden kommentit. On ihana kirjoittaa postauksia aiheista, mistä todella välittää ja haluaa että lukijatkin motivoituisivat liikkumaan. Lukijoiden kommentit ovat piristysruiske arjen keskellä ja parhaimpia kommentteja ovat ne, joissa lukija kertoo kokeilleensa blogin treenivinkkejä ja reseptejä!

 30. Pihla

  http://pihla-thisismylife.blogspot.fi/
  Blogini sisältää 18 vuotiaan tytön unelmien seuraamista ulkomaille, asukuvia, arjen iloja ja matkustelua. Puhun blogissani myös suoraan ja avoimesti. Unelmani oisi inspiroida ja herättää lukijoiden keskuudessa keskustelua. Bloggaan koska saan siitä ihan valtavasti iloa, pääsen jakamaan kuvia ja jollain tapaa kirjoittaminen on itsellekin terapiaa ja ajatusten purkamista 🙂

 31. Sonja Tuulia K

  http://sonjatuuliak.blogspot.fi/

  Parinkympin kynnyksellä olevan nuoren naisen alun blogi, joka sisältää vinkkejä, pohdintoja, tyttöhömppää, piirtämistä, shoppailua, huonoa huumoria sekä paljon muuta.

  Bloggaamisessa parasta on se, kuinka saa jakaa omia kuvia, ajatuksia sekä vinkkejä. Oman luovuuden jakaminen muille, uusien ideoiden kehittely sekä kirjoittaminen on teitenkin myös parasta ajankulua. On myös mahtavaa kuulla, kuinka on ollut inpiraation lähteenä jollekulle.

 32. Kiia

  http://kiialexandra.blogspot.com

  Parasta blogin kirjoittamisessa on kehittyä kuvaajana ja jakaa ottamiania kuvia muille. Se olikin se syy minkä takia blogini ensimmäisen kerran perustin! Muutaman vuoden bloggailun jälkeen voin kyllä sanoa kehittyneeni, kiitos ahkeran kuvailun blogia varten.

 33. findianlife

  Muotia, kauneutta sekä matkailua. Vasta aloitettu, uusi blogi 🙂

 34. Tiina

  Siskonpaneelisopan ja hänen perheensä elämän mittaista projektia vanhan pohjalaistalon remontoinnissa. Talvisin enemmän diyaskarteluja ja sisustusta ja kesäisin remontoidaan hiki hatussa.

 35. Miia/Mammamiiablogi

  Miia 26v. Perhe-elämää ja kuntosalia näppärästi yhdistettynä. 🙂 Ruokaa ja sisustusta siinä sivussa.

 36. Mankka

  Have an Ice day blogia kirjoittaa aikuinen nainen, yhden tyttären äiti jonka intohimona on Chanelin ja LV:n laukut ja huivit. Asut klassisia yhdistelmiä eli pintamuotia ei päälläni nähdä.
  Taitoluisteluvalmentajan työ vie kisamatkoille eri puolelle suomea ja ulkoilusta pitää huolen Berninpaimenkoira. Työnarkomaanin pitää järjissä irtokarkit ja lasi kuohuvaa silloin tällöin.

  Parasta bloggaamisessa on vuorovaikutus toisten kanssa, irtiotto omasta arjesta ja uusien ihmisten tapaaminen.

 37. Eveliina / Six Feet Tall

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  Yksi parhaimmista asioista bloggauksessa on se, kun saa kommenttiboksiin kommentin, jossa lukija/anonyymi kertoo saaneensa valtavaa inspiraatiota mun blogista.
  Mutta mita itseeni tulee, on mahtavaa nahda kuinka itse kehittyy kirjoittajana. Samalla kirjoittaen julkista paivakirjaa. Vain muutaman klikkauksen jalkeen voit uudelleenelaa parin kuukauden tapahtumat ja tunteet. Blogi auttaa kaivamaan pienimmatkin tunteet takaisin pintaan.

 38. Camilla

  http://kotiaidin-paivakirja.blogspot.fi

  Kotiäidin päiväkirja-blogin takana on 25-vuotias kahden tyttären ituhippimutsi, joka kuorii ihoa kahvipuruilla, mutta kantaa käsikynkässä lv:n laukkua. Lifestyleblogini toimii arkemme tallennuspaikkana. Ajalta jolloin äiti syö lämpimänä ainoastaan jäätelöä ja ajalta jolloin asutamme pientä vuokra-asuntoa, jotta voidaan reissata hetken mielijohteesta.

  Muistojen taltioiminen on parasta bloggauksessa. Kuten myös kehityksen seuraaminen.

