Kurkkaa myös somekanavat alla olevista ikoneista! <3
Lisää seuraajia Instagramissa
Uraboostaus

KUINKA SAADA LISÄÄ SEURAAJIA INSTAGRAMISSA?

Instagram on edelleen nuorten suosiossa ja se onkin tuttu usealle sosiaalisen median käyttäjälle. Haluaisitko sinä saada lisää seuraajia Instagramissa lisäämillesi kuville ja videoille? DailyChic neuvoo helpot vinkit, joiden avulla saat lisää seuraajia Instagramissa.

Lisää seuraajia Instagramissa

  1. Käytä harkittuja hashtageja – Instagramin suosituimpiin hashtageihin kuuluu muun muassa #love, #selfie ja #happy. Näillä sanoilla merkittyjä kuvia jaetaan kuitenkin niin paljon, että omat kuvasi hukkuvat todennäköisesti niiden joukkoon. Käytä siis harkittuja hashtageja, jotka kertovat kuvastasi paljon. Kannattaa myös suosia englannin kieltä, sillä useimmat instagramia käyttävät osaavat sitä. Noin seitsemän hashtagia on sopiva määrä yhdelle kuvalle.
  1. Tykkää ja kommentoi muiden kuvia – Ja lisäksi seuraa tilejä, joista itse pidät. Kun olet sosiaalinen instassa, saat usein vastavuoroisia vierailijoita ja sinut huomataan helpommin.
  1. Löydä oma tyylisi ja erotu joukosta – Instagramin suosion takia seurattavia henkilöitä löytyy valtavasti. Millä sinä erotut joukosta? Voisiko se olla jokin väri tai tietyn aihepiirin kuvat? Etsi rohkeasti omaa tyyliäsi ja uskalla kokeilla jotain muista poikkeavaa.

Lisää seuraajia Instagramissa

  1. Päivitä kuvia säännöllisesti – Kuten muuallakin sosiaalisessa mediassa, myös instagramissa säännöllisyys on tärkeää. Pysy kuitenkin sopivissa rajoissa, sillä liian monta samanlaista ja samassa paikassa otettua kuvaa saattaa kyllästyttää mahdolliset seuraajat nopeasti.
  1. Kiinnitä huomiota kuviesi laatuun ja käytä filttereitä sopivasti – Hyvälaatuiset ja hienot kuvat kiinnittävät huomion hetkessä ja instagramissa usein ensivaikutelma onkin tärkeä väline seuraajien hankkimisessa. Panosta siis ennemmin kuviesi laatuun kuin määrään.
  1. Tarkkaile mitkä kuvistasi kerää eniten tykkäyksiä – Tykkäysten määrä kertoo usein siitä, minkälaisesta materiaalista seuraajasi pitävät. Yleisesti ihmiset tykkäävät eniten kuvista, jossa näkyvät kasvot. Selfiet siis todellakin ovat instagramin vetonaula!

Lisää seuraajia Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X