 39. Nadja/Napsahduksia

  http://napsahduksia.blogspot.fi

  Blogini sisältää Napasen positiivisen höppänöitä höpinöitä, kauneusvinkkejä, leivontaa, lapsia, runoja, elämää, tyyliä yms . Suloinen elämänmakuinen coktail, tervetuloa maistiaiselle <3

  Blogin kirjoittaminen antaa minulle paljon, tämä on todella rakas harrastus, enkä oikeestaan osaisi enää ollakkaan ilman blogiani. Uutena villityksenä on tullut vloggaus, ja klippejä pääsee seuraamaan myös blogin kautta 🙂

 40. Helmi

  Bloggaamisesta on ajan kanssa kasvanut mulle tosi tärkeä harrastus. Blogin kirjoittaminen on tosi kätevä tapa toteuttaa itseään, sillä samalla kun bloggaaminen ruokkii myös intoa tehdä muita rakastamiani asioita (kuten vaikka käsityöt ja valokuvaus), niiden muiden asioiden tekeminen ruokkii myös intoa kirjoittaa blogia. On ihan paras fiilis olla tyytyväinen työnsä jälkeen ja jakaa omaa inspiraatiotaan, ideoitaan ja ajatuksiaan muillekin, oli aihe sitten mikä tahansa arkijuttujen, kauniiden kuvien, tai vaikka diy-vinkkien väliltä. Ja vielä sitäkin ihanampaa on se, kun joskus joku lukija uskaltautuu tulla juttelemaan ja kertoo kasvotusten, miten paljon inspiraatiota on mun jutuista saanut… Joo, se on yksinkertaisesti parasta.

  http://www.helmihytti.fi

 41. Tiia Konttinen

  Unelma Onnellisuudesta blogi keskittyy unelmiin ja niiden toteuttamiseen sekä vaurastumiseen. Vaurastuminen tarkoittaa jokaiselle erilaisia asioita. Toisille vauraus tarkoittaa velatonta elämää, toisille sitä, että rahaa jää menojen jälkeen tilille 800,00 € joka kuukausi, toisille taas mahdollisuutta elää passiivisella, työstä riippumattomalla tulolla loppuelämänsä.

  Tavoitteenani on omien esimerkkien kautta avata silmiä sille, miten helppoa on kuluttaa yli varojensa, mikä aiheuttaa kuluttamista sekä miten ”turhan” kuluttamisen saa poistettua.

  Minulta on ilmestymässä 1.11.2015 e-kirja ”Sinullakin on oikeus vaurastua”, joka on tarkoitettu jokaiselle, joka haluaa saada muutoksen omaan rahankäyttöönsä ja tavoitella vaurasta elämää.

  Minulle bloggaamisessa on tärkeintä se, että saan auttaa ihmisiä. Blogiartikkeleilla tavoittelen avaamaan ihmisten tietoisuutta siihen, että asioita voi katosa useasta eri näkökulmasta ja että mahdottomalta tuntuvat asiat voivatkin olla mahdollisia.

 42. Jenna Anttonen

  Blogin kirjoittamisessa on parasta ehdottomasti vuorovaikutus lukijoitten kanssa. Blogin kirjoittamisessa myös kehittyy hurjasti ihmisenä. Visuaalisuus, kirjoitustaidot ja henkisesti ihminen kasvaa sisältä kun pääsee purkamaan oman pääkopan sisällön tekstien myötä. Blogin kirjoittaminen on terapeuttista ja onkin minulle tärkeä harrastus. Haluan myös painottaa, että blogi antaa tosi paljon positiivista. Olen löytänyt blogin kautta jopa 3 minulle tällä hetkellä tärkeää ystävää, en olisi uskonut tätä vuosi sitten kun aloitin kirjoittamaan. Tämä on huikea harrastus ja toivottavasti voin jatkaa tämän parissa monta vuotta.

 43. Juulia

  Bloggaamisessa on ehdottomasti parasta itsensä toteuttaminen. Pidän myös siitä, että saan jakaa omia kiinnostuksen kohteitani samanhenkisten ihmisten kanssa. 🙂 Tervetuloa blogiini!

 44. Sofia

  http://turkuun.blogspot.fi

  Kutsun blogiani ihmissuhdeblogiksi, mikä käytännössä tarkoittaa havaintoja parisuhteista ja sinkkuelämästä. Bloggaamisessa parasta on se, kun pääsee jakamaan omia oivalluksiaan muille. Tavoitteeni on jakaa kokemuksia, joihin muut voisivat samaistua. Loppupeleissä aika harvat ovat pohtineet ihmissuhteitaan tai omaa käyttäytymistään, ja pyrin jakamaan sellaisia oivalluksia, joista myös lukijat voisivat hyötyä. Parasta on se, kun joku kertoo oivaltaneensa tekstini ansiosta jotain itsestään tai omasta suhteestaan.

 45. Johanna Hakala

  Kirjoittamisessa on parasta toteuttaa itseään. Blogini sisältää paljon kivia, joten kirjoittamisen lisäksi visuaalisuus on minulle tärkeää.

 46. Ansku

  http://www.peaceandstyle.fi

  Bloggaamisessa parasta on jakaminen sekä kirjoittaminen. Kirjoittamisen lisäksi olen ollut aina myös innokas kuvaaja, joten blogin avulla voin toteuttaa itseäni.

 47. Marjut M.

  http://marjutin.blogspot.com
  29 / Espoo / lifestyle, alternative

  Vaikka kaikki höpöttelystä kuvien ottamiseen ja kirjoittamisesta itsensä toteuttamiseen on hauskaa ja blogi on muodostunut tärkeäksi osaksi mun elämää, on silti parasta ollut tämän myötä uusien kavereiden löytäminen miittien kautta.

 48. Janina Heikkinen

  Bloggaamisessa ehdottomasti parasta on vuorovaikutus lukijoiden ja muiden bloggaajien kanssa! Ja tietenkin se itse bloggaaminen – kuvien ottaminen ja jakaminen, kirjoittaminen sekä videoiden kuvaaminen! 🙂

  Janina/ 19/ lifestyle

  http://janinaheikkinen.blogspot.fi

 49. Iina

  http://iinavilhelmiina.blogspot.fi

  Blogissani on mm. (kirppis)ostoksia, inspiroivia asuja, kokeilemisen arvoisia reseptejä ja treeni/hyvinvointijuttuja.

  Parasta bloggaamisessa on oman sisällön tuottaminen. On palkitsevaa tehdä onnistunut postaus kokonaan omin voimin tekstistä kuviin sekä huomata kehitystä, kun vertaa vuoden takaisiin postauksiin. 🙂

 50. Mira

  http://blingershimmer.blogspot.fi/

  Itselle rakkaasta aiheesta kirjoittaminen on tärkeää – asioiden jakaminen. Ei siinä sen kummempia syitä tarvita. 🙂

 51. Riikka

  http://kaksiyhdenhinnalla.com

  Bloggaamisessa parasta on vuorovaikutus! Bloggaamisen myötä olen päässyt tapaamaan upeita ihmisiä ja erilaisia persoonia. On ollut mahtava tutustua joko virtuaalisesti tai ihan oikeasti saman henkisiin ihmisiin, joita en koskaan olisi tavannut ilman bloggaamista. On ihanaa miten varsinkin vakituisilta lukijoilta saa inspiraatiota esimerkiksi treeniin ja pyrin tietenkin myös omalla tekemisellä blogin kautta inspiroimaan muita. Bloggaaminen on ollut rakas harrastus jo pian 7 vuoden ajan – en ehkä osaisi elää ilman bloggaamista enää!

 52. Saana Väliheikki

  Parasta bloggaamisessa on ehdottomasti yhteisöllisyys ja avoimuus. Pidän siitä että kirjoittamalla blogiani voin samalla pitää yhteyttä vanhoihin ystäviini jotka asuvat kauempana, löytää uusia ystäviä ja jakaa minua riemastuttaneita tai harmistuttaneita asioita. Palkitsevinta on se kun saa blogiin uuden kommentin tai seuraaajan. Tärkeintä kuitenkin on se, että itse voi olla iloinen ja ylpeä siitä mitä on saanut aikaan riippumatta sen suosiosta.

  Linkkaan tähän aidon ja rehellisen blogini, joka kertoo elämästäni niinkuin se päivästä päivään on. http://saneshawinsane.blogspot.fi/

 53. Marianne / STAY FRESH

  Bloggaamisessa parasta on se, että voi antaa jotain jollekin toiselle. Palan omista jutuista ja ajatuksista. Inspiroida muita! 🙂

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

 54. Katri

  http://katri-itsjustmylife.blogspot.fi/?m=1

  Bloggaamisessa on monia hyviä puolia mutta parhainta taitaa olla yhteisöllisyys ja omien ajatusten esille tuominen! :–)

 55. Anna

  https://akkamedia.wordpress.com/

  Olen auttamattomasti myöhässä blogin linkityksessä, enkä näin ollen voine osallistua kilpailuun, mutta linkitän silti blogini tähän.

  Kirjoitan kulttuurista – ja se on todella laaja käsite blogissani. Haluan tehdä pienistä asioista suuria, arkipäiväisistä asioista merkittäviä. Sen vuoksi blogissa parasta on luovuus ja mielipiteen ilmaiseminen sekä vuorovaikutus, kunhan blogi vain kasvaa.

 56. Emma

  Omia fiislitelyjä, postauksia maan ja taivaan väliltä. Aika valokuva ja lifestyle painoitteinen 🙂

 57. Linda Ekroth

  Olen graafinen suunnittelija ja käytän blogiani hyväkseni päästääkseni tekemään paljon erillaisia projekteja ja yhteistöitä. Kuvaan omaa elämääni ja teen paljon yhteistyötä eri yritysten kanssa (kuvaan heille mainosvideoita jne). Blogissani pääset tutustumaan minun tyyliini ja töihini suunnittelijana, sekä kurkkaamaan mun vaatekaappiin ja elämään 🙂

  http://loveisintheair-linda.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirje ja pysyt ajantasalla DailyChicin uusista julkaisusta ja tapahtumista!
X